Отговори
# 1 140
Абсолютно съм съгласна с unknown23. Къде е въпросното момиче, на тавана ли стои, а въпросният Ники как пък не чува простотиите на Гергана?! Стана ми любопитно, следя с интерес сагата.

# 1 141
Абсолютно съм съгласна с unknown23. Къде е въпросното момиче, на тавана ли стои, а въпросният Ники как пък не чува простотиите на Гергана?! Стана ми любопитно, следя с интерес сагата.
Най-вероятно момичето работи като всички останали хора, няма възможността да е като съквартирантката си...

# 1 142
След като прочете тук ще има вълна от псевдо мъдрости и пасивно-агресивни коментари за всички дето се бъркат там, където не им е работа.  #spoileralert

# 1 143
Най-вероятно момичето работи като всички останали хора, няма възможността да е като съквартирантката си...
Да. И от много работа няма време да следи какво публикува Герито. 😵👀🤪
П. П. На мен ми е любопитно- на кого е апартамента? 🤔 😜

# 1 144
Момичето работи много отговорна и напрегната работа. Надали вообще отразява Герганени влогвания и глупости.

# 1 145
Е, работи,ама не постоянно? Изглежда да се снимат уикендите,чак пък всеки уикенд това момиче да бачка.Или като братовчедката е на работа Ники спи в леглото до Гана да й прави компания да не е сама? Но иначе той кисне в апартамента заради роднината,а не заради Гери. Много са ми интересни тези ваши познати-и двамата отговорни,сериозни млади хора,братовчедката живее с нея,Ники си дава котката да му я гледа и се занимава с кучето й,ходят на екскурзии заедно, но ТЕ НЕ ЗНАЯТ какви видеа качва. Усещате ли се,че звучи леко налудничаво? Сигурно и братовчедката,дето пак да отбележим дели легло с Гергана, не знае,че тя казва,че живее с мъж,на когото ще подари мъжкия Kenzo? След това магически нейният явно близък роднина е сниман в клиповете й,когато тя е на работа,но Герганчето говори за тяхното семейство и сглобяват шкафове от Икеа..Сигурно братовчедката е просто много заета с работата да й каже да спре да си измисля,а Ники естествено не е разбрал и директно напуска страната тази седмица Sweat Smile

# 1 146
Всеки е способен да вярва на каквото си реши с тази разлика, че аз познавам конкретно човека. И интерпретации и преразказ по картинка и Гергана прави.

# 1 147
  • софия
Само да вметна, че крака в края на видеото е на Гергана. Кой луд стои с чорапи в леглото и то посред лято? Започва да става жалка в опитите си да демонстрира живот, какъвто всъщност няма.

# 1 148
Всеки е способен да вярва на каквото си реши с тази разлика, че аз познавам конкретно човека. И интерпретации и преразказ по картинка и Гергана прави.
Чудесно,именно защото ги познавате ние питаме логични въпроси като:
1. Кой е собственик на апартамента?
2. В едно легло ли спят братовчедката и Гергана?
3. Защо съквартирантката никога не присъства в клиповете?
4. Защо и братовчедката, и Ники се занимават още с този човек,ако тя най-демонстративно лъже във видеата си за отношенията й и с двамата? (с една вметка,че отговори от сорта на 'ама те не знаят,защото са много заети' не биха се приели за логични).
Не е задължително да отговаряте,но понеже довроволно се намесихте,за да разясните уж нещата,би било хубаво да дадете малко вътрешна информация.Освен ако не ви е страх от Гана Wink

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 17:42 от unknown23

# 1 149
Познавам само Николай,Гергана съм я виждала 1 път мисля.
До колкото съм запозната Ники контактува с нея покрай братовчедка си, също до колкото съм запозната апартамента е на братовчедката.
А кой защо и как търпи нямам идея , знам само ,че Ники няма връзка с нея. Относно снимането и влогването на Гергана там вече преки наблюдения нямам. Знам също и,че котката на Ники не е Кари 😂. Това е от мен.

# 1 150
  • София
Така се зарадвах, че Савини пуснала безглутенов хляб, защото ни се налага заради мъжа ми да купуваме такъв. После видях цената - 50 лв. 😂
Разбирам за козунака, човек може за празник да си вземе, но хляб за 50 лв. Това е абсурд. Ако ще и брашното да е от Филипините, стрито ръчно от ръцете  на млади момичета.

# 1 151
Гана много добре знае екак да манипулира ситуацията и нещата, които твърди, за да са не истина, ама не буквално, че да може да се измъкне. Това е типично за кликбейтърите.
Колкото до случката, ако момчето като цяло я познава и знае, че е нахална и каквото и да й каже, ще е все тая и тя ще продължи да си се филмира, може би не му се е занимавало да обръща внимание на "им", "ние". Още повече, че заминал. А и тя не е казала това е мъж ми Ники, винаги може да се измъкне на място, а после да наложи кадрите както й скимне. Просто не си е намерила майстора Гана. Ако е някой кибритлия, ще й се стъжни.

# 1 152
За да не навъртате допълнително трафик към чорапената сага: Joy

https://kapwi.ng/c/LGNB4fEI

# 1 153
TheJudge,съгласна съм, но както казах по-нагоре тия хора нямат работа с нея. Ако го играе непукист и не му се занимава с нейните филми защо е потресен от снимките му тук и от цялата история,че хората го знаят като нейно гадже сега?

# 1 154
Не знам дали някой я следвше, когато качваше видеа редовно, но е една от любимките ми. Изчезна, спря да качва и се оказа,  че има прекрасен повод.

Общи условия

Активация на акаунт