🍀 КСК 2020 - July morning! 🍀

• 349 699
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ебаси деня, честно! (извинете ме)

Цял ден се разправяме с френската адмнистрация. Поискаха и някаква застраховка - гражданска отговорност. Вчера цял следобед се проучвахме, докато разберем какво е туй чудо. Това всъщност е застраховка гражданска отговорност, ако нещо повреди от имуществото на университета, да плати застрахователя. Снощи я направихме онлайн. Писаха и, че студентската и карта е готова и ще отлежава в някакъв център и ще си я вземе като иде в Париж. Дано само да не вкарат България в някакъв черен списък и да се наложи да седи под карантина като иде там.

Днес продължаваме с общежитията. Никой не ебава да отговаря по мейли, ако имаш късмет ще ти вдигнат телефон, ако не - телефонен секретар. За капак и забраната за събирания ....... Ние си бяхме решили съвзем камерно - ние с баща и и сестра и, моите родители, сестра ми с племенника и една братовчедка да идем до двора на училището и после да отидем на вечеря някъде. Все още се помотвах с резервацията, защото бяхме малко хора. Ако сега не го направят, мисля, че изобщо няма да могат да се съберат повече. Ние даже от 20 юли планирахме да идем до Бургас.

И аз вече съм изпушила, щото имаме страшно много работа в офиса. Даже сме наели наборката и сестра и да помагат с техническата работа. Днес наред с бачкането, трябваше да проведе 10 разговора на френски и да скача от задача на задача. В един момент изпуши тотално и ми каза, че чак сега ме разбира на какъв огън се пека. а аз и казах, че поне като се прибере в къщи, цялото време си е нейно, а все още не и се налага да се грижи за семейство, да се разправя с детски домашни и един куп други задължения Simple Smile

# 556
  • Пловдив
Яна, тепърва колко сблъсъци ще имате с френската администрация, тукашната ще ви се види пъргава. Не отговарят, факт. Мой колега се опитва да прехвърли пенсия на роднина от френска в българска сметка вече почти година, ами не става. Романи мога да напиша за работата с французите.

# 557
  • Варна
Ей, тъкмо преди 2-3 дена си викам: "Свърши се, успешно взети матури, записан за студент,  ето и абитуриенският бал ще се състои .."
Така ме застреляха днес, че направо не знам какво да правя.
Имам резервация за заведение за 30 и кусур човека за вторник , капаро и т.н.
Сега се чудя какво ще стане с децата

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 19:48 от don domat

# 558
И нашия бал беше за 15-ти...Еми не е най-важното. ..каквото, такова. Важното е да сме здрави!
Продължаваме по пътя 😀 и целите си.

# 559
Нашият бал трябваше да бъде на 14- ти, но така или иначе абитуриентката се чудеше дали да ходи. Не бива да рискува да я поставят под карантина преди изпита ѝ Sad

# 560
Момичета, да попитам чакащите за второ класиране в ТУ - по какво се познава, че е заявено участие за него? На профила няма нищо. Днес само са му взели дипломата и това е всичко ...
и при нас така

# 561
Много неприятна ситуацията с баловете за тези, на които не е минал - съчувствие в тази несигурност имате от мен...И ние тръпнехме, но все пак се състоя миналата събота. Те пък, нашите, само класа се организираха - 20 човека в ресторант за 60. После повече от половината не отидоха на дискотека. Хаха...шегувам се с нея, че се прибра като Пепеляшка от бала - точно в полунощ. С балната рокля и двете обувки, обаче. Laughing
Вчера се записа в УНСС "Икономика с чужд език". Обади ми се, за да ми каже, че вече е студентка. Звучеше вдъхновено, дори.  А  днес подаде заявление за участие във второ класиране в СУ. Трябва само 5 човека да "пребори". Не знаем колко е вероятно, но...все пак да пробва. Мисли, ако не стане на второ, да иде и на трето класиране. Окопити се след първоначалния шок. Във всеки случай е категорична, че няма да учи "Книгоиздаване".  Радвам се, че се оправя с всичко сама. Мене вече само ме информира.
Та...така при нас. Чакаме.

# 562
Формата за проверка на резултатите за МУ вече е активна, но все още празна.

# 563
Някой, който чака второ класиране от ТУ София видял ли е, че в сайта всичко е в начално положение. Вече не се вижда, че сме класирани по трето желание.

# 564
Някой, който чака второ класиране от ТУ София видял ли е, че в сайта всичко е в начално положение. Вече не се вижда, че сме класирани по трето желание.

Сега проверих през акаунта на един приятел, 1-то класиране е изчезнало. Има шанс още утре сутринта да пуснат 2-рото класиране. Миналата година го пуснаха в събота в 10:20 сутринта.
Аз съм админ в КСК групата за ТУ и ще следя също, защото трябва да пусна постче, когато излезе. Grinning

# 565
Ох, дано наистина излезе още утре, че без нерви останахме

# 566
Чакам младежа да стане и да му кажа, че в университета който си е избрал,  само около 64% от първокурсниците в специалност КН продължават във втори курс.Той сигурно е видял, обаче мен лееееко ме притесни:smiles:

# 567
  • столицата
Охлювче, защо ви трябва да мислите за 36-те %  след като няма да сте от тях?😊

# 568
Младежът каза, спокойно знам.
Спокойна съм:smiles:, сега поне няма да го виждам, че не учи.

# 569
  • Пловдив
И в България не продължават на 100 % във втори курс по различни причини, но това е нормално. В по- горните курсове също оредяват.

Общи условия

Активация на акаунт