Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Има ли шампоани, които добавят текстура към косата? Повечето ми правят косата мека, а тя по принцип си е, та търся нещо с обратен на този ефект...

На ЛИДЛ серията с кератин (червени туби са), руския 911 с чесън, един турски с чесън и дафинов лист или някой от шампоаните на "Милва". Аз също предпочитам не мека и слегнала коса, а такива, които я правят по-твърда. Не държа обаче да са еко, био, без силикони и т.н.

# 571
  • ту тук, ту там
Има ли шампоани, които добавят текстура към косата? Повечето ми правят косата мека, а тя по принцип си е, та търся нещо с обратен на този ефект...

Здраве Актив с колаген. При мен постига търсения ефект - добавя плътност и придава обем на косата ми.

https://apteka.framar.bg/30026801/здраве-шампоан-актив-колаген-против-пърхот-за-гладка-и-блестяща-коса-200-мл

# 572
Да, аз го ползвам в момента този, турския, с чесън и дафинов лист и  има ефект. И бирения на Милва, също много добре ми действа. Също съм с тънка коса и ѝ търся "цаката". Засега от тези двата шампоана съм доволна, понякога ползвам и един термо защитен текстуриращ спрей на Лореал.

# 573

Здраве Актив с колаген. При мен постига търсения ефект - добавя плътност и придава обем на косата ми.

https://apteka.framar.bg/30026801/здраве-шампоан-актив-колаген-против-пърхот-за-гладка-и-блестяща-коса-200-мл
Само не забравяйте, че противопърхотните шампоани свалят боята от косата. Ако е боядисана, разбира се.

# 574
  • Ланкър, планините Овнерог
Искам да похваля една корейска шийт маска. За първи път виждам ефект от маска

От Фантастико я взех за 3-4лв. Днес си чувствам чисто и гладко лицето, носът и челото ми станаха чак гланцирани.

# 575
Искам да похваля една корейска шийт маска. За първи път виждам ефект от маска

От Фантастико я взех за 3-4лв. Днес си чувствам чисто и гладко лицето, носът и челото ми станаха чак гланцирани.
Това не значи ли, че кожата е пресушена?

# 576
  • Ланкър, планините Овнерог
Не я усещах така, а моята си е суха по принцип. Като ми е сухо, си я чувствам опъната и грапава.

# 577
Автоматични моливи за очи Longwear на Essence. Имам сребърен, berry, сив и зелен. Наситен цвят и не се размазват, поне на моето око.

# 578
Автоматични моливи за очи Longwear на Essence. Имам сребърен, berry, сив и зелен. Наситен цвят и не се размазват, поне на моето око.
Супер, че сподели. Ще взема да пробвам.
Аз си купувам на Avon, защото са много трайни и изобщо не се размазват, нито на самия клепач, нито отгоре. Лошото е, че ги чакам все да са на промоция от 4 лв., а и все трябва да се ангажирам през консултант.
Пробвала съм на Катрис (по препоръка тул) - по-трудно се разнася (някак е по-твърд), по линията на нанасяне не се размазва, но по-нагоре към ъгъла сякаш се размазва /не знам дали го обясних добре/. На самата кост, може би от мигането, омазняването на самия клепач и тн. и не изглежда добре след няколко часа.

# 579
Супер, че сподели. Ще взема да пробвам.
Аз си купувам на Avon, защото са много трайни и изобщо не се размазват, нито на самия клепач, нито отгоре. Лошото е, че ги чакам все да са на промоция от 4 лв., а и все трябва да се ангажирам през консултант.
Пробвала съм на Катрис (по препоръка тул) - по-трудно се разнася (някак е по-твърд), по линията на нанасяне не се размазва, но по-нагоре към ъгъла сякаш се размазва /не знам дали го обясних добре/. На самата кост, може би от мигането, омазняването на самия клепач и тн. и не изглежда добре след няколко часа.
То си е до кожа. На Катрис и Ейвън не съм ползвала, но Голдън Роуз за няма и час ми се е разтекъл. От Никс също не съм впечатлена.
На Римел Скандал Айс също са бая трайни.

# 580
Силиконовите на Импала са ми фаворит!

# 581
Аз в момента ползвам този от автоматичните моливи на Есенс.Вместо очна линия, че не ме бива да я правя.Издържа ми цял ден, не се размазва.Супер съм доволна от него.

# 582
Аз в момента ползвам този от автоматичните моливи на Есенс.Вместо очна линия, че не ме бива да я правя.Издържа ми цял ден, не се размазва.Супер съм доволна от него.

Точно тези имах в предвид. Към 3 лв са.

# 583
На мазен клепач ми се размазват напоследък, преди не беше така

# 584
Моля ви, препоръчайте ми читава очна линия писалка, защото направо се побърках да купувам какви ли не и за нищо не стават. Или са супер бледи, или текат, а една на есенс бели вече нанесената очна линия при повтарянето. Просто вече ми писна, сигурно имам поне 5 и пак съм без очна линия.

Общи условия

Активация на акаунт