Кралски работи и клюки - юли 2020

• 75 211
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 515
Струва ми се, че снимката е здраво ретуширана. Тиарата, обаче изглежда нежна и интересна и на Ан й отива.

# 1 516
Някой, ако е пращал честитка за РД на Луи, ще получи тази нова снимка като благодарност

# 1 517
Ан със спусната коса, а не стил Междузвездни войни е хубава.

Луи много прилича на брат си.

# 1 518
  • Някъде там
Престолонаследниците на Европа.

# 1 519
Леонор и датският принц са ми най-хубави. Следвани от Естел и люксембургския бебок, но той е още мъничък.

# 1 520
  • Пловдив
Накои ще станат крале/кралици от следващото поколение, но на някои още прабабата е кралица, докато дойде техния ред доста вода ще изтече Grinning

# 1 521
  • Sydney
Ох, този цветният аутфит на Летисия не било рокля, ами гащеризон:

https://www.instagram.com/p/CDO_qSQnhNf/?igshid=4qharpl8o3ng

# 1 522
  • София
Харесва ми, по-разчупено е. Само розите ми идват в повече. Преди бях голям фен на този вид щампа-ретро рози, на ръба на кича...но нещо май се пренаситих и сега ми се струват вече отвъд ръба на кича Satisfied Но пак е красиво де.

# 1 523
# 1 524
  • София
9 сака Satisfied  Ужас. Върти си и персоналът всякакви сделки и шмекерии. То в тези дворци персоналът и администрацията са мнозинство, предполагам, че кралските особи дори не подозират за повечето неща, които се случват около тях.
Да си кажа, че не мисля, че те самите са замесени в това...поне в това Grinning

# 1 525
Ехееее 9 сака Joy
Този ще да търгува на едро.
Пълни глупусти.

# 1 526
  • София
Не разбирам обаче какво общо има кралицата с този престъпник и защо трябва да я коментираме тази публикация.

# 1 527
Надявам се да не е вярно. От друга страна, ако е вярно, такива ли са хората, от които изтича вътрешна за двореца информация?

# 1 528
Знаете ли 9 сака с наркотици колко са в кг и пари. Такива количества има в лабораториите. Е освен ако баба или внуци не са любители или бъркат в подземията.
Та затова грам не вярвам.

# 1 529
Ето я статията в оригинал https://www.dailymail.co.uk/news/article-8579677/Queens-elite-bo … ine-ketamine.html  Думата, използвана от тях е bag, което може да бъде мнооого разтегливо понятие, започващо от малка торбичка с малка вместимост. И тук е мястото да си призная, че "сака" го възприех като мн.ч. на сако, т.е. сакА Simple Smile и се опитвах да си представя къде е бил напъхан този кокаин в тези 9 сакА - в джобове, под хастар... и затова тръгнах да търся оригинала на статията.

Общи условия

Активация на акаунт