Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 306
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • The Evergreen State
Благодаря Violetgal  за хубавото описание. Усещам че ще се окаже каквото търся, но ще ви послушам съветите със Silver Pearl да изчакам да тествам първо.

# 451
Голямо благодаря на съфорумката, която сподели за  Velvet Vanilla Flowers Hibiscus От много време го чаках да се появи някъде на добра цена. Много, много ми харесва, разкошен е Purple Heart

# 452
Здравейте! Може ли да ми кажете дали има голяма разлика в ароматите на Guerlain Mon и Guerlain Sensuelle Mon. Някой беше писал, че си приличат, но не можах да намеря коментарите. Благодаря!

# 453
Здравейте! Може ли да ми кажете дали има голяма разлика в ароматите на Guerlain Mon и Guerlain Sensuelle Mon. Някой беше писал, че си приличат, но не можах да намеря коментарите. Благодаря!
Няма разлика.

# 454
  • София
Здравейте,
Отдавна не съм се включвала и мислех че манията е позатихнала.. Но не би.

Последната ми мания е Жасмина. В търсене съм, на хубав може и леко индоличен, но с мирис на натурален жасмин. БЕЗ /ненатрапчив иланг иланг по възможност, който да си заслужава. Цената няма значение.
Любими до тук са ми:

Jasmin Rouge🤩
A la nuit 😍
Jasmin marzipan😘

Отворена съм за още предложения.

Лъст на Лъш... Не е моето. Боли ме главата и според мен доминира иланг иланг-а. Blush

Сонж?!?!
Данке

# 455
Portrayal на Аmouage?
https://beautypert.com/best-jasmine-perfume/

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 23:07 от silver pearl

# 456
SOTD: So Scandal. Тази сутрин флакончето почти ми се изплъзна от ръката, малко остана да му видя сметката. Щях да ароматизирам къщата за дълго време напред.

# 457
  • Чукарландия
Courage, за Songe на Гутал ли питаш?
При мен преобладават повече жълтите цветя и по-скоро иланг-илангът има превес. И ми е леко ретро. Вече.
Но иначе е топъл, слънчев аромат. Подарих го на мам. На нея и стои чудесно. По-добре, отколкото на мен.

# 458
dyvaromi, много благодаря за отзива!

# 459
Идвам с един може би глупав въпрос, който от известно време се каня да задам. Има ли разлика между аромата на гардения и на тиаре? Знам, че тиаре се води вид гардения. Установих, че парфюмите, които съм пробвала и които не ми понасят, са с тиаре. Питам с надеждата, че ако пробвам друга гардения, може да ми хареса.

# 460
Според мен има осезаема разлика. Тиарето има по-суров, маслен, линеен аромат и дотяга понякога, а гарденията за мен е с по-богат, по-благороден и по-цветен мирис.

# 461
Идвам с един може би глупав въпрос, който от известно време се каня да задам. Има ли разлика между аромата на гардения и на тиаре? Знам, че тиаре се води вид гардения. Установих, че парфюмите, които съм пробвала и които не ми понасят, са с тиаре. Питам с надеждата, че ако пробвам друга гардения, може да ми хареса.
Много различни са. Тиаре е с плажен, мазен,  жълт аромат, а гарденията си е с чисто цветен, доста по-нежен.

# 462
Благодаря. Значи смело да се хвърлям на гарденията. Тиарето наистина ми е тежко и мазно.

# 463
RelaxedНе мога да се сдържа, да не се похваля с новите ми придобивки - парфюмните бижута на Готие  Yum

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 11:47 от Lioness77

# 464
Lioness77, честито! Сподели като ги разносиш! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт