Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 659
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за мненията, момичета! Flowers Rose Не ми е спешен, но в по-студено време, котато му е сезон обикновено го няма. Sad Сега виждам, че е наличен и гледам да не го изпусна. Щом пудрата не е водеща е добре.

# 106
  • Берлин
Скачам от балкона с гръм и трясък. Чета ви и ме зареждате със страхотно настроение в последните месеци. Втълпих си,че нямам чантичка. Познавате ли този парфюм и каква е разликата във версиите 2015/2017? https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Decadence-31226.html
Благодаря

# 107
Познаваме го, не става. Рядко досаден аромат и шишето е грубо наживо.

# 108
  • Берлин
Благодаря ти. Аз досега нито един не съм харесала на марката,не знам защо реших,че този ще е изключение.

# 109
  • Sofia
SOTD: Honour Woman Amouage, най-после си намерих един Амуаж, който харесвам,дори в жегите и на плажа си го разнасях Surfer

Днес и аз го разхождах в парка. Гледам и Кристалчето го е размотвала.😁

PAPURCHE MEHURCHE, аз го имам и го нося зимата, харесвам го. Траен, силен и шлейфов. Има доста слива, наистина може да досади на хората, на мен ми е добре. Шишето е неудобно за ползване иначе.Simple Smile
Има 3 от линията, ако не този, виж другите два.Simple Smile

# 110
Привет, мили ми девойки и младежи Simple Smile))

Включвам се сутрешно и понеделнишки с новина, която мен лично ме зарадва. Rochas пускат Couture in Black версия 😍
Нямам търпение да го пробвам, а кактонсе познавам, нищо чудно да го купя насляпо ... Simple Smile))
Вчера и днес нося Le Parfum Royal. Ами, чуден е просто. Въобще не ми дотежа в нито един миг. А на всичко отгоре обира множество комплименти (което честно казано не ми е особено важно).
В събота ходих на поход в планината и на риба, и имах неблагоразумието да си сложа Girl of Now Shine... събрах всички оси, пчели и пчелички в радиус от няколко километра. Беше ужас просто.. не правете тази грешка като мен, не носете сладки парфюми, когато сте сред природата ..

Edit!:
Понеже бутилката е невероятна, дори и за такъв непукист като мен, добавям и снимка:

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 14:48 от Jollie

# 111
Беше ужас просто.. не правете тази грешка като мен, не носете сладки парфюми, когато сте сред природата ..
Аз и на терасата само да се покажа, пак ме нападат.

И да си побутна пак питането за Захира. Ако някой е пробвал/познава този парфюм, моля да сподели. В блога на Денси видях ревюта на други от серията Le Gemme и с удоволствие ще ги изчета, когато имам малко повече свободно време.

# 112
Здравейте, момичета!Имам едно питане към вас -надявам се някой да може да ми отговори.Преди доста години харесах парфюма на една колежка и тя каза,че е кафявото булгари.В нета намирам няколко подобни, ама не съм сигурна кое точно е кафявото ?

# 113
# 114
Много благодаря!!

# 115
  • София
Току-що си получих Оцелота - оооо, няма такъв опияняващ аромат! О-П-И-Я-Н-Я-В-А-Щ! Това нещо безумно ми напомня на един парфюм, който едно време купувах от Кореком, но не мога да си спомня на кой от всичките. Невероятно красива миризма! А бутилчето, на живо е изумително! Снимките просто не могат да предадат красотата му, губи се! Ох, толкова съм щастлива! Подмокрих се просто! Дами, благодаря ви от все сърце, че с описанията си ме подтикнахте да го купя!
А Juicy couture, който купих с него заедно, се оказа едно приятно лятно компотче, при това в гюм от 150 мл, става за носене. Приятно е, без да е нещо изключително. Не ми изглежда особено трайно, но ще видим. Все пак, току-що се напръсках.

# 116
  • Чукарландия
Пристигна ми Vanilla & Leather S.T. Dupont. Microphone (пея от радост...Joy)
В началото, като го пръснах върху дланта си и си казах  - мой ще да е: много хубава ванилия, фина, не е гурме за мен, баш ориенталец си е. Но после почна да изсъхва по мъжки. Кожата в драйдауна също ми е мъжка. Страхотен парфюм! Определено ММ намаза. А аз съм доволна Heart Exl Heart Exl Heart Exl

# 117
Жесток парфюм!!! Категоричен, плътен, стилен. И аз много го харесвам. А зимата ще е върха!

# 118
И аз съм му страшен фен. Аз си го нося в студено време.

# 119
  • Чукарландия
Аз също за студеното съм му го приготвила. Него и още няколко. Wink

Общи условия

Активация на акаунт