Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 76 798
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали гел с висок % от алое вера?
Има го в Лили, на цена 10-11лв.

# 166

Благодаря Ви! А някакво мнение за Himalaya, понеже не мога да намеря %

# 167
  • Пловдив
От както открих да ползвам алоето от листо, никой продукт не може да ми даде това усещане.
На Хималая съм ползвала други продукти и съм доволна от съотношение качество/цена. За този продукт не мога да споделя конкретно.

# 168
От както открих да ползвам алоето от листо, никой продукт не може да ми даде това усещане.
На Хималая съм ползвала други продукти и съм доволна от съотношение качество/цена. За този продукт не мога да споделя конкретно.

Какъв вид е алоето, чиито листа ползвате? Дали е от най-разпространения в България вид, който се отглежда в саксии? Бихте ли споделили за какво го използвате?

# 169
Алоето гел на Холика - от снимката горе, е супер!

# 170
  • Пловдив
Поръчвам го от тук, не знам дали е от разпространения вид тук. Втривам го в корените преди миене на косата и стоя около 20-30 минути /започна по-бавно да ми се омазнява косата/. Мажа лицето стоя 15 минути и изплаквам. При порязване и изгорено съм нанасяла. Иначе в интернет има доста идеи за приложение.
https://www.balevbiomarket.com/naturalno-listo-aloe-vera.html

# 171
Някой нагледно да каже разликите между този гел алое и този в Лили

https://www.thebodyshop.bg/serii/aloe/uspokoqvasht-gel-za-lice-i-tqlo-aloe-3-1043 

# 172
Кой лосион си ползвала? С каква кожа си?
Нормална ми е кожата. Ето го

# 173

Извинявам се, че се намесвам и за глупавия въпрос. За какво се използва?

# 174
Някой нагледно да каже разликите между този гел алое и този в Лили

https://www.thebodyshop.bg/serii/aloe/uspokoqvasht-gel-za-lice-i-tqlo-aloe-3-1043  

Ако имаш предвид разликите между показания от теб гел и този на Holika Holika, основната разлика е съставът. Този на Holika Holika е с 99% сок от алое вера, докато този на Бодишоп има основно други съставки на първите места и чак на осмо място в състава сок от алое вера на прах.

# 175
Отдавна заглеждам гела с алое на холика холика,но имам още продукти за изхабяване и тогава ще мина на него.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
  • София
Разкошен е гелът на Holika. Ползвам го като овлажняващ продукт след плаж. Успокоява, хидратира, овлажнява. Ако имам леко зачервяване от слънцето, веднага го успокоява. И лицето мажа с него. Ползвам го и за детето, което много го харесва. Чист състав и много приятна консистенция. Купих две опаковки, за да си имам в запас за морското лято, съжалявам, че не взех повече. Ползвала съм различни, основно американски продукти с алое и сравнението е в полза на Holika. Чуден!

# 177
Момичета, може ли да ми препоръчате хубав стягащ лосион за тяло?След драстично отслабване кожата ми е малко по-отпусната от колкото съм свикнала да я виждам.

# 178
  • София
Лимонче, на Биотен имаше преди стягащ лосион за тяло и имаше забележителен ефект! Обаче, от поне 2 г не съм го виждала на пазара, купувала съм от ДМ и Елитис. Сега има само някакви антицелулитни със стягащ ефект, но не съм взимала от тях.
Този, който съм ползвала, изглеждаше така долу-горе.
http://www.endymarket.com/product/1878/bioten-body-nutrients-sty … -tyalo-250ml.html

# 179
Аз взех този гел днес,за екстремно стягоне и отслабване,награбих и още един златен,охлаждащ.Но после го върнах,за което съжалявам и утре и него ще взема.Този който купих е загряващ,ползва се 2-3 пъти седмично.Ако не се стопя и изчезна съвсем,ще пиша отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт