Отговори
# 1 185
Здравейте, минавам само да оставя мнение за последното видео на Тони Попова.
По принцип я харесвам и тя е може би единствента, на която гледам всичко. Напоследък обаче е станала някак надменна и прекаленно над нещата уж. Не ми правеше чак такова в впечатление, но в клипа за Goden rose, (които са ми любимци и като тийнейджърка ги ползвах доста усилено) е прекалена. Говори някак снизходително за марката, която да, не е най-скъпата и луксозна, но пък има добри неща и видимо ѝ харесаха продуктите (любима дума Stuck Out Tongue Winking Eye) По маниер на говорене ми напомня на Албена Вулева. Wtf?! Къде отиде слънчевото ненатоварващо момиче, за което се абонирах преди време..

# 1 186
Наистина ли Гергана и нейната съквартирантка спят в едно легло като семейна двойка?👩❤👩
😅😂

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 21:58 от Дракарис

# 1 187
Здравейте, девойки.
Включвам се с едно възмущение, след като първият инфлуенЦър ме блокира. Става дума за Надя Сивкова.
Днес, под публикацията ѝ за татуировки във Фейсбук, написах два коментара. Първият гласеше, че съм изумена от авторската им работа, тъй като всеки технически грамотен човек може да провери татуировките им и да открие, че се продават в Алиекспрес за долар. Написах на Надя, че я харесвам и смятам, че е некоректно. Вторият ми коментар бе с въпрос колко труд са вложили, докато изработят колекцията. Минаха се часове и получих лично съобщение, което ме изненада. Някоя от вас може би бе прочела коментарите ми, понеже имах получени харесвания. Е, ако някоя ги е видяла, нека сподели дали имаше нещо обидно към Сивкова.
Прикачам каквото имам налично като снимки, понеже не подозирах, че Надя ще ме потърси и дори блокира след това.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Видях, че имам правописни грешки, съжалявам за което. Та, след като писах трети коментар защо не е отправила сърцераздирателното си съобщение към мен, под поста, за да е видимо, изведнъж изчезнаха и останалите ми два коментара, и възможността да пиша вече.
Въпреки че има малко лигав маниер на говорене, я харесвах, но явно е болезнено да "чуеш" истината право в очите. Изумена съм.

# 1 188
Не виждам нищо авторско, времеемко и трудоемко във ваденките на Полина.
Не разбирам защо Надя Сивкова се засяга на обвиненията, че не е вложила творчество и труд във въпросните ваденки.
Ами абсолютно са верни тези обвинения.

# 1 189
Скрит текст:
Здравейте, девойки.
Включвам се с едно възмущение, след като първият инфлуенЦър ме блокира. Става дума за Надя Сивкова.
Днес, под публикацията ѝ за татуировки във Фейсбук, написах два коментара. Първият гласеше, че съм изумена от авторската им работа, тъй като всеки технически грамотен човек може да провери татуировките им и да открие, че се продават в Алиекспрес за долар. Написах на Надя, че я харесвам и смятам, че е некоректно. Вторият ми коментар бе с въпрос колко труд са вложили, докато изработят колекцията. Минаха се часове и получих лично съобщение, което ме изненада. Някоя от вас може би бе прочела коментарите ми, понеже имах получени харесвания. Е, ако някоя ги е видяла, нека сподели дали имаше нещо обидно към Сивкова.
Прикачам каквото имам налично като снимки, понеже не подозирах, че Надя ще ме потърси и дори блокира след това.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Видях, че имам правописни грешки, съжалявам за което. Та, след като писах трети коментар защо не е отправила сърцераздирателното си съобщение към мен, под поста, за да е видимо, изведнъж изчезнаха и останалите ми два коментара, и възможността да пиша вече.
Въпреки че има малко лигав маниер на говорене, я харесвах, но явно е болезнено да "чуеш" истината право в очите. Изумена съм.

Любимо ми е, когато главната им линия на защита се върти около това как не ги подкрепяш като жена.
Нещо друго да измислят, че стават тривиални вече.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 21:49 от Yogurina

# 1 190
Според мен съквартирантката знае и я покрива поради някаква причина,която също ще стане ясна някой ден.
Ами,той Любо зачекна темата за "хейт","злоба","завист" иии бидейки използвани в речника на някого,на мен ми става ясно какво е кпд-то на отсрещния.
Драми дами,инфлуенсърки,влог/блогърки,негативният коментар,различният коментар ( от обичам тЪ,прекрасна,чудесна,бъди ми майка и прочие) не е винаги гореспоменатите.Компренде?!
Не знам каква е толкова работата по този проект,освен да поръчаш няколко вида мостри и да избереш коя да пласираш с голяма надценка-цък,алито,цък,поръчваш бройките..а да,и да се наснимаш.Коя зряла жена ще си лепне тези глупости,моля ви се...

