Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 539
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 350
Бях в Лайф. Милка наградите, които споменах вчера, са от стари игри - слушалки, чадър, хавлия, възглавничка - крава и метална кутия.
Каменица в кенчета не намирам, само в стъклени и пластмасови шишета.

# 1 351
  • Пловдив
Днес ми пристигна шапката от Туборг с Лео Експрес. Бързи са за 10 дни я доставиха. Чудя се дали да ѝ качвам снимка тук, че предните ми снимки с хавлията на Бургаско са "употребени" от една г-жа във ФБ групата за размяна на награди.

# 1 352
  • София
Честито за наградите момичета, късметлийски сте!
Аз ли съм последния карък в темата, с 9 кода на Каменица и Нищооо, с последните 12 капачки на Кола пак Нищооо, да не говорим, че освен колелото на Нивеа миналата година по голяма награда от сакчета и ранички нямам. Пфу и моя никакъв късмет, мрън поне ...

# 1 353
  • София
Взех снощи ваучер за рафи-доставки от зайците и днес го използвах. Децата поръчаха бургери, харесаха ги. Голямо слагане и махане на продукти в кошницата настана, защото под 20лв има доставка, ама докато разбера колко е сумата, над която начислява доставка, доста време мина и се притесних да не изтекат 5-те минути, в които е активен ваучера. 20-те лева се смятат след приспадане на ваучера.
Та така, да си знаете, ваучерът "минава" безпроблемно, храната пристигна бързо, одобри се, изобщо, похвалвам Рафи.
Ако "срещна" пак ваучер за Рафи (почти невероятно) пак ще взема.

# 1 354
Някои да сподели вижда ли в Openpush офертата за пици Ciccione? Преди час взех един ваучер, сега исках и един от профила на баща ми, но не я виждам. Случвало се е от едно устройство да въртя колелото и на двата профила и затова да не е видима от другия профил?

# 1 355
Някои да сподели вижда ли в Openpush офертата за пици Ciccione? Преди час взех един ваучер, сега исках и един от профила на баща ми, но не я виждам. Случвало се е от едно устройство да въртя колелото и на двата профила и затова да не е видима от другия профил?
Няма я пицата, явно е свършила.

# 1 356
  • Сф
Не го виждам и аз! свършил е сигурно. Тя е голяма, стига за двама Simple Smile
Къде да търся Каменица в Надежда?никъде не намирам.А в някоя верига няма ли вече?

# 1 357
  • София
Каменица промоционална в Кауфланд няма, в други вериги не съм ходила, аз взех в квартални магазинчета.

# 1 358
Днес ми пристигна шапката от Туборг с Лео Експрес. Бързи са за 10 дни я доставиха. Чудя се дали да ѝ качвам снимка тук, че предните ми снимки с хавлията на Бургаско са "употребени" от една г-жа във ФБ групата за размяна на награди.
Аз в понеделник ще получа моята.Хубава ли е поне?Принципно има на кого да я дам,но ако ми хареса,ще размисля.Днес поръчах на съседката да провери в Била за Каменица(нали от четвъртък е на -25%),но няма промоционални.В понеделник ще трябва да излеза да пазарувам,но толкова ще бързам(чакам тия от Европът и в понеделник),че едва ли ще  мога да проверя на много места за Каменица с кодове.

# 1 359
Подарявам ваучер от https://www.openpush.io/ по избор, но да струва до около 30 000 заека.
Първият писал в темата ще го получи.

# 1 360
Честито за наградите Simple Smile Дронът на Джони Уокър е страхотен, мислех да играя за него, но забравих да се включа в играта...

Орео имат игра със скреч карти във Фантазията - печели се сива раница и не видях още какво (не се включих, взех друг вид бисквити). Трябва да се вземат бисквити за над 4 лв.

В Плевен никъде не мога да намеря списание Гламър с гланц за устни. Търсих в Била, Фантазия и един-два малки павилиона, където се продават цигари и вестници... Някой да знае къде евентуално го има?

# 1 361
  • София
Моля за мен 🤗

# 1 362
Избери си един и ми изпрати ЛС.

# 1 363
Току що целнах още един ваучер от Емаг и си поръчах вентилатор с доплащане 10 лв Simple Smile Миналата седмица родителите ми купиха същия за около 40 (мисля от Хоуммакс).

# 1 364
  • Варна
Варна, Булмаг има Каменица 1л. от промоционалната.На друго място не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт