Кралски работи и клюки - юли 2020

• 75 276
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 425
Хубава новина! 💫 Сестрата на Кити лейди Амилия Спенсър се е сгодила за гаджето си от 11 години - Грег Малет.

# 1 426
Хубава новина! 💫 Сестрата на Кити лейди Амилия Спенсър се е сгодила за гаджето си от 11 години - Грег Малет.
Скрит текст:

Ей на това му се вика "да дочакаш" Wink Пък се смееха на Катрин Simple Smile

# 1 427
Още една хубава новина - Кресида и годеника и са се оженили в тесен семеен кръг. Били са около 30 човека. Няма снимки от церемонията. Може да публикуват по - нататък в соц. мрежи.

# 1 428
Ами възедричка си е девойката, не plus, a направо over-size, няма какво да се правят/им, че не е. Нищо обидно не са казали от списанието. А и 15те й години нито са причина, нито оправдание за наднорменото й тегло и би трябвало родителите да вземат мерки! -
Коя е таз девойка??
О,Спенсър ще похарчи една от щерките.Сигурно е доволен,читав ли е зетят?Амилия ми е по-симпатична от Кити.
И Кресида с камерна церемония-явно това е тренд.
Що се отнася до срещата на Хари с расизма и гаврите в неговия кръг,те са си такива по принцип.Мога да си представя как са бъзикали и Уилям с "Какво ти сготви тъщата днес-на теб и всички клиенти?".Имат се за силно духовити,докато не ги насе...докато не разберат,че ги намираме за грозни и скучни.

# 1 429
Тази е дъщеря на Максима, нали? Плюс сайз девойчето?

# 1 430
Да, нарекли са плюс - сайз престолонаследничката Катарина-Амалия:

# 1 431
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не е тренд да са до 30 човека на сватба. От новите правила след локдауна е.

# 1 432
Ами Максима може да се съсредоточи върху дъщерите си. На 15 не е нормално да си такива кг, колкото и да се обиждат хората.

Според мен ще стане тренд за хора, които не искат много публичност, особено в сватбения ден.

# 1 433
За глезените на испанките май беше много възмутително да се обсъждат.
Сега няма проблем да се даде мнение, че е нормално 15г. дете да не се обижда като му се каже, че килограмите му са ненормални.

# 1 434
Кресида е говорила още преди Ковид, че с мъжа и планират малка сватба. Само тази снимка от сватбения им ден успях да намеря:
https://www.instagram.com/p/CDJSCCtH2Jx/?igshid=moo061bhhlky

# 1 435
"Лица" не е испанско списание.
Амалия е пухкава, но според същото това списание е наследила стила, красотата и чувството за хумор на Максима, не знам изобщо каква е драмата...

# 1 436
Раждаш се с глезени. Култура на хранене и спорт, обаче, се учат от родителите. В случая упреката ми е към краля и кралицата.

# 1 437
"Лица" не е испанско списание.
Амалия е пухкава, но според същото това списание е наследила стила, красотата и чувството за хумор на Максима, не знам изобщо каква е драмата...
Драмата не е при нас, драмата е сред читателите на въпросното неиспанско списание Simple Smile
А ако списанието не е испанско, Мейлито много се е изложило значи Wink

# 1 438
Пълничка е девийката, спор няма. Но и родителите и не са вейки. Явно генът и е такъв. Иначе и на мен ми изглежда много чаровна и усмихната и е хубавичка.

# 1 439
Максима не е била пълна като млада.

Общи условия

Активация на акаунт