Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 75 999
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Аз не съм доволна от лосионите на Дав. Единствения, който е приличен е original синия. Другите нито като аромат, нито като действие..

# 106
  • Стара Загора
Момичета, от кои ампули против косопад на Линеа Био бяхте доволни? ( имах направен скриншот, но нещо ми се губи....)

# 107
  • Deutschland
Мъфита :

# 108
И аз ги ползвам сега, ще дам отзиви след месеци.
Съчетах си в тези с маслото за дължините пак в ампули, а арган мисля.
Ще опитам и тези с хиалуронова киселина.

# 109
  • Deutschland
Аз ги съчетавах, с тези на Алфапарф. 2 лева и нещо бяха в Златна рибка, в салона, в който ходя в Бг ги вземах на 6

# 110
  • Стара Загора
Фрау, благодаря за отговора. Ще ги взема задължително..

# 111
  • Стара Загора
Как нанасяте тези ампули? В началото директно от ампулата изсипвах върху скалпа, но ми беше супер неудобно и си ги прелях в една бутилчица с пръскало.

# 112
  • Deutschland
Директно върху скалпа и разнасям с пръсти с масажни движения. Гледах от фризьорката ми

# 113
По препоръка тук пробвах Здраве с хума шампоан,май това е моя шампоан.Втора опаковка почвам,а по принцип пробвам все нови неща.За мазни корени е повече от идеален,намален е в ДМ.
Сега един тъп въпрос-пяната за коса омазнява ли,с права коса съм,никога не съм ползвала и се чудя дали ще ми даде обем и небрежен вид.В момента ходя само с прибрана коса,но искам да стои по -обемна и да я прибирам с фиби и шнолички от тук ,от там.Писна ми само с вързана коса,но и не искам да ми падат косите по детето.Това ли е правилния плодукт според вас?

# 114
Имай едно наум , че ако имаш гъста и тежка коса пяната няма как да я фиксира като бетон. Аз съм си подчертавала къдриците с нея и изглеждаха добре. Препоръчвам оранжевата пяна за коса на Балеа.

# 115
Гъста е да,права и до раменете ,ще пробвам тази оранжевата и още някоя,да имам база за сравнение.Благодаря!

# 116
Може да пробваш и спрей за обем и изсушаване със сешоар и кръгла четка.

# 117
Mandy, подсети ме да спомена и сухия шампоан на Балеа (лилава опаковка).
Дава страхотен обем, освен това има и термозащита.

# 118
Може да пробваш и спрей за обем и изсушаване със сешоар и кръгла четка.
Нямам време,детето ми е на месец и половина и е все още залепена за мен.Свсем набързо се оправям в момента,иначе преди всяка сутрин бях със сешоара и четката.

# 119
Да, разбираемо. За моята тънка коса за жалост нищо друго не върши работа - само стабилно сушене с четка или тупиране. Всякакви пени за коса съм пробвала, без голям успех. Освен това му утежняват неприятно косата. Мисля, че зелената за обем на Лидл върши най-сполучлива работа от тези, които съм пробвала, но и с нея не е нещо уау.

Общи условия

Активация на акаунт