Кралски работи и клюки - юли 2020

• 75 307
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 120

2 юли 1959 год.. сватбата на Принц Албер от Белгия
с италианската аристократка  Паола Руфо ди Калабрия,
по-късно Крал и Кралица на Белгия,
воала бил на баба и..

# 121
Тази снимка истинска ли е?

Май не, не намерих други снимки с тази рокля, единствено тази.
Но пък си припомних този тоалет:

Както и този:

# 122
Чарли е такава маймунка,че само гениален фотограф може да го изкара приличен.Добре,че момчетата му са се метнали на майка си.Като двойка  напомнят на Албер и Шарлийн от Монако,но келнерът е малко по-привлекателен.

# 123
По плешивост са на него, въпреки че на Чарлито не му личи особено, защото си зализва някакви кичури

# 124
На Даяна брата плешив ли е? Чела съм, че плешивостта се предава по майчина линия и се гледа вуйчото ако се прави някакво заключение. Чарли на стари години изглежда по-добре. Изобщо двамата с Камила излъчват хармония и спокойствие.
Абе Летито напоследък много клечава станала. Харесвам я, обаче е станала в главата жена на 40, в тяло момиченце на 12.

# 125
Прекрасна е Даяна на горните снимки.
Летисия си е на 40, но фигурата й определено не е на 12 Grinning - с този добре оформен бюст и извивки, въпреки че самата тя е стройна, всъщност изглежда доста добре.
Чарлс като млад е имал хубаво тяло. Странно е как и Хари и Уилям са по-високи от него и Ди - нали ръста зависи от родителите.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 09:29 от Анонимен

# 126
  • Някъде там

Търсех я в цял ръст но я няма. Роклята ми изглежда хубава.
Тази е от приема

Марка
https://instagram.com/natancouture?igshid=1dvbkck977cxl

Красиви датски лебеди в градината на двореца на Мери.

https://www.instagram.com/p/CCJgWdiAKgq/?igshid=ggdn8xdyi7q9

# 127
Летисия има силикон, иначе съвсем щеше да прилича на 12 годишна.

# 128
Тая пък информация откъде? Никога досега не съм попаднала на такова твърдение. Бюстът й определено не стои като силиконов и си е съвсем истински. Виж за лицевите корекции всички знаем Grinning

# 129
Хаха, да бяхте се поинтересували преди да се заяждате безпричинно...
Къде ви се привидя Кейт? Joy
На сватбата е плоска, после се появяват "топките".

Максима с пола, топ и бабешка жилетка
Да ѝ купим една ютия...

# 130
О, не, не се заяждам безпричинно Stuck Out Tongue Winking Eye
Има си бюст жената просто. Бог дал, от други взел Joy

# 131
Рания и Бети през 90-те:

# 132
  • София
Не знам, не знам..аз виждам ц*ц*

# 133
Да и аз съм виждала снимки на Летисия преди Фелипе - еми наистина си има бюст макар и никога да не набляга на него, а сватбената рокля също не набляга там. Изобщо фигурата й е прекрасна.
Хуан Карлос как я гледа Joy

# 134
  • Някъде там
Тая пък информация откъде? Никога досега не съм попаднала на такова твърдение. Бюстът й определено не стои като силиконов и си е съвсем истински. Виж за лицевите корекции всички знаем Grinning
Ледената кралица никога не ми е била от любимките, даже тя е единствената която недолюбвам и не ми е приятна, но да се говорят измислици... Ако се разровиш и погледнеш и младежките и снимки ясно се вижда, че няма никаква промяна в гърдите и от тогава до сега с малки изключения през бременността и когато в сложила повдигащ сутиен изглеждат по големи...
Освен да си е сложила силикона още като ученичка...

Общи условия

Активация на акаунт