Кралски работи и клюки - юли 2020

• 76 166
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 150

В ляво - братът на Даяна, в дясно - баща й.

Дядото по майчина линия на Чарлз Спенсър /брат на Даяна/, от когото би следвало да е наследил гените за косата.

Бащата на Даяна с втората си съпруга, на когото нейните синове като че ли не са се метнали, той има значително повече коса.

-----------------------------------------------

Ей това ако не е силикон, не знам кое е. Такива равни, еднакви антигравитационни полусвери никога не се получават по естествен път. Имала си е бюст, за това спор няма, но след две раждания и при нейната кльощавина вероятно е направила интервенция по естетически съображения. А нейните интервенции видно са премерени и качествено направени.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 11:40 от dariVale

# 151
  • София
Има коса баща ѝ, но има и оплешивяване, но по-различно от това на У и Х. Няма да разберем кой е виновникът за пистите (нали така бяха наречени, или летище беше) на братята.

# 152
  • Sydney
Благодаря за темата, хубава е Simple Smile

Не дочетох всичко.

Само един коментар - роклята на Маккуин и Кейт мн ми харесаха.

# 153
# 154
  • София
Ooooo, плешко си е и той.
Но това са обективни неща, другите като бюста на тази и онази са чисто субективни. Все пак повечето сме жени, и носим сутиени - а един добър/лош сутиен променя много.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 12:36 от Lana

# 155
До бюстовете ли стигнахме Simple Smile
Летисия ако си е правила нещо, добре си го е направила.
Иначе съм съгласна с мнението на ЛилаК, голяма доза крайност има в увлечението по ниски кг при най-актуалните роялки. Да, хубаво е жената да е слабичка, както на млади години, така и в зряла възраст. И по-здравословно, и по-привлекателно за очите, и по-лесно с гардероба. А и модата сега е такава... И все пак. Все едно не са им съпруги на онези мъже, а малолетки любовници.

Джордж наистина прилича на брата на Даяна.

Що се отнася до ръста на Уилям и Хари, децата обикновено са по-високи ит родителите си. Или поне гонят бащата. Когато бащата е по-висок от майката. Когато майката е колкото или над бащата, се получава това Simple Smile А при висок прадядо и вуйчо , които май се извисяват над 1.90, съвсем има на кого да приличат Simple Smile

# 156
  • Някъде там
Шарлийн и Алберт са отпразнували годишнината семейно.
Забелязвам че след карантината, тя е по усмихната и някак по близки изглеждат всички.

# 157
  • София
Жената със силикона, с носена преди, много красива рокля. За съжаление с най-грозните и груби сандали-еспадрили в колецкията ѝ.

# 158
На втората сватбена снимка на Даяна - на преден план Маргарет Тачър. Много добре изглежда.
Още едно интересно фото:

И аз виждам Шарлийн по-ведра и по-спокойна след карантината.

Летисия млада. Все едно е друг човек.

Гърдите изглеждат коригирани минимум като форма, но знае ли човек, с днешните всякакви повдигащи и оформящи сутиени.
Тялото ѝ е чудесно, за мен. Харесва ми как носи дрехите.

# 159
Още една снимка на Албер и Шарлийн:

Летисия като млада:

На тази последната е убиец- крак, дупе, всичко си има жената. На снимките по бански, забелязах добре оформената дупе Joy
В лице, обаче, е доста променена. За жалост. Не че не ми харесва и сега, но е различна.

# 160
Летисия колко е висока?
Към 168-170 я виждам аз. Наистина има много хубаво телце, пропорционално и женствено.
Ето, че не всички, които са слабички, имат грозни фигури. И тя е слабичка, но ѝ отива и е нежна и грацилна.

# 161
Много е хубава Летисия с бялата флорална рокля.

Този и тоалет не го бях виждала:

# 162
Летисия колко е висока?
Към 168-170 я виждам аз.
Гугъл казва 1,70 Hands Ok Hand

# 163
Има и бельо, с което съвсем се променят размерите им.
Виктория сикретс направиха от чашка Б едно огромно Д с преливащи,събрани тикви.Всичко е до сутиен,не ми се вярва Летисия да си е слагала силикон,но не се хващам на бас все пак.
И харесвам да е слаба,но нормално слаба.Тя сякаш иска да е крехка и уязвима,като порцеланова статуетка,защитавана от високия си красив съпруг.Липсва ми усещането за сила,стабилност,какво,като сме жени....1,70 била висока.Що се отнася до наследствеността,аз съм 180,мъжът ми 193,а децата само около 172 фъстъци.Викат ми Хагрид(от Х.Потър),вместо да се стегнат и да пораснат.
Интересно внуците на Даяна дали ще станат високи или късаброци като Чарлз.

# 164
  • София
Герданчето на Шарлийн много ми харесва! Някой ако го мерне, ми се иска да го видя само него.

Общи условия

Активация на акаунт