Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 76 018
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър и съответно бюджетен околоочен крем.
До тук съм чела , че Биотен е форумният любимец, но са доста видове и нямам идея кой.
На 28 съм ако има значение 😊

# 136
Подкрепям - аз ги ползвам от около 10 години. Страхотни са!
В един момент малко промениха цветовете,  което малко ме разочарова, но качеството не е пипнато, а са на смешни цени.

Наистина много добър продукт! Хвърлила съм око на спиралите им, знам, че много хора ги хвалят, особено What the fake. Aз от доста време ползвам жълтата и зелената на Golden Rose и се чудя дали си струва да пробвам и Essence?

# 137

Някой пробвал ли е този крем? Лек ли е? Хидратира ли достатъчно? Подходящ ли е за мазна кожа?

# 138
  • София
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър и съответно бюджетен околоочен крем.
До тук съм чела , че Биотен е форумният любимец, но са доста видове и нямам идея кой.
На 28 съм ако има значение 😊
Аз ползвах този и ми допадна. Не ми дразнеше на очите. Бързо попиваше и подхранваше добре.
Скрит текст:

# 139
  • Пеликания
Форумният любимец не е ли на Balea с урея?
Аз го използвам и съм доволна. Много добре хидратира.

# 140
Аз използвам този околоочен, както и дневния и нощния от тази серия, доволна съм.

# 141
  • София
За цялата серия на Balea Urea са положителни мненията, които съм чела в темата. Аз не съм ги пробвала и не мога да споделя лични впечатления.

# 142
Никакъв ефект не съм видяла нито от околочния, нито от този за крака, който също е много хвален. Това за Балеа с уреа

# 143
Аз харесвам кремовете за крака и ръце от серията с урея. Околоочният от същата серия ми щипеше.
Като цяло с мазилата на Балеа много рядко се разбирам.
На Биотен харесвам и околоочния, който беше показан преди няколко поста, и околоочния с нар.
За какъв тип кожа става въпрос.

# 144
Аз съм доволна от този околоочен крем на Нивеа.

# 145
Искам да похваля този антицелулитен крем с черен пипер и люта чушка на Христина. Бях го купила отдавнa, но не съм го ползвала. Започнах да тренирам и през няколко дни се мажех с крема е продължение на месец. Има загряващ ефект и кожата почервенява, но след 20-тина минути всичко отминава. Ефектът от крема е видим. Има още какво да се желае, но за тези пари е супер. И пак казвам, че започнах тренировки, не разчитам само на   кремове.             

# 146
Искам да похваля този антицелулитен крем с черен пипер и люта чушка на Христина. Бях го купила отдавнa, но не съм го ползвала. Започнах да тренирам и през няколко дни се мажех с крема е продължение на месец. Има загряващ ефект и кожата почервенява, но след 20-тина минути всичко отминава. Ефектът от крема е видим. Има още какво да се желае, но за тези пари е супер. И пак казвам, че започнах тренировки, не разчитам само на   кремове.             

Аз каквито и мазила да съм ползвала забелязвам, че този загряващ ефект отминава след толкова време горе долу. Мисля, че ако ги правят за по-продължително време ще граничи с дискомфорт. Подкрепям мнението, нямам твърде изразен целулит, малко го правя превантивно, но заглажда много добре кожата.

# 147
  • София
Искам да похваля този емолиентен крем за тяло на Арома
С изключително суха и атоппична кожа съм. Откакто го открих не го сменям за нищо!
И да се запиша като още един от феновете на Биотен. Почти всичко тяхно, подходящо за мен , съм ползвала и съм доволна !
В момента съм с околоочния от хиларуоновата серия и ми действа много добре. По принцип кожата около очите ми е много суха , чак болезнена при разтъркване. Но с ботокс околоочния  серум на Revuelle ( също го похвалвам)и този крем ми е добре. Кожата ми е омекотена и добре хидратирана .

# 148
  • Deutschland
От доста време страдам, че спряха нощните маски на Шабенс, но сега са пуснали серум такъв и веднага грабнах една опаковка. Нощните на Балеа има ли ги още в България?

# 149
От доста време страдам, че спряха нощните маски на Шабенс, но сега са пуснали серум такъв и веднага грабнах една опаковка. Нощните на Балеа има ли ги още в България?

Да, преди няколко дни си купих (за първи път) Gute Nacht konzentrat на Балеа.

Общи условия

Активация на акаунт