Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 665
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък за пълнеж към оцелота бях добавила едно мини версаче кристал, за да хвана БД, много е симпатично.

# 121
Винаги съм смятала, че не харесвам жълти парфюми, но като отворих шкафа да погледна се изненадах колко много всъщност имам. Добре, че не отворихте тема за розовите 😂

и при мен изненадващо много жълти, ще трябва да ги накипря и аз

# 122
  • The Evergreen State
Привет и от мен в новата тема. Много обичам жълти парфюми, колекцията на Поничка е страхотна. Към днешна дата бих си купила някое жълтурче от Hermes, Lancome Jasmins Marzipane или Chanel 5 Eau Premiere. Харесвам и Dior J'adore фланкърите .
Последните дни с удоволствие нося в унисон с темата  Elie Saab Girl Of Now.

# 123
Привет от мен, влизам с въпрос. Тествах Nomade Absolu на блотер. Паснахме си идеално с този свеж горски полъх. Обаче, като пръснах на кожа, цялата зеленина изгни и засмърдя. Sob
Та, въпросът ми е: Ако го пръскам в косата или по дрехите, дали ароматът ще остане като на блотера? Моля ви, кажете ми "да" Hands Pray

# 124
  • Габрово
Скачам от балкона с гръм и трясък. Чета ви и ме зареждате със страхотно настроение в последните месеци. Втълпих си,че нямам чантичка. Познавате ли този парфюм и каква е разликата във версиите 2015/2017? https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Decadence-31226.html
Благодаря
Много си го харесвам този парфюм във версията от 2015 година -ползвам си го през зимата.С другата му версия от 2017 не съм запозната.

# 125
Здравейте дами, може ли някоя от вас ползвала арабски парфюми, да ми каже нещо повече за Armaf la rosa, Armaf Odissey femme white edtition и въобще за парфюмите Armaf ? Много малко инфо има в нета, или поне аз не намирам.

# 126
Здравейте! Имам нужда от съвет. Mon Guerlain edp ири edt е с по-добра трайност и шлейф. Благодаря предварително.

# 127
  • виртуално
Здравейте! Имам нужда от съвет. Mon Guerlain edp ири edt е с по-добра трайност и шлейф. Благодаря предварително.

при мен като трайност са:
EDP / Florale / Intense / EDT / Rose
но най-голям шлейф има флоралния и след него EDP

# 128
Jil Sander Sun подходящ ли е за поръчка на сляпо?

# 129
категорично не
предлага се в лили, отиди и го пробвай

# 130
Jil Sander Sun подходящ ли е за поръчка на сляпо?
На мен ми е ужасен. Да, иди го пробвай в Лили.

# 131
  • Бургас
Дами, днес пробвах Baiser Vole Cartier  и много, много ми допада. Няма нищо общо с представата която имах за него. Очаквах ефирен звънлив флорал, а той е прекрасен, кремест, пудрен аромат. Плътен и елегантен. Като усещане ми е близък до L'Instant de Guerlain Eau de Toilette  и с удоволствие ще придобия в скоро време.
Пробвах и Пантерата едТ на Картие. И той много ми допада, носи днк-то на едП, както и на останалите пантери.
Днес ми е Cartier ... Tout le jour.

# 132
  • Бургас
Определено ЕДП , той е и по- хубавият парфюм лично за мен, но по- добре си ги пробвай лично.Върху мен е с огромна трайност 10+ часа, същото важи и за Мон Герлен Флорал.Две от най- големите ми парфюмни любови.Много отдавна писах, че Baiser Vole за мен също много прилича на любимият ми L'Instant, който имам отново от любима съфорумка-приятелка.Kiss Чакам още малко с нетърпение есента, за да си го нося, ще си купя и Откраднатата целувка по- нататък.

# 133
  • España
Пристигна ми Vanilla & Leather S.T. Dupont. Microphone (пея от радост...Joy)
В началото, като го пръснах върху дланта си и си казах  - мой ще да е: много хубава ванилия, фина, не е гурме за мен, баш ориенталец си е. Но после почна да изсъхва по мъжки. Кожата в драйдауна също ми е мъжка. Страхотен парфюм! Определено ММ намаза. А аз съм доволна Heart Exl Heart Exl Heart Exl
BBeLLa , съвпадение ....и аз вчера получих моя Vanilla & Leather S.T. Dupont 😉! Много хубаво си го описала! Много ми харесва!!!!
Днес ми пристигна  . Снимката не е моя , в тази жега така ме е домързяло,че нямам ищах да снимам ! Парфюмът в началото тръгво с много мощен уклон към “Мулен Руж” , но доста бързо завива към ориенталската линия , аз лично усещам доста осезателно ууд ( макар и да няма в описанието)и мъжко звучене . След известно време се укротява някак пудрено -ванилово и тогава ми идват асоциации с червило -такова едно меко и приятно мазничко ...Хубав си е парфюмът , а и бутилката , сякаш по-подходящи за есенно-зимно време или прохладна лятна вечер...

# 134
  • Sofia
Някой ползвал ли е това? Изглежда женско, не мъжко.😃

https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/BOSS-The-Collection-Silk-Jasmine-12260.html

Общи условия

Активация на акаунт