Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 527
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 260
Аз понеже имах приложението на Емаг,поръчах през него. Преди две или три години смених тел. номер и при една поръчка тогава имах проблем с доставката. При тях ми седеше стария номер,добре че куриера ме познава и ми докара пратката,но каза-няма връзка. Гледам стария номер. Смених го точно тогава с новия,обаче не знам какво правят,сега пак ми е стария! А съм убедена 10000% ,че го смених. Писах им да пишат актуалния номер. Дано го оправят. А поръчах до офис на Спиди,че не знам кога ще дойде и дали ще съм вкъщи.

# 1 261
  • София
Лунатичка, при поръчката имаш право да избереш да си го вземеш от офис на куриер. Аз така го поръчах до Спиди, друг е въпросът, че и на мен им седеше стария ми номер, а съм почти убедена, че го смених преди въобще да поръчвам каквото и да е онлайн.

# 1 262
Някой дали е получил наградата си от Discreet?

# 1 263
И аз писах на Емаг, да дадат възможност за комбиниране на ваучерите. Аз не успях да си харесам нищо за момента. Ще чакам и ще се надявам на промяна на правилата на играта.
Пишете им и вие, за да се знае, че много хора не са доволни от сегашните условия.

# 1 264
И аз писах на Емаг, да дадат възможност за комбиниране на ваучерите. Аз не успях да си харесам нищо за момента. Ще чакам и ще се надявам на промяна на правилата на играта.
Пишете им и вие, за да се знае, че много хора не са доволни от сегашните условия.
Емаг още преди две седмици ми отговориха,че може да се комбинират🙈.Не на тях,а на Кока кола трябва да пишем.Неизвестна,по-удобно ми е до адрес.

# 1 265
Съмнява ме емаг да променят условията. Аз засега съм доволна, с изключение на това, че при първата поръчка ме набутаха с едни 5 лв доставка, след което ми звъняха, че била станала грешка и ми ги възстановиха под формата на ваучер, който не успях да комбинирам с друг ваучер. Всичко се прави с цел клиента да поръчва повече.

# 1 266
  • София
Преди малко получих мейл от Емаг точно за Спиди, че ще работят заедно, колко било удобно и т.н.

# 1 267
  • при късмета
Емаг още преди две седмици ми отговориха,че може да се комбинират🙈.Не на тях,а на Кока кола трябва да пишем.
Защо на кока кола? Каквито условия са им поставили от емаг, от кока кола такива ваучери са пуснали за награди. Ако от емаг нямат такова ограничение, за един ваучер на покупка, то и кока кола изобщо няма да го включва в правилата.

# 1 268
Здравейте!
Искам да попитам наградите от ДМ скаут, коя куриерска фирма ги доставя(Варна)?

# 1 269
Пиши им, не ги жали! Трябва да ти възстановят сумата от ваучера! Имаше някой с объркан градински маркуч и след писане възстановиха сумата. Даже и аз се чудя дали да не ги подметна, че получих едно портмоне за чудо и приказ, но не знам колко бързо пращат куриер да им прибере върнатия продукт.

Някой с подобен казус?
Поръчвам продукти с ваучер от емаг-3 артикула за 30.96лв /общо с доставката/.
Изпращат ми съвсем различни неща,2 от 3 са сбъркани/общо за 16.98/.Връщам им ги и те ми възстановяват под формата на  ваучер 10 стотинки?!

# 1 270
  • София/Търново
Здравейте, напоследък играя, но не печеля особено. Да не кажа никак. Може би, защото самото ми мислене е насочено към други неща, живи хора и тяхното благоденствие.
Пиша, за да предложа код за Филипс 10%, от Технополис.

# 1 271
Току-що и аз се разписах с ваучер от КК😄 имам още една капачка чудя се кога да я регистрирам 😄

# 1 272
Някой дали е получил наградата си от Discreet?
Все още не Sad до края на месеца ще почакам казаха 30дни, но ми се видяха малко несериозни

# 1 273
  • София
Пиши им, не ги жали! Трябва да ти възстановят сумата от ваучера! Имаше някой с объркан градински маркуч и след писане възстановиха сумата. Даже и аз се чудя дали да не ги подметна, че получих едно портмоне за чудо и приказ, но не знам колко бързо пращат куриер да им прибере върнатия продукт.

Някой с подобен казус?
Поръчвам продукти с ваучер от емаг-3 артикула за 30.96лв /общо с доставката/.
Изпращат ми съвсем различни неща,2 от 3 са сбъркани/общо за 16.98/.Връщам им ги и те ми възстановяват под формата на  ваучер 10 стотинки?!

Аз пуснах заявка за връщане в понеделник в 12ч.След по-малко от 2 часа дойде куриер да вземе нещата.
Бързо си ги взимат,но не им се връщат пари 😂

# 1 274
Емаг още преди две седмици ми отговориха,че може да се комбинират🙈.Не на тях,а на Кока кола трябва да пишем.
Защо на кока кола? Каквито условия са им поставили от емаг, от кока кола такива ваучери са пуснали за награди. Ако от емаг нямат такова ограничение, за един ваучер на покупка, то и кока кола изобщо няма да го включва в правилата.
Да от кока кола са виновни те са го наложили това. И аз им писах на Емаг и казаха че не зависи от тях.

Общи условия

Активация на акаунт