Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 76 001
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Ако косата го позволява бих препоръчала подстригване с няколко пласта, които ще създадат обем, а косата ще изглежда стилизирана по-лесно. Поне аз така си решавам въпроса с обема + нежни фибички, които слагам отстрани. Изглежда като да съм полагала усилия, но не Joy Зависи от косъма де..

# 121
  • Варна
здравейте, препоръчайте ми сапун , може и бебешки , който не изсушава кожата , бочко ми действа според партидата явно , нещо много меко и с приятна пяна ми трябва  , не знам защо и dove изсушава напоследък при мен, както и някои квартални марки
Бочко душ-гел с лайка. Няма изсушаващи съставки
Иначе, от медицинските: измивни за суха кожа на Биодерма/Eucerin/Uriage. Или ако е мн зле положението - пак техните душ-олиа, но не се пенят лесно, освен, ако не ползваш гъба

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 15:48 от hubavella

# 122
Някой има ли наблюдение върху тази слънцезащита? Попадна ми по-рано и исках да разбера повече. На доста добри цени са.

# 123
Препоръчайте ми пудра за лице. Искам да ми матира слънцезащитата. Ще ми се да не е вредна за кожата. Дали минералните пудри са подходящи?
Кожата ми е чувствителна

# 124
Препоръчайте ми пудра за лице. Искам да ми матира слънцезащитата. Ще ми се да не е вредна за кожата. Дали минералните пудри са подходящи?
Кожата ми е чувствителна

Минералните са супер! Имат и естествен слънцезащитен фактор 15-20. Тези на BellaPierre са хубави, но не са за тази тема. Въпреки това една може да те изкара между 9 месеца и година.

# 125
  • София
Момичета, шампоаните на Тресеме подходящи ли са за нетретирани коси?
Боядисвам се с безамонячна боя, не ползвам преса, сешоар съвсем внимателно. Косата ми е малко суха, но честно казано,мисля, че е от иначе агресивните шампоани за суха коса.
Иска ми се да ги пробвам, ходих в ДМ да ги гледам, но пише на всички за разни увреждания от боядисване, преси и т.н.
Не знам какво да си взема.

# 126
По препоръка тук пробвах Здраве с хума шампоан,май това е моя шампоан.Втора опаковка почвам,а по принцип пробвам все нови неща.За мазни корени е повече от идеален,намален е в ДМ.

Сега приключвам едно Бочко и Здраве с хума май ще е следващия който ще си взема, не съм го ползвала досега.
Обикновено каквото и да ползвам все се връщам към розовата Шаума (със синя капачка). И моята е мазна в корените.

# 127
Имам Тресеме с колаген. Много ми харесва. Косата ми е нетретирана (или 1 път месечно да я мина с преса), небоядисвана, тънка, не гъста, обича протеин.  Този шампоан я прави гладка. И ми мирише много хубаво.

# 128
  • София
Лучия, а ползваш ли балсам/маска?

# 129
Кожата ми е чувствителна

Минерална пудра от дрогериен клас не съм пробвала, но можеш да погледнеш пудрите на Алверде.
От обикновените дрогерийни пудри харесвам Rimmel match perfection.

# 130
Момичета, шампоаните на Тресеме подходящи ли са за нетретирани коси?
Боядисвам се с безамонячна боя, не ползвам преса, сешоар съвсем внимателно. Косата ми е малко суха, но честно казано,мисля, че е от иначе агресивните шампоани за суха коса.
Иска ми се да ги пробвам, ходих в ДМ да ги гледам, но пише на всички за разни увреждания от боядисване, преси и т.н.
Не знам какво да си взема.
Аз по-назад бях писала, че съм много доволна от този за непокорна коса. Моята коса е абсолютно нетренирана. Не я боядисвам с нищо, с преса не съм я минавала от близо 3 години.

# 131
Лучия, а ползваш ли балсам/маска?
От тези на Тресеме или по принцип?
На Тресеме само този шампоан съм пробвала, харесвам го, купих и второ шише.

Маски имам, но само хидратиращи, а в момента не ми влияят добре на косата.

В тази връзка, приемам препоръки за маска за коса с лек/мек протеин.

# 132
  • София
Ах, как съм забравила да похваля един крем за ръце (или не съм?), но последният пост ме подсети. Въпреки постоянното миене, спирт, дезинфектанти, кожата на ръцете ми никак не се е изсушила. Та това е кремът:

И да не помислите, че се мажа по 100 пъти на ден? Не, само 2 - 3 пъти.
Миризмата е лека, омекотява страхотно.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 16:13 от miamim

# 133
Похвалвам моливите за устни на Essence - soft contouring. Имам 08 - big proposal и 02 - nude painting и ги ползвам от доста време, дори не знам дали се продават все още, понеже не съм се заглеждала скоро по щанда на Essence.
Ако все още се продават, с удоволствие ще си взема и други цветове.
Много често ги използвам и на целите устни вместо червило и съм много, много доволна.
Скрит текст:

# 134
Подкрепям - аз ги ползвам от около 10 години. Страхотни са!
В един момент малко промениха цветовете,  което малко ме разочарова, но качеството не е пипнато, а са на смешни цени.

Общи условия

Активация на акаунт