Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 320
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
Има го за проба, Athena, обезателно го потърси. Фролова ми е любимка - много приятна и изискана млада дама, следя публикациите и с интерес.
За Herbae беше писал Deetron, ако не се лъжа.
Попаднаха ми пробички на Tokio bloom и Вachmakov на The Different Company, първият ми се стори приятен - семпъл, свеж, зелен, лесен и приятен за носене.

# 436
  • Варна
Има го за проба, Athena, обезателно го потърси. Фролова ми е любимка - много приятна и изискана млада дама, следя публикациите и с интерес.
За Herbae беше писал Deetron, ако не се лъжа.
Попаднаха ми пробички на Tokio bloom и Вachmakov на The Different Company, първият ми се стори приятен - семпъл, свеж, зелен, лесен и приятен за носене.
Благодаря Денси!
Вachmakov ме заинтригува, и го посочват с по-голяма трайност.

Като почитател, имаш ли впечатления от  Montale Sunset Flowers.

И Herbae не беше...

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 10:58 от Doris

# 437
https://dolce.bg/JIL-SANDER/jil-sander-evergreen-%D0%BF%D0%B0%D1 … -edt-50-ml-163858 Аз за този се бях наточила след едно ревю на Deetron, но в крайна сметка не съм го купила, все не му идва ред.

# 438
Момичета, кой  la vie est belle става за поръчка без тест... Признавам, не съм ги помирисвала, звучат ми като да ми залепнат от сладост, но реших че искам такъв Rolling Eyes

# 439
Аз вчера си получих  https://www.fragrantica.com/perfume/Illuminum/Black-Rose-19069.html и съм влюбена в него.  Веднага след пръскане много ми напомя на Lady Vengeance, но после бързо се промена, сравняват го с Rose Gold на Jimmy Choo, който не познавам. За мен е много интересна и нетипична роза, доста подправков с много хубаво кафе в драйдауна. Доста добра траийност и шлейф въпреки, че при мен е около 40С. Предполагам, че в по хладно време ще е още по хубав. Мисля, че би се харесал и на хора, които не са горещи почитатели на розата. На изкючително добра цена в официалния сайт в момента старата опаковка

# 440
  • София
Doris - прегледах си мненията и не се сещам какво ще да е това, което си мислиш, че ще те заинтригува.
Може би се бъркаш, че аз съм писал за този парфюм. Помня, че в Изпитани сайтове, споделих мнение за
Gianfranco Ferré Gieffeffe Bianco Assoluto.

Но едва ли е това... 

https://dolce.bg/JIL-SANDER/jil-sander-evergreen-%D0%BF%D0%B0%D1 … -edt-50-ml-163858 Аз за този се бях наточила след едно ревю на Deetron, но в крайна сметка не съм го купила, все не му идва ред.
Дано някой ден, когато го вземеш, не се окаже, че съм те подвел. За мен, той е прекрасен, изискан и универсален ежедевен аромат, който смятам, че се харесва от околните.

# 441
  • Бургас
Момичета, кой  la vie est belle става за поръчка без тест... Признавам, не съм ги помирисвала, звучат ми като да ми залепнат от сладост, но реших че искам такъв Rolling Eyes
Никой за мен, аз харесвам само класическият ЕДП, той е бестселър, но не му е сега времето, изчакай до есента.От новия Интенсемент ми се обръща всичко, за мен той е най- несполучливия фланкър и ми е много неприятен.En rose сякаш е по- безобиден, но е и безхарактерен, няма никаква интрига в него и аз не харесвам и него, така че съветвам да отидеш в някой мол и да ги почнеш наред, ще си избереш най- добрия за теб.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 12:20 от Bright Crystal

# 442
Silver Pearl много благодаря за включването. Сякаш не смея да го поръчам, дано ми попадне някъде за проба. Благодаря за линка, много приятна страничка, не бях попадала на нея, има и други интересни неща.

Аз от вчера го имам Allegoria Granada Salvia и.... ❤️❤️❤️
Голямо благодаря на Deetron,  че сподели за него. Обикновено не обръщам голямо внимание на алегориите, но този... днес ще се полея обилно с него!!

# 443
  • София
Silver Pearl много благодаря за включването. Сякаш не смея да го поръчам, дано ми попадне някъде за проба. Благодаря за линка, много приятна страничка, не бях попадала на нея, има и други интересни неща.

Аз от вчера го имам Allegoria Granada Salvia и.... ❤️❤️❤️
Голямо благодаря на Deetron,  че сподели за него. Обикновено не обръщам голямо внимание на алегориите, но този... днес ще се полея обилно с него!!
Честито! Много се радвам на твоята емоция, и че си намерила ново съкровище Simple Smile Надявам се, и при теб да покаже страхотна трайност.

# 444
Поръчах си преди малко едно сетче с мостри на maison francis kurkdjian:
-Le Beau parfum
-Amyris femme
-Aqua vitae
-Baccarat rouge 540 extrait

Вълнувам им се и нямам търпение да дойдат и да ги пробвам Simple Smile

# 445
Забравих да пиша, че пристигнаха двата парфюма на L'Erbolario, Нефритено цвете и Баобаб. Аз, да си кажа, не съм от почитателите на марката, но за сетен път се убеждавам, че задуха на големия град е изпитание за ароматите. На въздух, сред природа са много по - хармонични.
И двата са чисти, свежи и естествени. Носят усещане за простор и релакс.

# 446
  • España
Дами, някоя от вас пробва ли Lipstick Fever на JHG, имате ли впечатления? Тези ириси и виолетки толкова съблазнителни ми изглеждат.
Някъде по-назад в темата съм споделила мнение за този парфюм, но -накратко : Парфюмът в началото тръгво с много мощен уклон към “Мулен Руж” , но доста бързо завива към ориенталската линия , аз лично усещам доста осезателно ууд ( макар и да няма в описанието)и мъжко звучене . След известно време се укротява някак пудрено -ванилово и тогава ми идват асоциации с червило -такова едно меко и приятно мазничко ...Хубав си е парфюмът , а и бутилката , сякаш по-подходящи за есенно-зимно време или прохладна лятна вечер...

# 447
Момичета, кой  la vie est belle става за поръчка без тест... Признавам, не съм ги помирисвала, звучат ми като да ми залепнат от сладост, но реших че искам такъв Rolling Eyes
LVEB L'eclat edt. Не намирам много общо с линията ЛВЕБ, да не кажа въобще, този е пудрен, с виолетки. Без типичната сладост до накъртване.

# 448
Поръчах си преди малко едно сетче с мостри на maison francis kurkdjian:
-Le Beau parfum
-Amyris femme
-Aqua vitae
-Baccarat rouge 540 extrait

Вълнувам им се и нямам търпение да дойдат и да ги пробвам Simple Smile
Ще очаквам да споделиш мнение, два от четирите ги познавам и обичам.

# 449
Athenaпробвала съм го този парфюм, няколко пъти. Определено е ретро, парфюм от отминала епоха, по-романтична. Зелен, шипров, аз го усещам с много мъх и тип алдехиден, старомоден, но изискан. Като стил го свързвам с класическа елегантност и жена, която не се влияе и не следва непременно модните тенденции, за да бъде харесвана. Не го притежавам, но ми харесва въпреки, че не е "мой" стил. Траен е или поне беше( не съм го тествала скоро). Приятелки, фенки на модерните парфюми го намират за ужасен 🙂За мен е изискан, зелен, мъхов и да ретро. (аз харесвам ретро). Не притежавам парфюма и впечатленията ми са само от тестове в парфюмерия. Според мен не за "на сляпо" 😊

Общи условия

Активация на акаунт