Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 135 783
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 75
Да, поне да върнат картата. Абсолютно всичко на сайта е само за софиянци.

# 76
На колата регистрирах 20 капачки една след друга и не уцелех ваучер. Някак странно бързо ми се появява надписа, че не печеля.

# 77
  • Сливен
"Поръчахме нови карти с нашето страхотно лого за зайци и веднага щом ги получим, ще качим новите оферти. "Питано беше в чата,на играта. Simple Smile

# 78
На колата регистрирах около 50 капачки, преди да спечеля- една след друга в рамките на един час, като гледах да има 5,10,30 мин. Вчера купих една нова кола и намерих две стари капачки от Тефал, но нищо. А уж дават много ваучери на ден, ще се окаже, че е като при ваучерите за фд.

# 79
  • София
В Лили с покупки

И Емека ще е намалена

Има нещо и за памперс на Памперс с точки, който купува да си провери😊

# 80
Благодаря за новата тема.Честит нов месец ,нека ни зарадва с много игри и награди.Чакам само да ми донесат наградата от Биодерма.Ще се включа в Емека и Престиж.

# 81
  • София
Благодаря за новата тема!
В Лили има и тази игра

# 82
Ехааа. Новата тема е прекрасна. Дано и да е много късметлийска.  И аз чакам много тегления, но да видим.

# 83
  • Пловдив
Престиж са си оправили периода на промоцията в Общите правила:

5.2.6. Регистрация, извършена след 0:00 ч. на 31.07.2020 г. или преди 23:59 ч. на 01.07.2020 г., е невалидна и няма да участва в Играта.

Аз не прочетох никъде в правилата на играта, трябва ли наименованието на закупените продукти за присъства в касовата бележка? В кварталните магазини рядко се изписва точното наименование на продукта, обикновено са бисквити, вафли или даже още по-общо - пакетирани стоки. Ако пише само бисквити, ще се приеме ли за валиден този касов бон?

# 84
  • у нас
Чудих се защо никой не пише половин ден, а то имало нова тема. Дойде Юли.
Честит Юли! Да е горещо късметлийски. Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли някой да ме светне? Купих билети за ваучери от Спаркса за Спорт депо на стойност 100 лв. Е, ама не ги виждам при миналите тегления. Тегленето беше днес, ако не се лъжа. Не виждам печелившите. Идеи?

# 85
  • София
Чудих се защо никой не пише половин ден, а то имало нова тема. Дойде Юли.
Честит Юли! Да е горещо късметлийски. Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли някой да ме светне? Купих билети за ваучери от Спаркса за Спорт депо на стойност 100 лв. Е, ама не ги виждам при миналите тегления. Тегленето беше днес, ако не се лъжа. Не виждам печелившите. Идеи?
Днес ще теглят и всички закупили билети ги зануляват, та с една дума УСПЕХ.

# 86
  • у нас
Благодаря, Кели! Kissing Heart Досега никога не съм печелила от Спаркса. Време е Hug

# 87
  • при късмета
Честит юли, благодаря за темата!
Благодаря, Кели! Kissing Heart Досега никога не съм печелила от Спаркса. Време е Hug
Ако спечелиш ще имаш съобщение в известията в самия профил в спаркс. Няма как да пропуснеш

# 88
Минах през пощата да взема наградата на майка ми от играта на Takeaway. Оказаха се карти за игра. Изобщо не си направиха труда да кажат какво е спечелила. Поне ги изпратиха.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт