Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 536
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 275
Да пишем всички на Кока Кола тогава. Като получат 100 имейла за един и същи проблем, дано го разрешат. Иначе остава усещането, че не ги е грижа за клиентите им, а само за продажбите и рекламата им.

# 1 276
Бургаско приключи окончателно. Изтеглени са и последните нови притежатели на лодките и камерите.

# 1 277
  • при късмета
Много ми е съмнително да зависи от кока кола. Няма логика. Ваучерите се харчат в Емаг и те определят правилата как ще се харчат. От кока кола не могат да определят на Емаг правила и условията за закупуване от сайта. Няма такъв механизъм. Ако е от кока кола това ограничение, те няма как да контролират в Емаг дали се спазва. И пак да повторя, няма логика.От Емаг си е ограничението, видно и тук на един казват едно, на друг друго, че да не са те виновни. Селски номера.
Ако от кока кола можеха да налагат такива ограничения, щеше да ги има и за ваучерите за спорт депо и фешън дейс. Кока кола могат да ограничат само броя ваучери или сума, спечелена от един участник.

# 1 278

Най накрая и аз спечелих ваучер от Емаг и Кока кола. Много съм доволен. В 17.31ч.😊

# 1 279
И аз си мисля, че е от Емаг ограничението. Т.е. хем да вземат пари от Кола, хем и от нас с доплащане. Предпочитам хартиени ваучери да раздават и да си ги харча където аз поискам.

# 1 280
И аз регнах една в 17.27,30, но няма

# 1 281
Много ми е съмнително да зависи от кока кола. Няма логика. Ваучерите се харчат в Емаг и те определят правилата как ще се харчат. От кока кола не могат да определят на Емаг правила и условията за закупуване от сайта. Няма такъв механизъм. Ако е от кока кола това ограничение, те няма как да контролират в Емаг дали се спазва. И пак да повторя, няма логика.От Емаг си е ограничението, видно и тук на един казват едно, на друг друго, че да не са те виновни. Селски номера.
Ако от кока кола можеха да налагат такива ограничения, щеше да ги има и за ваучерите за спорт депо и фешън дейс. Кока кола могат да ограничат само броя ваучери или сума, спечелена от един участник.
Ма ко,досега търсих кореспонденцията си с тях,но явно съм я изтрила.Бях я публикувала,но май в юнската тема.Емаг ми отговориха,че спрямо тяхната политика,е възможно да се комбинират ваучери.Ако не се получава,да се обърна към Кока кола.Те ми отговориха,че не разрешават,за да се избегне евентуална злоупотреба🙄.

# 1 282
Някой може да се открие:
Скрит текст:

# 1 283
  • при късмета
И какво ги интересува от кока кола, че евентуално се се злоупотребява в Емаг? Това е проблем на Емаг. В спорт депо е фешън дейс, все едно можеха да противодействат на злоупотребите, макар, че и там имаше ограничение на ваучерите от един профил. От кока кола не можеха да следят нито в единия, нито в другия кой колко харчи. Затова и ваучери можеха да се разменят и да го е спечелил един, а да го харчи друг. Кока кола няма и как да го проследят това, амо ли да контролират злоупотреби.
В Емаг могат да се комбинират ваучери, на не еднакви. Например ваучера който изпратиха на мъжа ми за именния ден може да се комбинира с ваучер от кока кола. Два от кока кола не могат, няколко човека опитваха в началото.
Както и да е, не е по темата, но Емаг правят клиентите на идоти, а и без друго много не им останаха.

# 1 284
  • Русе
Айде аз пак неразбрала🤔 Ще купувам уиски, видях, че има игра на Jim Beam, но явно трябва да има код някъде. Та въпроса ми е дали се различават бутилките някак?

# 1 285
  • София
Айде аз пак неразбрала🤔 Ще купувам уиски, видях, че има игра на Jim Beam, но явно трябва да има код някъде. Та въпроса ми е дали се различават бутилките някак?

По това аз разбирам, че не би трябвало да са различни бутилки, търсиш на гърлото НЕКХЕНГЪРА

# 1 286
Играта на Каменица е пълен провал. Уж на ден раздават по 170 ваучера (карти) по 50лв, а вчера раздадоха 60 някъде, а днес до сега 56.

# 1 287
И какво е НЕКХЕНГЪРА?

# 1 288
  • Велико Търново
Кока кола и емаг са се договорили за количество ваучери Х при условия У. Каквото и да пишем и недоволстваме, това вече е договорено и измислено( изчислено) как да носи пари и на двете страни.

# 1 289
  • София
В Кауфланд Jim Beam 1,5л. е 32,99 до неделя и на бутилките имаше закачено етикетче с инфо за играта, та явно участват в нея:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт