Кралски работи и клюки - юли 2020

• 75 217
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 485
Съсекс, ехеее, колко преди Кеймбридж се показаха.
Къде? Раздаването на храна не го броим, то беше обвързано с пандемията.
Срещи с организации, ала-бала?
Само до стената се снимат. Всичко им е виртуално.
А пък това е нищо работа, ти така каза.

# 1 486
За кое показване на Съсекс става въпрос?
Всъщност няма какво да ги сравняме с останалите рояли, т.к. те са неработещи вече.

Не ги следя всички постоянно, но останах с впечатлението, че белгийци и испанци сме ги виждали най - много "на живо".

# 1 487
Ма какво сравняваме Съсекс с Кеймбридж? Ябълки с круши. Съсекс каквото искат - това да правят, не са работещи, а и не са от някакъв интерес. Просто поредните наследници, каквито и ще си останат. Да си гледат там папараците и ако искат да не излизат от ваканция.
Кеймжридж дори няма нужда да ги сравняваме с испанците и нидерландците примерно или дори с датчаните или шведите, защото те ще чакат ред още да станат роялс Има баба, после Чарли ехеее...къмто 50така ще станат роялс и те. Може и...70така, като гледам какви са дълголетници.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 16:23 от Iseis

# 1 488
Вярно, раздаването и правенето на храна не е работа и не се брои.
Но засаждането на слънчоглед и купуването на кифлички е Joy
Не разбирам защо за да се защитят Кеймбридж трябва да се намесят Съсекс? Това оправдава първите, сигурно.
И да, Съсекс не са работещи рояли, т.е работата им вече е различна.
И още нещо...вие намесихте безинтересните Съсекс, за да ги сравняваме с Кеймбридж. Но защо не ги сравнявате с испанците, шведите, холандците?
Защото и Кеймбридж толкова си могат Blush

# 1 489
Изпуснала ли съм нещо? Какво толкова могат датчаните и испанците? Не ги сравняваме Кеймбридж, защото са втори по ред за престола,  испанците и нидерландците са си крале и кралици някак повечко работа очаквам от тях отколкото от децата им Joy

# 1 490
Ахааа,
Защото са втори по ред, го дават по лежерно. Joy Надявам се да доживея да ги видя в "пълно действие" Wink

# 1 491
Не разбирам защо за да се защитят Кеймбридж трябва да се намесят Съсекс? Това оправдава първите, сигурно.
И да, Съсекс не са работещи рояли, т.е работата им вече е различна.
И още нещо...вие намесихте безинтересните Съсекс, за да ги сравняваме с Кеймбридж. Но защо не ги сравнявате с испанците, шведите, холандците?
Защото и Кеймбридж толкова си могат Blush
Раздаването на храна е лично дело, което не винаги е документирано със снимки. Joy
Намесвам Съсекс, защото казваш, че видеоразговорите са нищо работа.
А пък Съсекс нямат едно реално събитие, значи по твои думи и те нищо не правят.
Защо трябва да сравняваме британците с другите монархии?
Всяка държава има различни правила.
Факт е, че някои рояли още през Юни излязоха ваканция, а други работят и днес. И на теб ти избоде очите една няколкодневна екскурзия,но не казваш нищо за тези, които почиват от месеци.
Едуард, Анн и други по-непопулярни британски рояли са си имали събития вчера.

# 1 492
Аз специално никого не защитавам. Всяка двойка си има програма и работи по нея. И аз искам да се показват повече, но колкото толкова. Естествено тези, които са монарси виждаме по - често. Кеймбридж не са Трона все пак.

# 1 493
Ох, Тино, "избоде ми" очите да...Joy
Съдейки външния вид на Кейт по видеоразговорите, може наистина да е нямала време от много работа.
Сега като се замисля...преработили се е, да. Хайде, съгласих се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 494
Съвсем далеч съм от мисълта да адвокатствам на Кеймбридж, но ако се бяха юрнали да “работят” щяха да отнесат доста критики и с право. Правителството все още съветва всички да избягват нарушаване на дистанцията, да не пътуват, ако не е необходимо, да работят от вкъщи. Ходенето на сладкарници, паркове и прочие не е необходимо в момента и работата от вкъщи е съвсем в рамките на очакваното от тях. Ако тв не дават личен пример, пък било и ПР, то кой?
От 25-ти носенето на маски и в магазините е задължително, някои райони са в местен локдаун заради процента на заболелели.

# 1 495
И детските песнички да не забравиш...😂

Съсекс не са работещи рояли, така че могат да си се крият. Да, защо въобще ги сравняваме?
Кейт и Уил обаче още са работещи, а се криха до последно, докато Летисия, Максима и Матилде вече обикаляха навсякъде по събития, с дистанция, с маски, но все пак с живо присъствие.
Даже възрастните Чарлс и Камила се показаха преди тях.
Не знам какви упреци щяха да отнесат, на мен криенето зад екрана ми правеше по-лошо впечатление.

# 1 496
Обаче бяха работещи, когато изчезнаха преди Коледа. Бяха работещи  2 седмици и после пак на "заслужена" ваканция. После ги напуснаха от работа.

# 1 497

Кейт и Уил обаче още са работещи, а се криха до последно, докато Летисия, Максима и Матилде вече обикаляха навсякъде по събития, с дистанция, с маски, но все пак с живо присъствие.
Даже възрастните Чарлс и Камила се показаха преди тях.
Не знам какви упреци щяха да отнесат, на мен криенето зад екрана ми правеше по-лошо впечатление.
  Глупости, не са се крили.
Показаха се тогава, когато правителството разхлаби мерките и беше позволено.
Защо се сравняват с Испания, Белгия и Нидерландия, като развитието на пандемията беше различно при тях?
Много по-рано отпуснаха мерките.
Съответно и те излязоха сред хората.

Чарлз и Камила колко по-рано се показаха? Joy 2-3 дни преди тях.
А и Чарлз е бъдещ крал.

# 1 498
Чарс нали е бил болен. Нормално е да поизчака преди да си възстанови ангажиментите.

# 1 499
Какво значи, че някой е бъдещ крал, работи повече, а другия бъдещ крал го домързява!?
Те са работещи рояли, това им е работата за това водят роялски живот . Въобще не е оправдание.

Общи условия

Активация на акаунт