Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 524
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 320
Здравейте, в печелившите на Своге има тел., чийто начални цифри (тоест всички видими в сайта) съвпадат с моя номер. Нямам SMS и вероятно си е чисто съвпадение. Обаче се чудя дали да питам все пак? Случвало ли ви се е?

През последните 5 месеца ми се случи веднъж, но с имената, тоест името ми , презимето и фамилията, толкова мн се надявах, понеже не съм печелила от февруари нищо но не бях аз

# 1 321
  • Велико Търново
Сикрет, супер яко!!! Започвай да гледаш и в списъци на победители в игри в които не играеш Simple Smile
Явно си в мега джакпот период, така че се възползвай максимално!!!

# 1 322
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА и ОБЩИ УСЛОВИЯ на промоцията на сокове Olympus за периода 15.07.2020 г. - 15.09.2020 г.  https://www.facebook.com/notes/tastegreecebg/%D0%BE%D1%84%D0%B8% … /888277795016076/

# 1 323
И аз да се отбележа - от 12 кенчета сме на +150 лева, естествено съм много доволна. Не ми харесва, че си даваш ЕГН, но ще го преживея. Зарибих сума ти народ, та и покрай мен има няколко с +50 лв
Мисля си, че защото е в началото и няма промоционални навсякъде по- лесно се печели. Даже сестра ми сутринта от кеф щеше да отвори всички бири Simple Smile Simple Smile
Заради кошницата играх на Своге, ама не ме теглят гадовете Simple Smile
И понеже хич не съм любопитна  -  звъннах на Кока-Кола за оптигриловете - изтеглени са и са уведомени всички печеливши. Нямали обявено в правилата, че трябва да публикуват печелившите и затова ги няма. Всички кутии са събрани при тях и са си ги теглили в присъствието на нотариус Wink

# 1 324
  • Сливен
Сикрет, супер яко!!! Започвай да гледаш и в списъци на победители в игри в които не играеш Simple Smile
Явно си в мега джакпот период, така че се възползвай максимално!!!
Едва ли ще гледам там.През последният 1-2 месеца ,играех само в 2-3 игри. Grinning

Към Boby_flowers- Няколко пъти писах,че миналият Четвъртък ми се обадиха за Оптигрила,теглили са във Вторник. Simple Smile

# 1 325
Бихте ли ми казали какво общо имат Европът с ЛеоЕкспрес?Въпросната пратка,която следя на сайта на Европът и вчера така и не получих,днес се оказа,че ще бъде доставена от Лео,понеже "колегите имат проблем".

# 1 326
  • София
Някой с подобен казус?
Поръчвам продукти с ваучер от емаг-3 артикула за 30.96лв /общо с доставката/.
Изпращат ми съвсем различни неща,2 от 3 са сбъркани/общо за 16.98/.Връщам им ги и те ми възстановяват под формата на  ваучер 10 стотинки?!

Ъпдейт 😂
Вчера яко ги насолих и днес ми пратиха ваучер за 22лв.
Като цяло въпроса беше принципен,много се ядосах как се гаврят с клиентите си...

# 1 327
Току що и аз ги насолих яко. От една седмица има "технически проблем" с поръчката ми. След пореден проведен разговор вчера, влизам днес и виждам как са разделили четирите продукта, които поръчах на четири различни доставки. Пълна малоумщина...

# 1 328
Много ме ядосаха в Спаркса, много! Има едно предизвикателство с награда ваучер от 100 лева за Емаг. Има един наглец там, който участва с 40-50 профила, ама е толкова неграмотен, че се вижда от километри, че е един и същи човек😁😁😁
Писах им, но без последствие, та даже не ми одобриха и коментара, а неговите, да!
Моля, задействайте се, направете по 20-тина нови профила и участвайте😁

# 1 329
Аз на Спаркса вече им сложих хикса. Нищо не печеля, със сумати регистрирани кодове. Като ви чета и от промоцията в емаг се отказвам. Ще се пробвам с Каменица.

# 1 330
  • Пловдив
Аз на 15-ти направих поръчка в Емаг на 2 различни продукта, ползвах ваучер и остана сума за доплащане с наложен платеж. Днес си получих поръчаното в 2 отделни пратки, като сумата на ваучера и разходите по доставка бяха разделени между двете пратки. Всичко си беше точно. Аз съм доволна от Емаг, пазарувала съм преди години и едра бяла техника от тях.

# 1 331
И моята пратка беше разделена - не се плаща допълнително.
Освен това преди с ваучерите от ФД ми се беше случило нещо подобно - поръчвам 3 неща и всяко дойде в отделен пакет (но не съм платила отделни доставки).

# 1 332
  • София
В Емаг системата им не позволява да се комбинират 2 кода и това е още преди играта им с Кока Кола. Приема само последния въведен код и премахва предишния. Явно или операторите им не знаят, или се правят на луди. От Кока Кола нищо не зависи.
Наскоро попитах тук в темата дали могат да се комбинират ваучери за Емаг от Talk panel и хора, които са поръчвали ми казаха, че могат да се комбинират. Затова и изчаквам да събера още някой, за да купя нещо по-голямо.  И те са с кодове. Кое е вярното?

# 1 333
Evhen защо не им пишеш директно на съпорта да докладваш. Попринцип ако можеш да докажеш,че е един и същ човек е редно да го махнат. Виждала съм да дисквалифицират хора макар и изтеглени за награда
Pppqqq то оставаше и за три да ти искат доставка. Нали целта да поръчаш повече неща от един сайт е да не плащаш 10 доставки.

# 1 334
  • Пловдив
Еее, нямам търпение вече за head& shoulders!

Общи условия

Активация на акаунт