Отговори
# 1 200
Жалко. Надя ми харесваШЕ. С тия евтини ваденки и тя не е тръгнала в правилната посока. Другата пък 50лв за хляб 😳 Що за глупост. Парите по челото да ме удряха всяка минута, пак нямаше да се излъжа да дам такава сума за хляб.

# 1 201
Не ми е ясно за каква гаранция от 365 дни говори Надя, ноо Алиекспрес говори достатъчно.

А хлебчето за 50лв на кое отгоре струва толкова?

# 1 202
Леле леле, Геркучито колко страници е завзело. Признавам, че ми беше много забавно да ги изчета. Разнищили сте я. Отворих да видя тоя тик ток и се потресох.

Та тя дори няма шофьорска книжка. Какво се прави, че кара. Кракът й потреперва в тая поза, някаква надъхваща музика с опит да изглежда секси на нейния фон. Абе доста жалко видео. Гери, Гери, всички минаваме през трудни периоди, но когато спреш да лъжеш себе си, тогава ще имаш някакво развитие и животът ти ще започне да се нормализира.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 08:34 от Анонимен

# 1 203
  • софия
Гергана следва само 6 човека в Тикток и един от тях е Капитонова 😄 Очаквам яко да я копира, да прави клипчета с кучето и т.н.

# 1 204
Страшен автогол за Надя, единственото преимущество, което  изтъква е 365 дни гаранционен срок ( за ваденка звучи нелепо, както и приказките за женската солидарност, изхранването на семейство при положение, че мъжа й е в топ 3 бг музикални режисьори, многото труд и тн). Препродават, плагиатстват, лъжат, българската дефиниция за инфлуенсър тотално страда от липса на съдържание, както и клиповете/снимките на 90% от тях.   А сериала на Гергана следя от темата, очевидно е гадже със съквартирантката си, както доста от вас подозираха 😉

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 08:37 от bubanka

# 1 205
  • София
Надя много се изложи. Комуникирала съм с нея по работа, но с отговорите си ме отказа от нейните услуги. За това сега ми стана смешно, че се опитва да закрепи семейния бюджет. Много хора на свободно професии бяха горди, свободни, но изведнъж се оказа, че да работиш на трудов договор не е съвсем за пренебрегване.

# 1 206
Интересно ми е каква гаранция от 365 дни за ваденките бълнува Надето? Ясно е, че на първия ден почвАт да се лющят, а при досег със слънце и вода и ден не изкарват.
Полина успява да завлачи към дъното все повече хора.

Надето може да изкара 200-300лв от китайски ваденки, но ще загуби много повече последователи, а и клиенти.

# 1 207
Аз ще хвана да си купя една и една от Лъки бой, лепвам си ги някъде и ако изкарат 365 дена без да мръднат, ще подема кампания за пенсионирането на всички татуисти в света.
А онази другата с хляба за 50 лв., само един въпрос имам - кога за последно се разходихте по българските села, мадам, за да видите бабите, които цял ден и цял живот превиват гръб, за да имат продукция, която се изкупува от Била например за стотинки, преди да ви хрумне идиотията да сложите цена на хляб 50 лв?
За едно недотам изгнило, че да ви приеме подигравката, общество питам.

# 1 208
  • София
Аз имам запазен час при нея за грим и ме разочарова. Няма да се откажа все още, но дано не продължи в тази насока.

# 1 209
Наистина се чудя как ги омайва Полина?!Явно е много убедителна. Попадали съм на Надя, не се интересувам от грим, но ми се струваше разумна жена. По-добре да не беше отговаряла.

# 1 210
Надя ще загуби много бъдещи клиенти, а се съмнявам и 100 лв да изкара от великата творческа колаборация, все пак дели с китайското риселър фемили, а толкова заблудени хора да купят ваденки по 12 лв не мисля, че обитават територията ни, още повече във времена на криза.

# 1 211
Хора наистина не разбирам как ще си имам мой апартамент, ще поканя приятелка да живее с мен, за да ми плаща наем, и ще делим 1 легло??? Защо да не сложат едно легло в кухнята, или дори да са в една стая, защо не са взели 2 единични легла, след като е ясно, че няма да живее сама известно време....
Много ми е странна тази работа...

Тиктока е потресаващ... в наша чест е обула чорапогащника, подарък от баба.

Моля да споделите според вас защо Гането и приятелката ѝ делят едно легло. Последният път като си зададох този въпрос за една приятелка, се оказа обратна. Но не вярвах, докато не го обяви във ФБ.

Това с крака не го бях забелязала, но човек, който е способен да помисли за такива детайли и закачки, не мога и да си представя как му работи мозъка....

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 08:36 от Анонимен

# 1 212
Тази особа на ден бълва по 6647474848 сторита. Явно е една от първите получила от ПР пратките на Сефора. Съфорумка беше споделила, че е чула разговор от служителки. Ужасно е прекалила с хиалурона в устните, нещо подобно на Адриана Първанова.
Скрит текст:

# 1 213
По-назад в темата имаше снимки на колата на сестра й, заедно с Гергана размятат марковите дрешки и се преобличат, за да си правят снимки 4-5 часа за инстаграм, нормален човек с такова "ежедневие" не познавам,  явно и сестра й не е много в час, без значение възрастта й. А защо толкова се изненадвате, че може да е обратна, няма лошо, проблемът е че последователите й са твърде малки да осмислят този факт и вероятно Гергана ще продължава сериала с години😏

# 1 214
Какво отношение имат бабите за цената на т.нар. хляб на Савина?!  Произвела е даден продукт, има право да го продава, ако ще за 500 лв. Дали някой ще го купи е вече друг въпрос и съвсем естествено, ако не се купува - или ще намали цената, или ще преустанови производството му (второто ми се вижда по-вероятно).
Не ме разбирайте погрешно, и за мен 50 лв е шокираща цена за сладкарско/хлебарско изделие, дори не ми минава през ума да го купя, но от друга страна 1 кг бадемово брашно е около 30-35 лв, така че, в зависимост от вложените продукти и желаната печалба, вероятно и при по-добро желание, няма да се постигне особено по-ниска цена за "кето"-хляб (не само безглутенов), доколкото разбирам от коментарите в иг, състоящ се предимно от яйца и бадемово брашно. Не мисля, че много хора биха го купували, цената е убийствена.
Не съм ѝ фен или роднина, но исках да споделя моята логика по тази така съществена тема на деня. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт