🍀 КСК 2020 - July morning! 🍀

• 349 645
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • Ланкър, планините Овнерог
Ванеса, удобно ли е да ми кажеш коя е тази полезна група за КСК? Да я пратя на дъщеря ми. Може и на лично.

# 106
Според мен е най-добре да звъннеш и попиташ, защото е специфичен случай. Ако си записала Българска филология, но решиш да кандидатстваш Арабистика при положение, че обявят свободни места, то ти ще бъдеш студент и кандидат-студент едновременно (ако преди това не се отпишеш), което не знам дали е позволено по правилник. Също така може да провериш какъв допълнителен прием са обявявали миналите години за ориентация. Успех и дано нещата се подредят по най-добрия начин!

# 107
Ванеса, удобно ли е да ми кажеш коя е тази полезна група за КСК? Да я пратя на дъщеря ми. Може и на лично.
СУ :КСК 2020

# 108
  • Пловдив
Докато има свободни места може да се кандидатства. Университетите обявяват допълнителни приеми, за да запълнят местата. В някои пловдивски ВУЗ- ове даже организират лотарии с материална награда - кола. Изобщо... винаги има шанс. До последната секунда.

# 109
Е не, това ме разсмя искрено. Лотарии с материална награда Laughing

# 110
  • Ланкър, планините Овнерог
СУ :КСК 2020
Благодаря

# 111
Гита, да, това е групата, която Иси е написала. Simple Smile

Ами май така ще направя, защото сега и да се ядосвам, и да не се ядосвам, смисъл няма. Не мога да поправя грешката си, да върна времето с една седмица назад, затова трябва да гледам напред. Simple Smile То е ясно, че ще ме приемат Българска филология, защото съм с максимален бал - 24/24. Ще изчакам в края на август да видя дали ще обявят свободни, незаети места за Арабистиката. Ако обявят, веднага отивам и се записвам, балът ми за Арабистиката е 23,75/24, което ми гарантира отново прием. Simple Smile Ако пък не обявят свободни места, ще уча Българска филология два семестъра и догодина наново ще кандидатствам. Вечната студентка ще бъда явно. :')

# 112
  • Пловдив
Ванеса, голямо си сладурче. Вече реши, че ще си вечната студентка. Искрено ме разсмя и то заради едно евентуално прехвърляне от една специалност в друга. Студенти се записват, прекъсват, после пак продължават следването си, сменят специалности, сменят университети. Нормални неща. 
Човек не трябва да се отказва от мечтите си, пък и макар с цената на една година учене на българска филология. Предполагам, че после ще ти признаят някои от изпитите, в първи курс вероятно се учат доста общи неща. Поне при нас така беше. Всички филологии имахме общи дисциплини в началото.

# 113
Малко да направя опит за смешка 😂
Коя ви е любимата рецепта за реване, да взема на 7 юли като излязат резултатите да направя едно :')

# 114
Аз да ви разсея
Има ли тук завършили ТУЕС. Да ми кажете +и - на двете паралелки и на училището. Малкия син искаше там, аз го разубедих, сега ми е гузно и се чудя дали не бъркам. Не се е занимавал с програмиране досега...

# 115
Малко да направя опит за смешка 😂
Коя ви е любимата рецепта за реване, да взема на 7 юли като излязат резултатите да направя едно :')

И аз се присъединявам към желаещите да готвят реване на 07.07. Колкото повече, толкова повече. :') Можем да го сиропираме с нашите сълзи, защото определено ще има такива. JoyJoyJoy

# 116
Аз да ви разсея
Има ли тук завършили ТУЕС. Да ми кажете +и - на двете паралелки и на училището. Малкия син искаше там, аз го разубедих, сега ми е гузно и се чудя дали не бъркам. Не се е занимавал с програмиране досега...

Има, има. Не мога да дам супер конкретика към момента, защото аз съм третия випуск на училището, когато се водеше Експериментално.
Но съм пристрастна. Въпреки многото неуредици и до ден днешен, за мен това училище е философия и начин на мислене. Дава съвсем друга представа на децата извън традиционните гимназии. Моето момиче преди 5 години отхвърли идеята да учи там, макар че щеше да е потомствено туесарче (баща й също е завършил). Ако детето ти е искало, аз бих уважила желанието му. Настоящата директорка ми е била класна и е невероятен човек. Повече подробности обаче бих търсила в темата за ТУЕС.

# 117
Чета я аз темата, но не е много подробна Simple Smile Благодаря ти! Редим желания на 7класника и не ща да има и от него реване Joy Че и няма 2 дубъл догодина Wink

# 118
След 4 деца в бг системата не смея да препоръчам нищо. Всяка година новости. Децата се побъркаха - учим едно, после не ни трябва. Ма някои училища били елитни, други не ставали. За мен най-важно е човек да има реална преценка за възможностите на детето си и как се покрива това с желанията му. Не че няма частни уроци и курсове, но не е това въпроса. Средата е много важна, отношението.
Успех в избора пожелавам!

# 119
Здравейте, някой да е писал Арменистика и кавказология на първо място в СУ?

Общи условия

Активация на акаунт