# 1 191
На мен на Зорница ревю-видеото с празни опаковки ми хареса. Особено интересно ми беше за витамините.

# 1 192
Тоест тази Надя се опитва да остави впечатлението, че това са нейни дизайни ли? Много разочароващо ако е така, защото я харесвах.
Скрит текст:
“И в този ред на мисли, най-накрая разкривам новия си проект!
Нещо, върху което работих доста. Вложих труд, време, емоция!
Е, не го направих сама - благодаря ти @polinasofia, че повярва в мен и се “хвърлихме” в това заедно.”
Малко звучи като Гергана - не казва директно, че дизайните са нейни, но ако не са, върху какво точно е работила доста? Да си избере от Алито ли? То си е реално много труд и време това - някъде 5-10 минути. Чак и благодари на Полина, че е повярвала в нея Joy Тези хора полудяха..

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 22:13 от Superficial

# 1 193
  • HH
Здравейте, минавам само да оставя мнение за последното видео на Тони Попова.
По принцип я харесвам и тя е може би единствента, на която гледам всичко. Напоследък обаче е станала някак надменна и прекаленно над нещата уж. Не ми правеше чак такова в впечатление, но в клипа за Goden rose, (които са ми любимци и като тийнейджърка ги ползвах доста усилено) е прекалена. Говори някак снизходително за марката, която да, не е най-скъпата и луксозна, но пък има добри неща и видимо ѝ харесаха продуктите (любима дума Stuck Out Tongue Winking Eye) По маниер на говорене ми напомня на Албена Вулева. Wtf?! Къде отиде слънчевото ненатоварващо момиче, за което се абонирах преди време..

Не си права. И аз гледах видеото. Да, каза че опаковките са “лефтерни”. Което вероятно е така предвид цената. Похвали палитрата хайлайти, спиралата (която стоеше ужасно дори във видеото) и показа какво са и подарили, въпреки че тя е поръчала и платила всичко сама. Нищо надменно не видях, сравни пудрата с нейната, която е същият ценови клас. Съвсем резонно ревю.
Това което подразни мен е , че видеото беше много светло и стоеше много блърната. Не знам дали е желан ефект, но след третата минута ме заболяха очите.

Имам въпрос не точно по темата. В България практила ли е като поръчаш нещо  онлайн, да ти се обадят по телефона. Антоанет каза, че са и звъннали да и кажат, че ще и направят подаръци. Онзи ден в друга тема съфорумка сподели, че е поръчала онлайн и са и се обадили. Последният път като бях в България си поръчах гел лакове и три минути по-късно ми се обадиха да ме питат точно този бял лак ли искам... Та това някаква практила ли е ? Аз съч свикнала с мейл комунилация и обажданията за такива дреболии ми се струват не на място 🙈

# 1 194
  • Някъде там
Имам чувството че всичките яко изтрещяха... Какво да гледаш и следиш, като всичко е фалш, лъжи и лицемерие...
Покрай разказите тук последвах Оксана и Джиган... Уж щяха да се развеждат... Преди няколко седмици писа, че се развеждат но живеят заедно заради децата и бля бля...Днес тези снимки...
Скрит текст:

# 1 195
Преди година Герито е споделила, че почти приключва с писането на.... книга. 👀🤪
Та, има ли книга, в крайна сметка? 🤔 😜
П. П. И, ако ви интересува - заека го е подарила. Не го е уморила. 👀

# 1 196
Имам чувството че всичките яко изтрещяха... Какво да гледаш и следиш, като всичко е фалш, лъжи и лицемерие...
Покрай разказите тук последвах Оксана и Джиган... Уж щяха да се развеждат... Преди няколко седмици писа, че се развеждат но живеят заедно заради децата и бля бля...Днес тези снимки...
Скрит текст:

😂😂😂 Егати тъпата снимка!
В гората с еленчета ,тая се барнала с тая рокля..пък ще се развеждали🥴

# 1 197
На мен пък ми писна да виждам разни лигли, на които някой им е дал  няколко хиляди лева да поръчат един контейнер боклуци от Китай и да се вживяват като CEO, и после да се дразнят, че някой не ги бил подкрепял.. Претенциите на Полина и другата направо ме изумяват, наистина.

# 1 198
  • Мюнхен
Покрай коментирането на горкото момче сте пропуснали да отбележите първото клипче на Гергана в ТикТок.Grin

# 1 199
Полина насажда това злобно отношение към последователите у колежките си.
Надя пък да не се фръцка, че е останала на мизерни китайски татуировки да си издържа семейството! Трябва да продаде 10, за да купи една палитра на UD примерно. Лигла, беше ми съмнителна и надменна още във видеата, ама на фийд ми харесваше.
Ние жените се подкрепяме, ама един ден, когато инфлуенсърството изчезне дано полякинчето пак й повярва и подаде ръка, че този талант да не се погуби.

А всъщност и аз идвах да кажа за тиктока на Гера, ще го превърти яко. Сигурна съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт