Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 564
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 430
Опаковките на морените ги охлаждайте, може и в хладилник, не фризер. После шоколада пада така или иначе, а ако се налага да ги забършете със суха салфетка, не мокра кърпичка. Чистят се без проблем. С вода на мен също ми се е размазвал код.
В нашата Била Каменицата не е с кодове, поне кеновете
Аз ги слагам във фризера,понеже става по-бързо🙂.В нашата Била има.Бясна съм.Дадох на съседката ми да провери дали има,понеже вчера нямаше.Когато писах по-рано днес тя ми каза,че няма и е открила в ЦБА.Казах и да ми вземе 3.Донесе ги преди малко,обаче е забравила КБ в чантата.И какво да видя..КБ от Била на цена от 0.79лв.Е,та толкова услуги й правя,къде ли не я карам,детето й гледам,когато се налага..Тя да ме лъже за 1.20лв(понеже в ЦБА е 1.19лв)🤬🤬🤬

# 2 431
  • София
Ужассс, да не е някаква грешка?

# 2 432
В Била гр. Враца има цяло пале с промоционална Каменица, има и от другата, но е малко. Направо не мога да повярвам, че са заредила друг път трябва да се мине 1 месец от началото на играта за да има.

# 2 433
Звъннаха ми от Чибо. Казах адреса и ми казаха 2 седмици. 😊

# 2 434
От две изтриваеми карти за играта на Верея във Фантастико ми се падна купичка.Малко се губи
емоцията като не си изял 60 млека за нея Stuck Out Tongue но поне е хубава .

# 2 435
Ужассс, да не е някаква грешка?
Не.Въпреки че КБ беше намачкана и скъсана на 2,си я видях ясно с очите."1.29 с отстъпка Била карта-50ст".С две думи,извинявайте,че си излях яда,ама боли когато те предаде човек,на когото вярваш.А,и оглеждайте Била магазините.Явно има пропорционална.

# 2 436
  • sofia
включвам се с една молба към хората, които имат плажни чадъри на Бургаско. Дали някой добър човек може да ми измери колко е дълъг, защото искам да взема калъфче, а не се сетих да измеря 😂 благодаря предварително ♥️

# 2 437
  • Пловдив
включвам се с една молба към хората, които имат плажни чадъри на Бургаско. Дали някой добър човек може да ми измери колко е дълъг, защото искам да взема калъфче, а не се сетих да измеря 😂 благодаря предварително ♥️
Подскокче малко над 120-122 см е.

# 2 438
Да се "похваля"с най-абсурдния подарък от форумна игра!Как не ги досрамя незнам?

...айкоса съм го сложила за ориентир на миньонския размер и химикала е кашонен  Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера взех абсолютно същите рекламни материали като награда. Но преди да ги получа, се наложи да питам bg-mamma какво става и защо организаторите са забравили да ми ги пратят, въпреки че навреме предоставих данните си. Само така успях да ги получа.

И тъй като с жена ми едновременно спечелихме от същата игра, се наложи да накарам хората от bg-mamma да направят същата проверка защо и тя не си получава наградата. Ами днес и нейната е дошла, не на адрес, а в най-близкия офис на еконт, понеже е по-евтино.

От тази игра ми остава доброто настроение, че съм спечелил. Но се наложи да се преборя за тази невероятна награда. Съветът ми към Mindhub е сериозно да се замислят как се рекламират, понеже тази игра ми обърна представите за тази компания. И не е вярно, че няма лоша реклама, особено ако отношението ти към потенциалните клиенти лъсва още при първия контакт. Aко някой ще се учи да програмира, има десетки други места, където да се научи. Така че бъдете по-внимателни следващия път или си намерете друг начин да си инвестирате многото пари. Благодаря.

# 2 439
Много неприятно... Мн тъпо е постъпила Съседката.. Ще печели на твои гръб.. и то 1лв , забогатя ли с него ... Вземи я попитай Neutral Face пфууу...

Регистирах 10капачки на КК и нищо Neutral Face Познати около мен също не печелят Neutral Face
Пфуууу

# 2 440
В Емаг днес е безплатна доставката на артикули от секция Мода, предлагани от Емаг. Предното намаление беше хубаво, сега скъпи ми се виждат нещата, които ми трябват. Все пак вчера си поръчах апарат за кръвно за 30 лв, приемлива му е цената, да видим как ще работи като дойде.

# 2 441
Аз бих казала на съседката, че си е забравила касовия бон в торбата, ей така, да й видя реакцията Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе, не се ядосвай, Лунатичка, няма смисъл.
Аз вчера водих разследване в къщи за една опаковка на Морени Joy Единият вика не съм ял, другият вика изядох една и оставих опаковката на плота, третият мълчи и върти очи. Изхвърлил я е по инерция, даже не помни. Joy

# 2 442
Регистрирани 18 капачки една след друга и всичките „Опитай пак”
Много неприятно... Мн тъпо е постъпила Съседката.. Ще печели на твои гръб.. и то 1лв , забогатя ли с него ... Вземи я попитай Neutral Face пфууу...

Регистирах 10капачки на КК и нищо Neutral Face Познати около мен също не печелят Neutral Face
Пфуууу
[/quote]

# 2 443
Кока кола пускаше ужасно много ваучери преди две седмици на всяка втора трета капачка и според мен са посвършили.
Каня се да поръчвам от емаг  и се чудя дали с наложен платеж или с карта да доплатя ако е повече стойността на поръчката има ли разлика?

# 2 444
  • София
Кока кола пускаше ужасно много ваучери преди две седмици на всяка втора трета капачка и според мен са посвършили.
Каня се да поръчвам от емаг  и се чудя дали с наложен платеж или с карта да доплатя ако е повече стойността на поръчката има ли разлика?

По-добре с карта Simple Smile С наложен платеж начисляват 2 лв. такса допълнително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт