Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 487
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Мерси, ама нещо много объркано. И обектите са малко, това "коме", СВА ли е?

Попринцип е СВА, да, но поне в София са 2 различни магазина.
Логото е едно и също, брошурите са различни.
СВА Коме имат черна брошура, другото СВА май им е червена. И цените са различни.
Това СВА Коме в София имат 3-4 магазина само, другите СВА са повече ама те май не участват в тази игра.

В София имат доста магазини,поне 10-15 са Wink

# 2 536
  • София
Снощи по някое време още една раница от Туборг уцелих, надявах се на колонка, че у нас се ползват, да има резерви. Имам още кодове, разменям за такива на Каменица. За Емаг имам около 50 кода и тях разменям, че от там нямам особено желание да пазарувам, а и вече имам 2 ваучера. Тези, които искате ваучери, предполагам, че в края на играта ще започнат по-често да се падат. До сега беше така и за ФД и за СД и никога не са свършвали ваучерите много време преди да свърши играта. Има седмица до края.
Във Фантастико има игри със скреч карти на карлсберг (не запомних наградите), нестии за калъфа и верея.
При нас и в по-голямата Била нямаше кенове каменица с играта, от старите беше всичко. А във Фантастико има и от старата игра за телефоните, така, че внимавайте
За Билата до метрото ли става въпрос? Мислех там да проверя на път за вкъщи. В подлеза на СУ има кенчета от новите, наредени са отзад, мислех да си спестя носенето, ама явно ще се наложи.

# 2 537
  • при късмета
Да, за тази до метрото. Няма и в тази в 5ти, която беше СВА. Само в тази с/у лидл не съм ходила.
Само да допълня, че други разфасовки имаше с кодове, само кенчета нямаше

# 2 538
  • Пловдив
На някой да му е познат този номер: +359988150200?
От сутринта два пъти звъни и двата пъти не можех да вдигна. Пробвах да върна обаждане, но дава само свободно

Излизат ми с този тел: CRC България - някаква фирма за химически продукти и Комисия за регулиране на съобщенията.
Хм, странно Rolling Eyes
Благодаря!

Току-що ми звъннаха от Метро за колелото. Разбрахме се в понеделник да отида и да си го получа, че сега не съм в града.
Казаха, да си нося лична карта.

# 2 539
  • София
Исках да купя ваучер от Зайците за нов акаунт във Фууд панда, но ми пише, че ми е изчерпан лимита. Да пробвам след 153 дни Joy
До сега не съм купувал такъв ваучер от там. Още в началото бях взела два за кино, които не успяхме да ползваме, заради пандемията, но други не съм...

Скоро бях ви писала тук със същия проблем, една дама ми писа на лични да опитам пак, опитах няколко пъти, без резултат, все едно и също ми изписва. Днес сутринта им писах в месинджър, само го прочетоха, и към 13 реших да им пиша и на имейла, отговорили са ми, че ако съм забелязала си имали защита и като е купен веднъж не можело врори път, и аз им писах а вие забелязахте ли снимките, които съм ви пратила и ясно се вижда, че имам  2 ваучера купени, един за Доминос и един за Гифт карта, те това е, за Фуудпанда нищо не съм купувала... и нищо не ми отговориха

# 2 540
Днес сутринта им писах в месинджър, само го прочетоха, и към 13 реших да им пиша и на имейла, отговорили са ми, че ако съм забелязала си имали защита и като е купен веднъж не можело врори път..
В Discord писаха, че ограничението е не само за профил, но и за устройство, тоест не можеш да вземеш 2 пъти ваучер за нов клиент на FoodPanda от два различни профила, но от едно устройство. Много хора си правили няколко профила и това е един от начините да ги ограничат.

# 2 541
  • София
Да, за тази до метрото. Няма и в тази в 5ти, която беше СВА. Само в тази с/у лидл не съм ходила.
Само да допълня, че други разфасовки имаше с кодове, само кенчета нямаше
Няма и в 5-ти(срещу Лидл) кенове, има при от литър нагоре.

# 2 542
Може да се вземе ваучер два пъти за нов клиент от различни профили и едно и също устройство. Пробвайте по-упорито през следващите дни, пиша от опит. Wink

# 2 543
А Морени дали е промоционална в Била? Някой видя ли?

# 2 544
  • София
А Морени дали е промоционална в Била? Някой видя ли?
С логото на играта са вафлите.

# 2 545
Мерси, ама нещо много объркано. И обектите са малко, това "коме", СВА ли е?

Попринцип е СВА, да, но поне в София са 2 различни магазина.
Логото е едно и също, брошурите са различни.
СВА Коме имат черна брошура, другото СВА май им е червена. И цените са различни.
Това СВА Коме в София имат 3-4 магазина само участващи, другите СВА са повече ама те май не участват в тази игра.

В София имат доста магазини,поне 10-15 са Wink

3 магазина в София участват в играта, това съм искала да напиша.! Wink

СВА Коме ж.к. Дружба 2 - Рум
СВА Коме Ж.к. Слатина, ул. Слатинска
СВА Коме Бул. Черни връх 39

# 2 546
  • София
Днес сутринта им писах в месинджър, само го прочетоха, и към 13 реших да им пиша и на имейла, отговорили са ми, че ако съм забелязала си имали защита и като е купен веднъж не можело врори път..
В Discord писаха, че ограничението е не само за профил, но и за устройство, тоест не можеш да вземеш 2 пъти ваучер за нов клиент на FoodPanda от два различни профила, но от едно устройство. Много хора си правили няколко профила и това е един от начините да ги ограничат.
Разбирам, ама в моето семейство, освен мен, никой друг не се занимава с такива простотии. Няма кой да си е купил ваучер, та камо ли пък и от мойто устройство.

# 2 547
Еее, с последния, сигурно са 60+ кодовете ми от Туборг, уцелих шапка. Тази игра нареждам втора по гадост след Бургаско😀
Евентуално ще я разменя за мешка, ще помисля малко.

# 2 548
  • при късмета
Мерси, yovanka, поне да не се разхождам

# 2 549
  • Велико Търново
Shell точки те могат ли да се прехвърлят от една карта на друга? искам да взема точките на мъжа ми при моите за да взема една награда но не съм наясно дали е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт