Отговори
# 1 170
  • Варна/Амстердам
Сигурна съм, че някои тук печелят повече от Гането или поне всички имаме  познати, които имат далеч по-високи доходи от нейните и въпреки това купуват по-скромни дрехи и обувки.
Ганените доходи поставям под съмнение. Освен азиатската инфлуенсърка, която споменахте, аз се сещам и за случая "Ана Делвей" (родена Ана Сорокин), представяща се за германска наследница. Успява да убеди банкови институции да й отпуснат огромни кредити, които никога не е имала намерение да плати. Така рускинята поддържа богаташки лЯйфстайл, докато полицията не я хваща.
https://www.nytimes.com/2019/05/10/nyregion/anna-delvey-sorokin.html

# 1 171
Аз съм потресена от филма на Гергана.

Днес отследвах сладоледите Савини, след стори на Кукита. Нямаха ли бисквити в речника си, та кукита? Дали и детето си ще учи на български по този начин? Издразни ме и я отследвах моментално.

# 1 172
  • HH
Тя не работи. И съфорумката, която познава въпростният Ники го потвърди индиректно, като каза че братовчедката не може да си позволи да си стои по цял ден вкъщи.

Според мен масово връща. Рядко оставя нещо. Наистина със всичко я има снимана по един път. Да не говорим, че тя няма къде да ги носи тези дрехи, защото ходи или до Еконт или до Била. Затова и така изпадна в истерия като беше изцапала онези маратонки на връщане от Виена или където бяха ходили. А и коя жена с чанти за по 5 бона ще се благодари на сестра си, задето и е купила шарена сол от пазарджишки магазин? На Гера покупките от въпросният магазин, при положение че се слага и за кулинарна експертка в момента, бяха меко казано скромни. Всичко е една илюзия, и гаджето ще изчезне като Картието.

# 1 173
Сложете я в ИГ групата с всичките й изцепки.5 хлапета да си отворят очите за лъжите й,пак е нещо.Копирайте мненията на момичето,което лично се познава с измисленото гадже.
Още нещо,непрекъснато споменавате за този Ники..ами,пишете му на човека,кажете му как Гергана Димитрова го представя и колко сторита е нацвъкала с него.Да си даде мнение или да каже гадже или не е на въпросната.
А, да бе. Не стига, че достатъчно го разнесохме, сега и да го занимаваме лудите бг мамита. Човекът не е виновен, че е станал участник в някакви филмарщини и достатъчно беше обсъден. И без включването на съфорумките беше ясно, че Гана си измисля за всичко. Тя даже и за профила на темата не е, щото той до 12 годишните й фенове няма да достигне, а само те могат да й се вържат на глупостите.

# 1 174
  • София
Аз купувам безглутенов хляб от Слънце и Луна. Много ми допада вътрешната градина на ресторанта им, който е близо до площад Македония. Вкусна храна, добро обслужване, не е скъпо (1 кг. хляб е 10-11 лв.) и един которак за разкош.
[/quote]
И ние купуваме от Слънце и луна, по-често от Малките Пет, имат и 2 вида, но щях да взема от Савини за разнообразие, ама за 50 лв, ще пропусна. Все пак това е хляб, редовно правя и аз и ако ще е с бадемово брашно, ще си го направя аз.

# 1 175
Може пък да се засрами и най-накрая да признае,че има връзка с жена и скъпите парцалки ги връща след снимките.

# 1 176
  • HH
Може пък да се засрами и най-накрая да признае,че има връзка с жена и скъпите парцалки ги връща след снимките.
Да бе, колкото ще признае че абонатите и са купени. Другата седмица ще е с разбито сърце и в депресия.

Много се смях като беше написала, че тази година няма да почиваТ в чужбина. Тя си е подавала носът един път в Милано за нещо си на Плейн и после с двата и дни във Виена дето се убиха да се снимат в лобито на хотела. Ако не беше Корона, за малко да беше станала интернационална Joy

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 20:47 от К@тя

# 1 177
Между другото имам подозрения, че Чоко и Артьом са се скарали, бяха много близки по едно време - имаха обща песен и общи клипове.
Иначе не си представям как иначе Арти ще подкрепи новата платформа на Любо Жечев, която на всичкото отгоре се рекламира точно с видеото срещу доскорошния му приятел?
Той по едно време също се беше захванал да прави "мотивиращи" видеа, нищо чудно там да е бил повратния момент.

# 1 178
Всеки е способен да вярва на каквото си реши с тази разлика, че аз познавам конкретно човека. И интерпретации и преразказ по картинка и Гергана прави.
Чудесно,именно защото ги познавате ние питаме логични въпроси като:
1. Кой е собственик на апартамента?
2. В едно легло ли спят братовчедката и Гергана?
3. Защо съквартирантката никога не присъства в клиповете?
4. Защо и братовчедката, и Ники се занимават още с този човек,ако тя най-демонстративно лъже във видеата си за отношенията й и с двамата? (с една вметка,че отговори от сорта на 'ама те не знаят,защото са много заети' не биха се приели за логични).
Не е задължително да отговаряте,но понеже довроволно се намесихте,за да разясните уж нещата,би било хубаво да дадете малко вътрешна информация.Освен ако не ви е страх от Гана Wink

Отговарям веднага, нямаш проблеми.
1. Апартаментът е собственост на братовчедката на Николай. Преди живееха двете заедно на квартира, но братовчедка му си купи този апартамент. Не мога да отговоря какво прави там Гергана, не ме питайте.
2. Да, спят в едно легло. Така или иначе апартамента е с една спалня.
3. И аз се чудя защо не я показва. Може да я видите във видеото от морето преди 2 седмици. Тя снима с фотоапарата, но й се вижда само ръката. И само да кажа че тогава бяха двете, Николай не е бил там, и въпреки това Гергана се опита да изкара нещата по друг начин.
4. Бих отговори и на този въпрос, но и аз нямам представа. Мисля че братовчедката на Николай постъпва много лошо спрямо него по този начин, защото тя явно е наясно какво се случва. И това съм му го казала и на него.

Пиша всичко това с риск братовчедка му да ме намрази, защото познавам и нея, но това е самата истина. Яд ме е защото тя е много готин човек по това което знам, но уви..

# 1 179
Това носене и връщане на дрехи никога не съм го разбирала. Недостойна работа.

# 1 180
Добре, оставете Гергана. Аз питах съквартирантката ѝ как се съгласява на целия тоя цирк.. Едва ли не знае и не забелязва
Савина дали познава парите? Като как точно кило хляб ще струва 50лв?! Наглост.
Снежана  прекалява с тази нейна мания. Защо си мисли, че може кожата ѝ да бъде без никакви пъпки? Ама то това са абсолютно нормални неща... Ако едно момиче с наистина проблемна кожа я види ще се почувства много зле. И при нея консуматорството е в повече, от всички и продукти колко боклук генерира не е истина.. Зорница даже малко има.

# 1 181
Не е нормално да имаш пъпки. Снежана иска да има "стъклена" кожа като южнокорейките.

# 1 182
Аз ако съм на мястото на съквартирантката, бягам с 200. Аз имах за кратко един такъв психар съквартирант, всичко си съчиняваше, сутрин започваше деня си с италианско диско надуто на макс пред огледалото се кършеше, хаха. Вживяваше се за много вип персона, и умееше да заблуждава за кратко хората. Такива хора са много дразнещи, ако се налага да прекарваш с тях дълго време, подлудяват човек направо.

# 1 183
А съквартирантката как приема всичкия този театър от Гергана,то чак плашещо.Няма как да не знае.Странна работа !
Тя няма ли си гадже?Колко е голяма ?
А кученцето на кого е ?

# 1 184
Щом братовчедката е живяла преди с нея на квартира, значи си я знае и е ОК... щом я е пуснала и в леглото си...

Общи условия

Активация на акаунт