Отговори
# 135
А преди това ми се струва, че по нашето море по работа. Ако се заплаща посещение на дадена място от инфлуенсъри...Беше в Театро бийч в Царево.

# 136
Туъркването не било срамно, било белег за възпитание, талант и причина за уважение🤣 "Егаси", както би казала Тея, изкуството - да си тресеш з@дн1ка в скута на някого. "Уникални" 🤣
Но пък признавам-авторката на поста вероятно онзи ден й се е махнало бялото около устата и е излязла от пелените, ама вече определя кой е satisfied и кой не. Жднб

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 18:06 от TheJudge

# 137
Много мразя, когато майката е някъде и да се коментира " кой ѝ гледа детето"
 Все едно като роди и край- тв е под ключ у дома, плътно до отрочето. И аз оставих детето си за една седмица....и го гледа баща му! Сам! И се справи чудесно!
Моля , гледайте малко отвъд крайчеца на носа си!

# 138
Е друго си е Теа да мъкне Амая навсякъде "по задачки" (които включват ходене до мола и до ателието за банските) и после да се хвали как я взема навсякъде, дори памперсите й сменя в ателието и как видиш ли е много лесно да си работеща майка Grinning

# 139
Страхотно видео на канал, на който попадам едва сега. Видеото на Хайръм, който принципно се занимава с грижа за кожата, но каналът е с друга насоченост - да дава гласност на глобални проблеми. Хайръм тук говори за хуманитарните мисии и как те могат и да вредят на общностите, като споделя своя опит от пътуванията си като ученик и студент.

https://youtu.be/JIiaV-g-op0

# 140
Явно не схващате иронията. Пепе колко коментари отнесе, май забравихте. 😉😱
Или щом ги е оставила на бабите, не е добра майка? 🤔 😜
По работа била... 🙄
Може. Тя може и дупето да си показва - модел работи. Не като Тейчето - срам. Майка била... 👀😵

# 141
Леле, какво ми трябваше да си причинявам Деса.... Тази е за диспансера и ме избива на агресия, само като я гледам какви ги върши и плещи/цъка/мляска.
Новият ѝ дом прилича на квартира, спретната за airbnb в най-добрия случай. Говори за стил и предпочитания, a  просто се е нанесла с единствения си куфар в каквото баща ѝ е успял да направи с двете си ръце. Очевидно, тя не е помогнала с нищо в създаването на това място!
Детето навярно в кухнята, четките при белината, бъркочите, с които се маже и "разкрасява".... 😳
Пише в коментарите, че ползва пералнята на техните ВЕДНЪЖ седмично и нещо не ми излиза математиката, понеже детето ѝ има точно 2 ката дрехи, тя самата 3-4, като половината са безумно-магистрални. 😳😳😳
За финал, веганката си купила обувки от естествена кожа, детето, естествено, шляпа кой знае с какво. 😳😳😳
И наистина ми се струва, че говора никак не подхожда на 3 годишно, дано всичко да е наред.
Култов момент: нямало да показва Карми, защото не обичала влогове, където някакви деца квичат, пискат и пречат. Нямало да показва и чистене и детски теми, щото ѝ били скучни.
А да я гледаме как прави нефелно упражнения с безумно екипчИ, дето изглежда все едно ще се гътне всеки момент (вика му силова тренировка 😂), явно не е скучно. Или какъв "шопинг" на зеленчуци е направила. Потрес, потрес, потрес! 😳😳😊

Оо, и още нещо: показва в кухнята "мойто тиганчИ, тенджерКА, чашкА за вода (1бр!!!), чаши за гости - 2бр винени чаши.... 😏😏😏 Май пак търси някой откаченяк за компания, приготвяше салата за гости, които чака. С тия две чаши на кръст, очевидно гостът е 1бр

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 18:49 от tuali

# 142
Да, наистина, Пепе колко коментара отнесе миналото лято за същото, а на Алекс сега всички я защитават. 🙄 при това, че точно се беше разделила с Датския, а на Алекс семейството й си е в София.

# 143
Смятам, че висок процент от критиката тук е обоснована в последните теми. Александра и някои други не са “богоизбрани”, те също имат изцепки, но самото им държание, маниер, носене на критика, самоирония, чувство за хумор, начин на комуникация и т.н. са някак свежи. Всеки си слага титла “инфлуенсър”, но на едната ми ръка се броят заслужилите я в моите очи. То е нещо като уважението... колкото и да се пънеш, насила не става. 😉

# 144
Докато си разглеждах в инстаграм ми светна един въпрос. Предполагам, че не само аз, а и други тук са забелязали, как някои инфлуцки качват стари снимки и в профила им има по 2-3 пъти качена една и съща снимка. Елица например прави така. Не ми изглежда много смислено, поне на мен.

# 145
Смятам, че висок процент от критиката тук е обоснована в последните теми. Александра и някои други не са “богоизбрани”, те също имат изцепки, но самото им държание, маниер, носене на критика, самоирония, чувство за хумор, начин на комуникация и т.н. са някак свежи. Всеки си слага титла “инфлуенсър”, но на едната ми ръка се броят заслужилите я в моите очи. То е нещо като уважението... колкото и да се пънеш, насила не става. 😉
Ако повтаряха участието на Пепе в Черешката, а не на Алекс, дали нямаше пак да избухне темата? 🤔
Не знам какво държание, чувство за хумор и начин на комуникация визираш, но дори на Манчев му дойде "ту мЪч" лигавенето ѝ. Без да коментирам и включванията ѝ по адрес на мис Плеймейт.

# 146
Поръчах си малката кутийка от нещото за мазане на Ивана. Доста невпечатляващ продукт за мен. Очаквах много повече, най-вече от аромата, в който за мен има нещо... несхождащо си, не е мойто.
За блестенето - блести, повече дланта ми, с която съм се намазала, отколкото това, което съм мазала. Текстурата на мен ми харесва, гелообразна, лека, не лепне след намазване, чак толкова лесно не се разлива също така. Но цялостно ми впечатление е "мех", наистина нищо особено.
Бях по-впечатлена от полинината маска.

# 147
И аз днес си получих травел сайза на лосиона на Ивана.  На мен доста ми допада и мисля, че ще си го ползвам това лято.

# 148
Блестящ продукт за тяло, от който съм доволна 😊😍
Скрит текст:

# 149
Прескачам няколко страници, може и да бъда затрита, но съм отвратена....наистина отвратена. Пиша със сълзи на очите. Представям си как нечия болна баба отива на доктор и попада на едно уж хубаво, младо момиче, което трябва да гори в професията си, а става жертва на такъв цинизъм.
Да, чешем си езиците - кой се вталил, кой допуснал правописна грешка, кой каква мания имал, това са все простими неща, но да си кофти човек - няма лечение.
Това момиче трябва да бъде докладвано, където може да се докладва.

Общи условия

Активация на акаунт