Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 627
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 265
Добро утро!
Някой от Дм скаут, получил ли е боята за тестване?

# 2 266
Потвърждавам, че вече може да се печели втори път 50 лв. на профил в Каменица. Спечелих пак за майка ми. Аз продължавам да не намирам промоционални опаковки. И ме е яд, щото моя мъж каза, че ще се прежали за спорта (не пие тази бира).
Явно в началото имаше някакъв проблем и не отчиташе кодовете щом си спечелил веднъж, но вече са го оправили Simple Smile

# 2 267
  • Под Слънцето
Да докладвам защо няма и няма да има опция за проверка на регнати кодове в каменица- свързано е с политиката за защита на личните данни и евентуални злоупотреби. Така ми обясни собственикът на РА, която провежда играта.
Но може да се проверява на посоченият номер .
Друго инфо - Старопрамена ще ги доставя Лео. В понеделник ще предадат наградите и сряда - четвъртък би трябвало да ги получим.

# 2 268
Да докладвам защо няма и няма да има опция за проверка на регнати кодове в каменица- свързано е с политиката за защита на личните данни и евентуални злоупотреби. Така ми обясни собственикът на РА, която провежда играта.
Друго инфо - Старопрамена ще ги доставя Лео. В понеделник ще предадат наградите и сряда - четвъртък би трябвало да ги получим.

Какво имаш предвид за проверка на регнати кодове в каменица?

# 2 269
  • Пловдив

Какво имаш предвид за проверка на регнати кодове в каменица?

Колко броя регнати капачки имаш ...

# 2 270
Вероятно има предвид да провериш на кой номер какви капачки и колко си регистрирал.
Тъпичко са го направили чак като регистрираш нов код да ти изпише колко имаш до 3 и 10 капачки.

# 2 271
  • Сливен
Две игри на Радио N-JOY,На сайта им.Може magy да ги е качвала,ама от толкова следене на постовете й (напрaво си признавам,че следя какво качва и участвам Grinning ),не съм сигурна дали са качвани,ама пак да ги кача. Grinning

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 12:44 от Tatti

# 2 272
Да, на мен споделеното ми беше полезно, защото и аз участвам с 4 номера, а не само с 1 и ще звънна да проверя по колко кода имам, за да знам с кой номер мога да спечеля евентуално 50 лева. Когато играта е с покупка шанса е равен и всеки си преценява колко да купи и как да участва. Споделих, че съм спечелила 200 лева от Каменица и не мисля, че съм играла нечестно Simple Smile
Чакам с нетърпение смс че печеля 500 лева, стисккам палци на всички участвали от темата Simple Smile
Много хора зарибих с играта на Старопрамен, но всички са с батерии, много исках да менкам с някой за чанта, но с доставки не ми се занимама Simple Smile
Защо Дискрийт са звъняли вчера - нали играта приключи отдавна?

# 2 273
Аз прехвърлих точките към толк панела .само там съм нямала регистрация и ми начисли 100 точки ,и станаха 3020 и заявих ваучер на емаг ,(като те ми връзва от КК 🤣)

# 2 274
  • София
Каменица и аз я чакам за 500 лв. Но най- вече ми се иска метро за почивката, макар че нямам твърде опция за отпуск, но все ще измисля. Много ме дразни, че още не са публикували печелившите от предното теглене. Мисля си, че вероятно има нередовни,но пък никой не се е похвалил, че е изтеглен като резерва.

# 2 275
Здравейте, момичета и момчета! Да ви пиша какво става с Каменица! Снощи моя роднина спечели за втори път 50 лв. До тук чудесно! Обажда се по телефона на Каменица и да се легитимира! Попита за сверка кодовете с който е спечелено! И се оказва, че се дублират едни и същи кодове и за двете награди! Няма как да стане защото с едната печалба е регистрирано от стъклени бутилки а с другата от кенчета! Казаха и, че ще направят проверка до организатора и ще се обадят по-късно! Незнам как се е поличуло с тези кодове и какво става! Голям батак става!

# 2 276
Играта на каменица е печеливша за заведения предимно. Сядаш пиеш бира и не си искаш капачката. Брат ми така  преди няколко дена и аз понеже съм си нахална си я поисках и сервитьорката ми вика, че имала 30 капачки. До тук 23 капачки съм регистрирала и нищо.

# 2 277
  • София/Търново
🔊 Истинските гръцки плодове са тук и те чакат във ФАНТАСТИКО и BILLA! 🍊 Купи 2 сока ОLYMPUS от 1л. и опитай късмета си на нашия промо щанд след касова зона. Намери портокаловото ни дърво и си откъсни награда! 🍊
Кога? 📅 29.07. (сряда)
Oт колко часа?⏰16:00-20:00
Къде?⬇
🍎 ФАНТАСТИКО
➡️ гр. Банкя, ул. Стефан Стамболов 138
➡️ ж.к. Стрелбище, ул. Нишава 138
➡️ ж.к. Младост 1, бул.Йерусалим 22
➡️ бул. Симеоновско шосе 87А
Кога? 📅 30.07. (четвъртък)
Oт колко часа? ⏰16:00-20:00
Къде? ⬇
🍎 ФАНТАСТИКО
➡️ бул. Черни връх 204
➡️ гр. Банкя, ул. Стефан Стамболов 138
➡️ ж.к. Овча Купел, ул. Любляна  42А
Кога? 📅 01.08. (събота)
Oт колко часа? ⏰ 11:00-15:00
Къде? ⬇
🍎 ФАНТАСТИКО
➡️ ж.к. Младост 1, бул.Йерусалим 22
➡️ бул. Симеоновско шосе 87А
Къде? ⬇
🥕 BILLA - София
➡️ ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов 87
➡️ ж.к. Хиподрума, ул. Софийски герой 4

# 2 278
  • София
Вчера и аз имам мейл за Discreet за колонка, но в изпратения за данни формуляр не мога да прикача снимка на касовия бон. Отговаря на формата, но не става и не става. Писах им във фейса, дадоха ми друг мейл на който да го пратя, но никак не съм сигурна, че ще получа колонката. Здраве да е, може да има и други като мен да не са успяли да им върнат снимка на бележката.

# 2 279
  • София
Имате ли информация какво става с игрите на Gliss и Nature Box? Уж бяха до 22 юли, но няма нищо и на двата сайта.

Общи условия

Активация на акаунт