В Анкетата гласуваха за Драго , Иван ( доктора) , Анелия и Йоана , като следя и развитието и на следните играчи - Ганка , Борислава, Александра , Милен и Зоран. Имам чувството , че играта тепърва ще ни поднася изненади и обрати.Както казах и вчера този сезон няма нищо общо досега с останалите български проведени досега. Да ви кажа честно имам чувството , че Ваня колкото и нехаресван от много дори и от мен , справка в неговия сезон бях за Занев е участвал активно в подбора на игрите , концепцията , просто си личи , че този сезон е правен от някой гледал американските , някой който чете самата игра и имам съмнения , че голяма заслуга има точно Ваня ! А, иначе отсега ви казвам Милен и Зоран ги виждам до обединеното племе ! Зоран е много хлъзгав и ми напомня малко на Агонцев ...... , а Милен ми е малко Митко някакъв вълк единак , но ще го видим нататък. Драго също е интересен участник
Чакаме утре и стискам палци Ивана да си ходи ....... Маргото ми е анти , но поне има някаква сила и ще е интересна как ще си направи острова , докато оня херпес , ако го гледаме още малко ще се разпадне нацяло ...... 
Препоръчани теми