🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 228
  • 647
  •   1
Отговори
# 45
Аз лично от Марга не очаквам размишления.
Съгласна съм, че ако остане на острова, ще си облагороди условията.
Но да видим първо каква ще е играта. Не съм отписала Ивана все още, ако се падне някой пъзел, според мен предимството няма да е за Маргарита.

# 46
  • Козлодуй
Стискам палци на Маргарита макар Ивана да е по-красива на външен вид - харесвам Маргарита защото е пряма Simple Smile

# 47
Не харесвам и Маргарита, и Ивана. Шансовете и на двете да успеят да се впишат в играта след обединението на племената са минимални. От двете според мен Ивана има по-големи шансове да направи сезона по-интересен за нас като зрители в обединеното племе, а Маргото има повече чисто физически качества за да успее да стигне дотам. Все ми е едно коя ще си замине, но една идея повече предпочитам Ивана да остане - намирам я за по-коварна от двете.

# 48
Много ме радва резултатът от мъжката анкета! Само една потребителка е посочила, че Драго й е "дърт"! За красотата няма възраст! Хубaвото си е хубаво. Някои мъже колкото повече остаряват, толкова се разхубавяват..

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 18:47 от 50 Shades of Purple

# 49
  • София
Нито харесвам Ивана, нито Маргарита. Но предпочитам да остана Маргото, справя се добре в игрите и със сигурност ще е по-дейна на острова. Ивана само седи, мрънка и дава акъл. Дано днес си ходи.

# 50
  • София
Изобщо не ме интересува кой може да облагороди острова,а и за какво да го прави-за следващия участник ли Simple Smile
Да,Ники Мартинов ни направи показно,но да не забравяме,че умело криеше "лукса" от идващите при него.
Та от тези двете,предпочитам Ивана да остане,за да може да дочака Ивчо Simple Smile

# 51
  • Другата България
Още миналата седмица писах, че поведението на Мила с доктора според мен е стратегия.
И не само с доктора.
Май ще започна да гледам на нея с други очи.

# 52
  • Sofia
Само една потребителка е посочила, че Драго й е "дърт"!
Абе, да ти кажа, на мен също ми идва дъртичък. Въобще не ми харесва визуално, ама не съм сигурна, че е само заради годинките. Grinning
От мъжете никой не ми допада особено, но в анкетата гласувах за Ванко и Денис.

Благодаря за новата тема! Kiss

# 53
  • София
Още миналата седмица писах, че поведението на Мила с доктора според мен е стратегия.
И не само с доктора.
Май ще започна да гледам на нея с други очи.
Така е ,Мери.Мила приложи всички видове стратегии за колко-10 дни?Много хаотично,започва ги и ги спира.
Няма го онзи финес и последователност и логичност,с която боравят  Бо и Йо.

Сега са на почивка със Сами на Бали,бил я запознал с родата в Египет-сладки са ми двамата.
https://secret.bg/famous/sled-survivor-sami-zavede-mila-na-bali/ … 59RY1e9mrQRTlErs4

# 54
Дърт ми е Драго отвсякъде, но в царството на слепите и едноокият е цар.

# 55
  • София
Пусната е нова анкета!

Тъй като не бяха изминали 24 часа от първия ми пост, можах сам да си редактирам и пусна новата анкета, а не да моля модератор. За първи път го правя и не знаех как точно става, та пробвах с проби и грешки. Разбрах как става и какъв е принципа по-скоро, но допуснах грешка и тази проба най-долу в анкетата не мога да я махна. За да се махне трябва да пиша на мод да изтрие всичко и да се пусне наново, нещо от което не виждам никакъв смисъл.

Бг мама феновете избраха Драго и Анелия за най-привлекателните/красиви сървайвъри, честито да им е (ако четат тук)! Simple Smile
Благодаря за силния интерес към анкетата, но я спрях, защото ни предстои важен епизод с дуел и няма как да го пропуснем и оставим без прогласуване.
Скрийн шот от анкетата за красавците е в архива на 1 стр. в основното мнение, за който се интересува от резултатите. И може да види и аз за какво съм гласувал (болднатото).

# 56
Хубава анкета.
1.Все ми е едно
2.Ивана
3.Мила ( след нея Ивайло[за него съм сигурен, че ще го търси упорито]/Зоран/Йо в тази последователност).

# 57
  • София
Предполагам, че Маргото ще победи, за никоя не стискам палци. Нямам никаква идея кой ще намери идола, но предполагам, че доста ще го търсят.

# 58
  • София
Не е точно спойлер за предстоящия дуел, но си мисля следното (за всеки случай ще го сложа в спойлер)

Скрит текст:
Ивана е доста тихичка... Досега преди всеки дуел имаше помпозни сторита, закани, смайлита, накигвания и пр. А сега нищо... Което може би значи, че Марга ще я напляска. Но, това са само догадки. 😉

# 59
Дяволче, само една лека корекция за първия пост да добавя - в САЩ вече са излъчени 41 сезона. Тази седмица започва новият 42 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт