🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 27 982
  • 647
  •   1
Отговори
# 15
  • Sunshine state
На мен Мила ми идва груба като черти на лицето и за това не я включих. И Анелия е хубава, но Александра намирам за по-така, дето се вика. Драго ако беше по-млад и по-светъл щях да го включа, но си падам по светлооки. 😋☺

# 16
  • София
Глас за Иван (хирургът) и Карин в анкетата от мен.

Може би ще подразним хората, които не гледат америакнския Сървайвър с обсъждането му в тази, а не в другата тема, но относно Ръсел, превъртял играта или не, в никакъв случай не бих определила за "умно" решение да кажеш по време на последния племенен съвет на хората, от които зависи спечелването на наградата, че нямаш нужда от тях и че не съжаляваш за нищо. Именно той коства втората победа на Парвати, защото никой не искаше да гласува не само за него, но и за участник, асоциирал се с него. Няма по-глупава игра от тази на човек, накарал цялото жури да го намрази.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 20:12 от La Vikinga

# 17
Благодаря за новата тема!

Хайде да се завърта новата седмица и да видим кой още ще отпадне.
Епизодите вървят сравнително бързо и стегнато като за нашия Сървайвър - в пети сезон минаваше по цяла седмица, докато отпадне участник. Тук се редуват съвет-дуел и почти няма излишен пълнеж, но взех да се притеснявам, че ще свърши още през април.
Очаквам след обединението да се позабави темпото на отпадане.

Да, Ръсел знае как да играе играта, но не знае как да спечели играта - и това не е единичен случай. На всичкото отгоре в Герои срещу Злодеи имаше шанса останалите да не знаят начина му на игра, тъй като 19 и 20 сезон са заснети един след друг и 19 все още не е бил излъчен, така че вероятно много са го подценили в хода на играта.
Но също смятам, че в последните години журито много повече се абстрахира от личните си пристрастия и гласува повече за игра, отколкото за личности.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 07:56 от Дидичка

# 18
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Драго, Анелия и Ганка.

# 19
  • София
Горкият Ваня. Знаех за парализата на лицето на Жени, но не знаех, че неговата се е получила по време на снимките на този сезон. Анджелина Джоли също сподели, че е имала парализа на Бел през 2017 г. и ѝ е отнело много време и интензивно лечение, за да се възстанови напълно.

# 20
Гласувам за Драго.

Благодаря за темата. Simple Smile

# 21
На мен Мила ми идва груба като черти на лицето и за това не я включих. И Анелия е хубава, но Александра намирам за по-така, дето се вика. Драго ако беше по-млад и по-светъл щях да го включа, но си падам по светлооки. 😋☺
Мила ако махне тази арматура от носа си и този сламен цвят на косата си,ще изглежда много по добре.

# 22
За Драго гласувах само. От жените нито една не ми харесва достатъчно.

# 23
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
За пръв път се "записвам" в подобна такава.

Гласувах за Драго! Simple Smile

# 24
  • София
Благодаря за темата.
Не ми харесва петорната коалиция, искам нещо да стане да се разтурят. 🤣

# 25
Толкова ми харесаха гифчетата, че сега пак ще си изгледам епизода.
Съветът култов просто. Класика в жанра!

Гласувах за Драго и д-р Иван за мъжете
Анелия, Александра и Ганка -жени

# 26
Благодаря за темата! Кадрите от корицата са незабравими. Laughing

# 27
  • София
Благодаря за новата тема!
От мъжете може би само Драго.
Жените - Александра, Анелия, Ганка.

# 28
  • Велико Търново
Diavolo, не съм се и съмнявала, че и тези теми ще ги правиш, както само ти го можеш!

assenovt, не е Николайчо вратарчето, ама щом така си решил...
И сигурен ли си, че трябва да се пише RIP за живи хора??? Не е ли прекалено?

# 29
  • София

assenovt, не е Николайчо вратарчето, ама щом така си решил...

Благодаря за корекцията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт