Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 75 946
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Deutschland
Благодаря. Не съм заглеждала състава на лосионите.

# 91
Доволна съм от това кремче за коса. Става лесна за ресане. Относно цъфтенето не мога да кажа още нищо.

# 92
Отдавна имам такъв молив, но сега се сетих да пиша. Страхотен е. Плътен, мек цвят. Стои като матов. Много, много трайни!

# 93
Това е молив за контур, доколкото се ориентирам нали?

# 94
  • Deutschland
Вчера си взех маската Dream long на Елсев ( Елвитал е тук). Дали е ок за суха коса? Нямах време както винаги и взех първата изпречила ми се пред погледа.
Доволна съм от пилингите за тяло на Балеа, ухаят супер, почистват добре, не изсушава, само аромата хич не е траен. Този с кафе и кокос свърши, взех нов с диня.

# 95
  • Перник
Здравейте,

незнайно как съм изпуснала темата и се чудя ли чудя защо не ми излизат нови отговори. Купих си тези:

Много ми харесват и като текстура, и като аромат. Не оставят кожата мазна. Много приятно усещане като се нанесат.

Аз имам серума. Много е приятен, наистина. Не омазнява и моята иначе склонна към това кожа. Харесва ми и чисто визуално как изглежда продуктът. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
  • София
Да, и аз обикновено ги купувам по "външен вид" нещата Grinning

# 97
Аз го използвам и за основен цвят. Номер 237.

# 98
  • Перник
Да, и аз обикновено ги купувам по "външен вид" нещата Grinning

Ами външният вид си е важен. Последният случай, в който се почувствах разочарована от продукта заради начина, по който изглежда е този крем https://aroma.bg/produkt/%d0%bd%d0%be%d1%89%d0%b5%d0%bd-%d0%ba%d … -50-%d0%bc%d0%bb/ и съответния серум. Взех кутийките без да ги отварям в магазина и вкъщи - изненада! Кремът - в евтино изглеждаща пластмасова кутия, серумът - по-скоро приличащ на околоочен крем. Иначе не са лоши продуктите.

# 99
Аз го използвам и за основен цвят. Номер 237.
Извън темата, но не можах да се сдържа да кажа, че ИМАШ СТАХОТНИ УСТНИ.

# 100
Някой ползвал ли е интимния гел на Jessa,в ДМ ги има.Тяхна марка ли е не знам,много съм доволна от ежедневните превръзки ,но този пък гел ми е със съмнително ниската цена от два-три лева.До сега само Себамед,Вагизан,Юсерин и Топикрем съм ползвала.Чак като родих взех нещо на по-ниска цена като Лактацид и не намерих разлика с по-скъпите.

# 101
Аз съм го ползвала.Нищо особено.Не причинява вреди,но колко помага бог знае.С него и без него все тая,според мен

# 102
Аз съм го ползвала.Нищо особено.Не причинява вреди,но колко помага бог знае.С него и без него все тая,според мен
Това ме интересува,да не причинява вреди.
Ще се пробва,благодаря!

# 103
Това ме интересува,да не причинява вреди.
Ще се пробва,благодаря!

В момента го ползвам. Доста рядък е и първите няколко пъти докато свикна, се случваше да изсипя повече. Иначе не е зле, но за тази цена предпочитам тези на Билка.

# 104
Относно лосионите за тяло на Дав, ако сте ги ползвали, от кои сте доволни? Миризмата им същата ли е като тази на съответните сапуни? Траен ли е ароматът? Прилична ли е хидратацията? В магазини "Чист дом" предлагат 250 мл за 3.50-4 лв., а по спомен 400 мл бяха някъде за 6 и нещо, което за мен е прилична цена, ако продуктът е качествен.

Общи условия

Активация на акаунт