🍀 КСК 2020 - July morning! 🍀

• 349 657
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Ванеса, Иси, приемете положението като опит и смело напред😉
Да сте живи и здрави, всичко е пред вас🙂
Младежа бързо се пренастрои, че ако не му се получи сега , има и други възможности. Важното е , че има планове. А пък времето ще покаже, дали " плановете са това, което бяха .."
След две седмокласни кампании, една минала КСК с голямата девойка, по- спокойно приемам нещата. А ме чака и същото с третото😁
Успех на всички и бъдете здрави!

# 121
Най-много ще рева на 07.07, ако ме приемат в тъпото книгоиздаване, а реално май там ще ме приемат. Ще направя последен отчаян опит за журналистиката... Но ако не стане имате ли идея дали в УНСС ще има други класирания, че май прецаках СУ :')
Или ще трябва да си продам бъбрека за да вляза в НБУ :')

# 122
  • Пловдив
Нещо рецепта за солено реване май търсите, много сълзи сте приготвили.
Иси, успокой се малко. Един по- умен от мен човек ми даде веднъж такъв съвет: не мисли за несъществуващи проблеми. Дай да видим първо класиране, после второ, после ще решим дали ще ревем или не. За продажба на бъбреци няма да говорим. В университета винаги има и още един шанс.
Таксите и в Нов български били променени.

# 123
Иси, дай по-ведро, ти поне имаш шанс да те приемат от второ класиране това, което искаш най-много. Аз нямам този шанс, само защото се вслушах в малоумния каприз на майка ми да кандидатствам толкова рано, за да ме видела как подавам заявление. Идва ми да си бия шамари, изложих се като кифладжийка.

В УНСС май вече също приключи срокът за кандидатстване и не можеш вече да подадеш заявление. В НБУ обаче има ТОП-тестове за прием през цялото лято, така че за там имаш шанс. Аз си мисля, че в СУ ще те приемат - ако не на първо, то на второ. Heart

# 124
Аа сакън!! Дано не ме приемат точно на второ желание, че то ми е най-малко желаното нещо Joy И психология и во да ме приемат пак ще съм доволна, само да не е книгоиздаване.. Sob

# 125
Недейте да се притеснявате, сега сте под силни емоции, но има доста варианти.

Иси, изчакай докрай, ако не стане, проучи как става прехвърлянето (по спомен има условие за успех).

И годината няма да е загубена, каквото и да изберете, стига да умеете да използвате времето и наученото добре, не се притеснявайте за това. Давайте по-усмихнато, за да ви е по-приятно! После ще се ядосвате, че сте се ядосвали, то няма край Simple Smile

# 126
Дали вече не е време да се приключи с вайкането на сглупилите тийнейджърки? Все пак доста се събра, пък и форумът е за майките.
   Има ли готвещи се да заминават на обучение в чужбина? Моят човек вече има и квартира в Холандия. И сега ни тресат разни и разнообразни притеснения. Новото е дали няма да затворят за нас границите.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 06:08 от roni-ro

# 127
  • Пловдив
Форумът е за всички, няма ограничение да е само за майки.
На мен пък тези две момичета са ми симпатични и вайкането им не ме дразни.
То някой може и да не се интересува от терзания та на заминаващите в чужбина, но никой не може да забрани на хората да споделят.
От класа на дъщеря ми заминаващите за чужбина се броят на пръстите на едната ръка. Някои се отказаха по много причини.

# 128
Днес е билогията в МУ София. Помози Бог!

# 129
Стискаме 🤞

# 130
При дъщеря ми традиционно много малко деца остават в България. За момента знам само за 2-3 деца.
Не вярвам да затворят границите за пътуващите - по-скоро ще искат или pcr тест или карантиниране.
Стискам палци на всички деца днес!
п.с. Детето ми оня ден през смях - май трябваше да остана в България. Защо бе, мамо? Ами изпратили да ми част от учебниците... По математика е почти 600стр, по изкуствен интелект почти 1200 Joy  Та, дотук с лесното.

# 131
  • софия
Стискам палци на децата днес. Успех!

# 132
  • Пловдив
Успех, стиснати палци и от мен.

# 133
Благодаря.

# 134
Успех и от мен! Ще стискам палци за възможно най-добрия резултат 💕 💚 🍀

Общи условия

Активация на акаунт