Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 525
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Русе
Като сме на тази тема и аз да си кажа..не ми е проблем да плащам с карта, почти навсякъде пазарувам така. Направи ми лошо впечатление, че праха ми за пране  /8кг торба/ не беше опакован. наистина е от дебел найлон, но можеше да му сложат нещо отгоре, ами ако се скъса? Виж, маслото за колата беше старателно опаковано Simple Smile

# 1 246
  • Пловдив
На мен нещата ми пристигнаха от Емаг. Сметката ми беше 30 лв точно. Добавих ваучера от колата и стана 00лв,след това наложен платеж и ми начисли ужким 2 лв, но когато дойде куриера нищо не съм плащала.

# 1 247
# 1 248
Ееей на 5-ия код ми даде и на мен ваучер. Обаче 🤣 отидох на кафе в един магазин,че мацката ми е приятелка. Гледам събира капачки,викам взимам ти ги за малко вкъщи и после ще ти ги върна. Та 9 черни и 11 бели капачки изрових. Вече даже поръчах с първия ваучер,надявам се още някой да ми пусне с другите 8 кода, които остават. 🤗
Намерих и морени с кодове,взех 3.

# 1 249
  • София
Честито Anyyyone. Късмет и с останалите Hug Аз да се оплача пък дано и на мен ми се падне ваучер. Регистрирах преди малко още 2 капачки и отново нищо. Тъпо ми е, но здраве да е. Най-големият късмет ми се падна вече тази година (малчо го приеха на ДГ), така че си измрънквам едно на ум и продължавам Sunglasses

# 1 250
Благодаря! 🤗😍
Късмет и на теб! Потърси от старите някъде,май на тях дава,а новите нещо... не знам. Дано да има за всички! 🌺

# 1 251
Емаг имат разходи, а Озон, Ориндж и толкова много други магазини нямат... Лъжат - това се прави нарочно покрай пандемията - опитват се да ни дресират да плащаме с карти.
Аз никога не бих поръчала от магазин, който ми начислява такава такса - поръчвам само и единствено заради ваучерите от игрите. 

Когато нямам ваучери от игри, ще плащам с наложен платеж (за да имам преглед и тест и съответно правото да не взема стоката), ако не е разрешено, ще си пазарувам от физически магазин.

# 1 252
  • София
Получих Gift картата от Nimm2.
Speedy ги доставят.

# 1 253
  • София
Някой с подобен казус?
Поръчвам продукти с ваучер от емаг-3 артикула за 30.96лв /общо с доставката/.
Изпращат ми съвсем различни неща,2 от 3 са сбъркани/общо за 16.98/.Връщам им ги и те ми възстановяват под формата на  ваучер 10 стотинки?!

# 1 254
Минах покрай Лайф, има игра на сладоледи и там за куфар и други награди; на Милка при покупка на големи шоколади за над 6 лв, пишеше само "Милка награди" и не разбрах за какво се участва. И игра със скреч карта при покупка на Лайън над 2 лв за футболна топка или десерт:

Относно банките:
Скрит текст:
Аз нямах банкова карта, наложи ми се да извадя вчера, но не уцелих банката. Взеха ми голяма такса за откриване на сметката (уж беше 3 лв, ама трябвало и 5 лв. минимално салдо, пък да сложа и за месечната вноска, 10 лв заминаха), един час ми я направиха. Накрая вкъщи разбрах, че има проблем с онлайн банкирането след час разправии и днес около 50 минути пак в банката да ми оправят банкирането. Та преди да си вадите карта проучете коя е най - добрата  банка за това, да не ви размотават излишно. Ходих първо до друга, препоръчана банка, но заради ограничителните мерки пускаха само по един човек вътре и имаше навалица, реших да пробвам в Алианц. Голяма грешка.

# 1 255
  • Плевен
И Фантазията имат карти на Нестле сладоледи, от 22,07 тръгва и игра с барбекю на Цър пър....

# 1 256
  • Под Слънцето
Тъпотията с ваучерите за емаг е безкрайна. Що им е да си продават дребната стока, а ако имаш 7 ваучера да не можеш да си вземеш техника? Не знам ква е тая политика, нали са с ФД под една шапка, а там става с няколко ваучера. Чак ме е яд, че моят човек всеки ден примъква по 1 торба капачки от завода. Имаме събрани 2 , 5 торби на билла пълни  с черни и златисти вече и се чудя де да ги подритвам из стаята.. Дали спаркса няма да пуснат некви читави награди скоро, че да се отърва..

А, да похваля топшоп- нищо, че поръчката ми беше под 30 лв, пратили са ми скреч карта за играта си и печеля код за отстъпка за следващо пазаруване. Ако на някой му е нужен, да пише и да му го дам.

# 1 257
А аз ако пиша на Емаг,че не желая да получавам пратките си чрез Европът,дали ще ми уважат мнението?Като трябва ще чакам повече,но искам Спиди. Миналата седмица ми звъняха един-единствен път и аз говорех,та после чаках 5 дена да ми донесат пратката.И то след всекидневни преговори.Днес пак ги чакам и преди малко звъннах.Налага ми се да излеза и реших да ги питам.Жената,която вдигна,ми каза,че няма да е днес,понеже буса им се е счупил.На въпросът"Защо не са ме уведомили?" ми каза "Довиждане" и затвори.

# 1 258
Аааа не , тя е много културна значи! С конкурс да ги избират, такива тъпанари на куп няма да съберат. Относно доставчика на Емаг , аз избрах Еконт ,но до офис ,защото не обичам да седя и да чакам ,може да искам да изляза и по закона на гадостите тогава ще дойдат. Но в тази връзка имаше опция и за Спиди на сайта.

А аз ако пиша на Емаг,че не желая да получавам пратките си чрез Европът,дали ще ми уважат мнението?Като трябва ще чакам повече,но искам Спиди. Миналата седмица ми звъняха един-единствен път и аз говорех,та после чаках 5 дена да ми донесат пратката.И то след всекидневни преговори.Днес пак ги чакам и преди малко звъннах.Налага ми се да излеза и реших да ги питам.Жената,която вдигна,ми каза,че няма да е днес,понеже буса им се е счупил.На въпросът"Защо не са ме уведомили?" ми каза "Довиждане" и затвори.

# 1 259
Днес и аз си получих нещата от Емаг, но тавата много мъничка😃

Общи условия

Активация на акаунт