Кралски работи и клюки - юли 2020

• 75 209
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 500
По принцип смятам, че Кеймбридж могат да работят и повече, но все пак и това което правят сега не е малко като цяло.
Според мен трябва да се има предвид и задкулисната работа, която ние не виждаме и няма как да знаем в какви обеми е, и ангажиментите, които не са с репортери и камери. Това се отнася за всички, не само за Кейт и Уилям.

# 1 501
Чарлис
С шапка и брада е даже симпатичен

# 1 502
Ами сигурно колкото трябва, толкова работят. Ако вече мноого вземе да ги домързява, ще ги изритат. Или англичаните ще ги побъркат от хейт.
Ама тия поне са лесни. Уйлям има тъстове по образец. Няма да ги оставят да се скитат на хората по къщите. Joy

# 1 503
  • Sydney
Край.... виждам 22 нови отговора и си казвам, ето някой облече Сааб и аз не съм разбрала... бързам, чета, ровя... тоо, ъъъ, кой колко бил работил и било ли работа тва дето е работил....

И аз искам такава работа, или цели месеци в творчески отпуск да се чудя кой ми е крив и да завеждам искове...

# 1 504
  • Истински се вижда само със сърцето.
Седнала съм в обедна почивка и чета, искам да работя роял и да се уморя 😅

Извинявайте, ама на никой от тях не намирам работата изморителна:)

# 1 505
Седнала съм в обедна почивка и чета, искам да работя роял и да се уморя 😅

Извинявайте, ама на никой от тях не намирам работата изморителна:)
Как на някои? Аз на всичките Joy

Просто питам защо е тоя напън да се сравняват Кеймбридж с испанците и нидерландците, като онези са крале и кралици. Ако не правят повече от Кеймбридж не знам за какво ги държат. Тези поне още не са. Пък за ония Съсексови, кой го интересува какво правят. Нали са "хора от народа".
Иначе датчаните какво правеха? Мерито чете една реч. Май Софка най-работна ще излезе, жената доброволства, като мед. сестра. Такива ми ти кралски неволи....и аз искам така да се изморя от кралска работа ама няма.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 09:09 от bubanka

# 1 506
Много хубава рокличка. Няма нищо общо с пеноарите.

# 1 507
Просто Хари

# 1 508
Сладурче Heart Eyes

# 1 509
  • Sydney
Сестрите във Воуг през 2018, като Беатрис беше и тази година, малко преди сватбата:

https://www.instagram.com/p/CDS2HrcHPA2/?igshid=99waf78asjez

А за Сааб - уникален и мн мн любим... искам кралска сватба и булката с негова рокля...

# 1 510
Защото и Кеймбридж толкова си могат Blush
Толкова смятат,че е достатъчно за реклама на монархията.Какво могат или не,ще видим когато я закрият-ако доживеем.
Сааб-ската рокличка е приятна,особено от коприна.Уви,кралска сватба едва ли ще видим скоро.Ще се възползват от вируса и ще си я пазят за тях си.

# 1 511
  • Някъде там

Монакските сладури.

# 1 512
Ан

Допълвам:
Как Ан е помогнала на Бети с видео разговорите по време на локдаун.

https://www.facebook.com/1397812153633887/posts/3247558738659210/

Резюме на англ:
"Can you see everybody? You should have six people on your screen."
"Yes, well I can see four anyway!"
A new ITV documentary about Princess Anne shows how she helped her mother, the Queen, get to grips with video calls during lockdown - something many of us can relate to.

Read more here: https://---shoretner923-3jNSeaF

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 08:47 от ver4eto_sv

# 1 513
Тук Ан е почти хубава...почти.

# 1 514
  • На брега на морето
За мен  е направо красива. Чудесна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт