Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 615
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 410
Той живееше мисля в Младост, София. Ако и съфорумката е от там, ясна е работата. Вероятно и преди е получавал награди от Прингълс и куриера автоматично при него е отишъл, без да погледне пълния адрес. Но това са само догадки.

# 1 411
  • София
Да, сега обърнах внимание. Уф, омръзнали да се разправям, то си скъсаш нервите за една награда. Най кофти е, че все с тези дето децата ги чакат с нетърпение са объркани.
Silveti, в съвсем друг район на София е, далече от Младост.

# 1 412
  • при късмета
На мен друга теория ми дойда на ум. Само тези, които пращат наградите имат данните, т.е. агенцията провеждаща играта. Имената на Мирослав, Даниела и Пеньо поизчезнаха от списъците с печеливши, Мирослав остави само майка си на пангара тук таме. Беше ясно, че играят с измислени имена вече или реални хора, които регистрират вместо тях, защото съвпаденията в печелившите на толкова много игри, вече стана очевидно. При куриер не може да стане такава грешка, остава пак агенцията. Което потвърждава мнението ми, че печелят защото имат човек из агенциите и от там манипулират, а чрез агенция или човек, самата система. Как пък тази система изпраща навсякъде телефона на Мирослав? Ама и това е догадка или по-скоро теория.
В ДЧЛ някой казваше, че могат да се посочат 2 телефона, там ли беше, отдавна не съм получавала нищо от тях?

# 1 413
  • София/Търново
За зайците. Ако не си използваш ваучера до 2 седмици, добре, изчезва. Но ъзстановяват ли се точките?

# 1 414
Момичета, някоя от Вас успява ли да регистрира касов бон в играта на Gliss? Не ми отваря линка....

# 1 415
  • София
Ма Ко, незнам дали играта на Прингълс не е  от чужда фирма. Наградите пристигат от Унгария. За първи път някой от семейството получава пратка от DHL и незнам как стоят нещата. На телефона на баща ми е получен смс-а и е неговия адрес е, което е тай-странно. В понеделник ще се разбере истината. Само ме е страх, че на мен няма  да ми дадат информация, а баща ми не може да се разправя, а пък аз съм на работа през тяхното работно време и не мога да съм при него.

# 1 416
  • при късмета
И друг път е организирана игра тук, на организатор в чужбина, на продукт, който тук няма представителство, а само вносител. Либрес например и всичко, което внася Фортуна. Но абсолютно винаги тук има агенция, която провежда играта и в такъв случай и организирането е нейна грижа, заради липсата на представителство. Обичайно в правилата пише агенцията, макар че не винаги. Иначе няма как от чужбина и да я организират и да я проведат в друга държава.
Потърси правилата, аз не съм се включвала в тази игра изобщо, иначе вероятно щях да съм запазила отметка. Ако не можеш да се оправиш с куриера и ти отговорят, че тези телефони (и на баща ти и на човека получил пратката) са им предадени от изпращача, потърси сметка от провеждащия играта как при данните на баща ти има чужди и са предадени за връзка с печеливш.
Аз също от игра не съм получавала пратки от ДЧЛ, получавала съм частни от чужбина. Но можеш по номера на товарителницата да им обясниш проблема и, че получателя е баща ти, възрастен човек, затова ти се опитваш да разбереш какво се случва

# 1 417
Сигурно може да се подаде жалба срещу куриерите (конкретния офис) в централата им, както и до КЗП.

# 1 418
  • София
Благодаря Ви момичета, като споделих поне малко ми олекна. Ще проверя коя е агенцията и ако в DHL не мога да се оправя ще ги почна тях.

# 1 419

Пристигна поръчката ми от Емаг от двата ваучера,много съм доволна 🤗

# 1 420
  • Пловдив
Група имам питане някой дали знае какво стана с картата на зайците, дали ще има скоро???

# 1 421
  • Велико Търново
Има форма за контакт/оплаквания на сайта на DHL. Използвайте я нея, като посочите вашия телефон за връзка относно пратката с друг телефон на получател, като посочите всички данни на получателя /от товарителница/ . В понеделник те ще се свържат с вас, вместо вие да ги гоните и да се обяснявате по телефон, че сте трето лице.
Успех и Дановсичко се разреши леко!

# 1 422
  • Под Слънцето
Таня, всичко е добре странирано по рекламата, просто има липса на буква и ми се наби в очите, та ми стана смешно как толкова голяма фирма като Нестле с всичките им там хора от мк отдела не са видели пропуска...

Явно търговията на емаг-а върви под пара, та поръчките от снощи ги даде да дойдат във вторник. Нищо, ще почакаме. Не са ми на премисъл. Запасих се с капсули за поне половин година.

# 1 423
  • София
https://sk-promo.bg/ Това чак сега го виждам, а играта почти свършила. Не съм го срещала и в темата.

# 1 424
Не се отваря линкът

Общи условия

Активация на акаунт