Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 295
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Има разлика- гарденията е креместа и типично белоцветна, а тиарето- по- линейно и накъртващо, бих казала по- простовато.

Което ме подсеща- пробвах най- сетне #Intense #tiare Ако не бяха вдигнали цената в Елинор, щях да си взема едничко, да си пръскам. Но грам не ме впечатли, нито ми се стори много интензивно, нито супер сладко. Истината е, че ми напомня на нещо от детството, но не мога да се сетя на какво. Някой ароматизатор може да е. Няма много общо с Теракота на моята кожа и не е тропическо, хладно е някак. Мирише ми на ванилов сладолед, поръсен съвсем леко с кокосови стърготини.

# 466
  • Чукарландия

Което ме подсеща- пробвах най- сетне #Intense #tiare

Кой е парфюмът? С тези хаштагове ме препраща в търсачката на бг мама. 😂

# 467
  • София
Е нали това е целта... Уж Stuck Out Tongue Winking Eye

Монталчето- Intense tiare. Истината е, че постоянно си мириша ръката, сладичко готинко, но нещо не ми достига. Подарих Мулен Руж-а, който закупих преди половин година, на майка ми. На мен ми стои по- добре в драйдауна. Ноо преди това нещо не ми поняся много. Мирише ми на прашни пердета. А уж обичам прашнк аромати. Не знам, промени се сякаш. В началото бях влюбена Heart Eyes Нищо де, няма да отиде зян.

# 468
Благодаря, Nestle93 ще споделя в най-скоро време, като тествам Скандала Simple Smile 

# 469
Една жълта пролетно-лятна красота и от мен : Bottega Veneta Knot Eau Absolue

може ли да разкажете за нея???

# 470
И аз имам въпрос относно la vie est belle, по-скоро въпроса ми е породен от желанието на моя приятелка, която иска да го придобие. Аз я посъветвах да вземе ЕДТ версията защото ЕДП е за по-студено време. Но аз самата не познавам ЕДТ и се замислих дали наистина е по-подходяща за лято? Някой има ли наблюдения. И между двата варианта има ли разлика в аромата?

п.п. Само да кажа,че Мон флорал, който бях взела за една рожденичка мноого го хареса,благодаря ви за насоките.

# 471
  • Sandanski
Здравейте, може ли да ми кажете Мон блан дали имат парфюм, който е леко сладникав и много нежен, и изобщо не е натрапчив. Извинявам се за описанието, но досега не съм описвала парфюм и не ме бива много в това.. 😊

# 472
Да, имат. Signature Montblanc

# 473
Минавам набързичко да кажа, че си получих ULtraviolet PR и да споделя, че за моя радост ароматът му не е променен. Но е може би поне 5-орно по-слаб от времето, когато го помня като излезе. Нищо, ще се поливам!
Сега виолетката е много по-неметална, по-нежен и гальовен е парфюма, някак се е смирил. Пикантност на пипер и чушки не усещам. Хубаво, че не са затрили цялостното му излъчване, но са го поразредили доста. Но пък е идеален за лято. Може би ще щипна още 1 топка.

# 474
Двете япончета от Masaki Matsushima : Shiro наистина е аромат на чисто. Не хладно, прано чисто, по-скоро леко към топло и сладко чисто клони. Бих го определила като абсолютна кръстоска от класически крем Нивеа и тъмносиня Dove, но с мускусна основа. Лек и неангажиращ, на границата с безличното. От тези, дето бих ползвала, когато съвсем не знам какво ми се носи, или за спорт. Не е много траен, още на първия час става skin scent, към третия час едва се усеща нещо. По-трайният от двата със сигурност е Sakura, който и ми допада повече. Той се усеща поне 3 часа. Също много лек и ефирен, личито и сладкия грах се усещат най-силно сякаш. Бутилчетата много симпатични!

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 00:12 от tuali

# 475
  • Sandanski
Благодря,  😘 densi. Наскоро бях в Мюнхен и там минах покрай техния магазин, и просто ми лъхна толкова нежно и сладичко. Да си призная честно, днес потърсих в твоя блог с надеждата да открия твое ревю за този парфюм.. 😊

# 476
  • София
Бела, да Сонж на Аник Гутал имах предвид, щом е ретро ще съм пас. Благодаря ти!

silver pearl, познаваш ли го този Амуаж? Отзивите звучат обнадеждаващо, ще потърся проба, макар класическите Амуажи ( Мемоар, Инерлюд, Лирик ,Епик...) да не са за мен. Имам чувството ,че те мен носят , а не аз тях ..шизофренично ми действат някак. Blush

Напоследък се радвам на следните аромати, тотално извън обичайният ми вкус Simple Smile Ама какво да се прави ..лудост.Луда съм по Гренада и Жасмин Марципан , а от Теракота си поръчах бекъп бутилка,че намаля значително.Grinning

# 477
  • Sofia
Излиза ново Либре...познай от три пъти продължението на името...Интенз...голяма изненада.😁
Пирамидата изглежда много добре.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 23:42 от sunattraction

# 478
  • The Evergreen State
И аз съм фен на Jasmins Marzipane Lancome и на Terracotta Guerlain. В уиш листа са ми и двата.

Днес съм с LVEB L'eclat, съгласна съм че няма много общо с оригиналния от линията. Като се замисля обаче те напускаха толкова много парфюми с това име, има и други които са доста отдалечени събратя, достатъчно различни всички че да може всеки да хареса нещо.

Тиаре съм помирисвала на Хаваи, много хубаво ухае цветето за мен както и плумерия (франджипани) обичам и двата аромата и в парфюми, автоматично ме пренасят на това прекрасно място.

# 479
И аз имам въпрос относно la vie est belle, по-скоро въпроса ми е породен от желанието на моя приятелка, която иска да го придобие. Аз я посъветвах да вземе ЕДТ версията защото ЕДП е за по-студено време. Но аз самата не познавам ЕДТ и се замислих дали наистина е по-подходяща за лято? Някой има ли наблюдения. И между двата варианта има ли разлика в аромата?

п.п. Само да кажа,че Мон флорал, който бях взела за една рожденичка мноого го хареса,благодаря ви за насоките.

Аз имах до скоро Edt, но през по-топлите дни на моята кожа миришеше на вкиснали плодове... Confounded През по-студените дни си го харесвах, но през топлите не го понасям грам.

Общи условия

Активация на акаунт