Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 76 792
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Фрау, да, има ги нощните капсули на Балеа. Аз тези дни се заредих с много бройки, сигурно 30 опаковки накупих. Blush Но аз от известно време ги ползвам не за лице, а за ръце. За кожа, изсушена от дезинфектанти и сапуни, направо са панацея тези капсулки. А и за лице доста мазни ми идват.

Редактирам се. Ти си питала за маската, а аз съм била разсеяна и съм отговорила за капсулите. Извинявам се. И маската се намира.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 19:19 от marzeliva

# 151
  • София
Взех си
Скрит текст:
Много доволна на първо миене. Ако не ми се появи пърхот, ще съм много щастлива.

# 152
Дайс,каква коса и какъв скалп имаш?Сухо,мазно?

# 153
Продуктите на Тресеме от серията с биотин са страхотни. Първо си купих шампоана и маската и останах много доволна. След това купих още два шампоана, спрея за коса и балсама (миналия месец бяха намалени в Лили). От червения шампоан с колаген, обаче не останах впечатлена.Това е серията, която харесах
https://www.britannia.lk/wp-content/uploads/2020/03/TRESemme-Bio … ioner-700ml-3.jpg

# 154
Някой може ли да ибясни кой каъв е от шампоаните на Тресеме?

# 155
Някой може ли да ибясни кой каъв е от шампоаните на Тресеме?
Collagen & Fullness според мен е лек протеин. Мога да го сравня в Лакме - Deep care, но старата формула. Новата не ми харесва. Предполагам, че този с биотин също е протеинов, предвид, че пише ''repair'' на него.

# 156
  • София
Дайс,каква коса и какъв скалп имаш?Сухо,мазно?
По принцип скалпът ми е нормален, косата леко суха. От Пантен примерно си докарвам зверски пърхот, Дав, Нивея - все някакви проблеми. На Гарние оранжевия ми докара някакво парене, което мислех,че е от боята, иначе на косата ми беше добре.
Косата ми е с тънък косъм.
Не понася много химия. Кератиновите шампоани ми я правят да изглежда като врабче гнездо в ремонт, въпреки че пише точно обратното.
Да видим този колагеновия как ще се държи.

# 157
Косата ми е боядисана и изтощена имам и косопад.Препоръчайте ми добър протеинов и хидратиращ  шампоан.

# 158
Продуктите на Тресеме от серията с биотин са страхотни. Първо си купих шампоана и маската и останах много доволна. След това купих още два шампоана, спрея за коса и балсама (миналия месец бяха намалени в Лили). От червения шампоан с колаген, обаче не останах впечатлена.Това е серията, която харесах
https://www.britannia.lk/wp-content/uploads/2020/03/TRESemme-Bio … ioner-700ml-3.jpg
Използвам маската за коса от тази серия и съм доволна.
От бюджетните маски за коса виждам ефект само от нея, както и от тази на Елсев с кокос.

Още един продукт на Тresemme, който ми допадна много и използвам често е червената термозащита за коса.
Не слепва, не прави на клечки, мирише приятно и косата ми цъфти много по-малко от както го използвам преди сешоар/преса.

# 159
Аз да похваля продуктите на Mixa.
Ползвала съм лосиона, душ гела и измивния за лице 😊

# 160
Кой лосион си ползвала? С каква кожа си?

# 161
Ох и аз в началото се впечатлих от Тресеме, но след месец употреба не само ми раздразни скалпа, но и тръгна пърхот. Спрях го навреме, но иначе прави косата мека, блестяща и ухае чудесно. Пробвах безсулфатния с камелия.

# 162
Кой лосион си ползвала? С каква кожа си?

Бях го взела за детето. После ще го снимам, че не го помня, а съм навън.

# 163
Момичета, току що ми пристигна дермаролер от Алито. Вие използвате ли и по какъв начин ? Пробвах го на ръката си, боцкането е много приятно, не знам дали ще е достатъчно, игличките са ситни, но определено се усещат.

# 164
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали гел с висок % от алое вера?

Общи условия

Активация на акаунт