Кралски работи и клюки - юли 2020

• 76 158
  • 1 537
  •   2
Отговори
# 135
И как става тая работа - да отслабваш, но гърдите ти да се увеличават?

# 136
Летисия от 8 години не е на 40.В тяло е стареещо дете,в лице мисля,че природата вече изисква реванш за корекциите.Все по-сухи,студени,променящи се черти.Дано е кофти снимка,щото ми се гледат красиви.
Нямам отговор защо роялките искат да са като деца в тяло.За Кейт си мислех,че може би пухкавият й период е оставил лоши спомени и затова яко тренира и диетира,подпомогната от гена й.Мери също е на границата на анорексията,Летисия е вътре с двата крака.Рания скоро ще тръгне на детска градина ,както я е подкарала.
Някакви комплекси,които не им позволяват да се превърнат в красиви и женствени зрели дами.

# 137
Гърдите повечето пъти се променят след бременност.
При едни към добро, при други изчезват.
Има и бельо, с което съвсем се променят размерите им.
Съдейки по сватбената рокля на Кейт и тя би трябвало да има гърди, но се вижда, че няма и всичко е било от самата кройка на роклята.

# 138
Няма смисъл да се спори по въпроса. Летисия може и да си е сложила силикон на 18, може на 35, за да се повдигнат и коригират, а може и никога нищо да не е правила. Просто няма как да знаем със сигурност.

# 139
Летисия не мисля, че има силикон - И преди бюстът й изглежда по същия начин. А че когато била отслабнала па бюста се увеличил - не, просто тогава е сложила някоя по- разкриваща рокля и бюста повече е изпъкнал. А иначе и преди и сега тя си е все слаба. Не всяка жена с хубава фигура има корекции, та тъй и Летисия мръсницата му с мръсница Joy А иначе за лицевите корекции не са тайна за никого и подробно са обсъждани в нета.

# 140
  • Mediterraneo
Фелипе и Летисия ще кацнат днес в 11 ч в нашето село Simple Smile След срещите ще се разхождат по плажа. Жалко обаче, че аз работя на другия. После летят за Валенсия( идват и тръгват с хеликоптер, не знам иначе как пътуват по обиколката).

# 141
  • София
Жалко, че си далече! Щеше да е чудесно да си репортер на живо Simple Smile

# 142
  • España
Много си е добре Летисия ! Освен бюст , си има и , макар и слаби, доста добре оформени крака ( не клечки  😉) , които съумява да подчертае в подходящ момент! Ей за тази мини-рокля я съсипаха от коментари в Испания, но на мен ми харесва , а и е на ваканция жената !

# 143
  • След завоя в дясно
На Даяна брата плешив ли е? Чела съм, че плешивостта се предава по майчина линия и се гледа вуйчото ако се прави някакво заключение.
Charles Spencer доколкото си спомням не е плешив. Вчера пусна в Twitter букет в картичка изпратени за Даяна по случай рожденият. Картичката гласеше " Честит рожден ден Даяна, аз винаги ще те помня. От госпожата, която живее близо до Heathrow (това е летище в Лондон) Венеса. Много сладко Simple Smile

# 144
  • София
Хич не е плешив Спенсър, бая коса си има, рижа/русолява. Джордж в момента много ми прилича на него, не като малък, а в момента. Все едно сегашния граф Спенсър е смален.

Но то няма връзка, ако се предава по майчина, би трябвало дядо му по майчина да е плешив.
Трябва да видим на Даяна баща ѝ.

# 145
Летисия е видно, че ако не уголемяване, има поне повдигане. Няма начин жена на постоянни диети след две бременности да има толкова младежки бюст. И няма лошо в това, че се поддържа. И останалите на диети - те са лице на институции и повечето поданици обръщат огромно внимание на външността. Дори в нашата тема си личи - не са наши, но ги обсъждаме. Ето, за лятната рокличка я заяли Летисия. А и стои перфектно според мен и съобразено с мястото, на което е.
Кейт си е имала също хубав бюст като по-млада, естествено се е смалил при отслабването, достатъчен е според мен. Красиво и пропорционално. Оня ден гледах Лора Караджова в едно интервю, не знам дали сте го видяли, но ако видя някоя роялка с такъв бюст ще рева.

# 146
Е, къде е Лора, къде роялите Joy
Сещам се само за Стефани Казираги, която е...ъм..с такава визия.

# 147
Летисия спортува - надали й е било нужно повдигане. То на мен не ми е необходимо след раждането дето изобщо нищо не съм правила по въпроса, та на нея ли.
Кейт и хубав бюст ми е оксиморон и при нея много неща са далеч от добрите пропорции, но въпрос на вкус.

# 148
  • Някъде там
Харесва ми сета на Максима без жилетката.

Малки тенисисти

https://www.instagram.com/p/CCLBBN1Am5W/?igshid=9ihae03rdm1t   

# 149
Пипа има нормален бюст

От бюстът на Кейт има какво да се желае
Пипа е снимана преди бременността ѝ, а снимката на Кейт не знам кога е правена и дали увисването на бюста не е заради бременност.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 12:12 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт