Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 501
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София/Търново
Хед енд шолдърс имат публикувани печеливши.
Тези с ххх са ми най-сладурски

# 2 521
Метро кога ще обявят печелившите от второто теглене?

# 2 522
От утре почва играта на Морени миналата година според мен беше нагласена от начало защото на 1 август в 00.03ч вече имаше 32 победителя колкото бяха за ден и според мен няма как за 3 минути да се регистрират 5 кода и веднага да спечелиш но да видим тази година как ще е .

# 2 523
  • Бургас
Имам един код за колата и се чудя дали да го регна дега. Довечера може и да съм заспала.

# 2 524
От утре почва играта на Морени миналата година според мен беше нагласена от начало защото на 1 август в 00.03ч вече имаше 32 победителя колкото бяха за ден и според мен няма как за 3 минути да се регистрират 5 кода и веднага да спечелиш но да видим тази година как ще е .
А дали ще стартира утре?Питам,понеже е събота,а знам че в неработните дни не стартират игри.

# 2 525
Имам един код за колата и се чудя дали да го регна дега. Довечера може и да съм заспала.
През деня, вечерта, през нощта... по всяко време пробвам и нищо не дава

# 2 526
  • Сливен
    [/list][/video][/url]
    Хей, някой помни ли последната игра на Зора? Мисля, че беше до 20 и някой си като дата..

# 2 527
    През деня, вечерта, през нощта... по всяко време пробвам и нищо не дава
    Преди малко и аз 2 кода и отново разбира се опитай пак.

# 2 528
    • Пловдив
    На някой да му е познат този номер: +359988150200?
    От сутринта два пъти звъни и двата пъти не можех да вдигна. Пробвах да върна обаждане, но дава само свободно

# 2 529
    На някой да му е познат този номер: +359988150200?
    От сутринта два пъти звъни и двата пъти не можех да вдигна. Пробвах да върна обаждане, но дава само свободно

Излизат ми с този тел: CRC България - някаква фирма за химически продукти и Комисия за регулиране на съобщенията.

# 2 530
    За играта на Морени миналата година веднага след полунощ регистрирах кодовете за мен и ММ и двамата спечелихме слушалки. Не мисля, че е нагласена. Вероятно и други са регистрирали веднага.

# 2 531
    • Бургас
    Регнах кода на колата и нищо. Мрън!

# 2 532
    Преди малко и аз получих продуктов пакет от Своге.Много са бързи,спечелих миналата седмица.

# 2 533
    • при късмета
    Снощи по някое време още една раница от Туборг уцелих, надявах се на колонка, че у нас се ползват, да има резерви. Имам още кодове, разменям за такива на Каменица. За Емаг имам около 50 кода и тях разменям, че от там нямам особено желание да пазарувам, а и вече имам 2 ваучера. Тези, които искате ваучери, предполагам, че в края на играта ще започнат по-често да се падат. До сега беше така и за ФД и за СД и никога не са свършвали ваучерите много време преди да свърши играта. Има седмица до края.
    Във Фантастико има игри със скреч карти на карлсберг (не запомних наградите), нестии за калъфа и верея.
    При нас и в по-голямата Била нямаше кенове каменица с играта, от старите беше всичко. А във Фантастико има и от старата игра за телефоните, така, че внимавайте

# 2 534
    И моя пакет дойде, аз също за една седмица гхо получих

Общи условия

Активация на акаунт