Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 639
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Благодарско за темата. Моите жълтури са тези:

Днес пробвах ломбрето,  прибрах се и преди малко не издържах на напрежението и го поръчах. Това ми е първият парфюм от 3 месеца въздържание. Усещам бръснарска нотка, която учудващо не ме дразни, даже напротив. По мое мнение е абсолютен унисекс.
SOTD - gucci ambrosia di fiore

# 76
  • Чукарландия
Аз, ако издържа три месеца без покупка на парфюм, ще се самовъзнаградя с... парфюм! 🤣

# 77
Здравейте! Ще се радвам, ако някой познава този парфюм, да сподели мнение:
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Zahira-32689.html
По пирамида би трябвало много да ми хареса, но пък едва ли някога ще се навия да дам толкова пари за парфюм. Та ще се радвам да споделите личен опит с него, какво представлява, струва ли си и дали евентуално има друг, по-достъпен, който да се доближава до него като аромат. Благодаря предварително!

# 78
  • Sofia
Благодаря за новата тема! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Любими жълтурковци са ми  Jour D'Hermes Absolu, както и Cartier Baiser Vole, дори сега, в жегата Simple Smile

# 79
  • София
По темата  - няма жълти парфюми, но днес се присетих за разни коментирани жълтури и реших да пробвам Amouage Sunshine Scream Нещо много силно лекарствено ми се прокрадна и не посмях на кожа. Ще му дам шанс на свеж нос, че днес попрекалих.
Имам едно питане към по-просветените, тъй като аз нямам опит с по-старите парфюми:
Течността в червените бутилки Самсара различава ли се, и по какво, от новите с пчеличките?
Днес пробвах  Самсара ЕДП и два часа по-късно остана само намекът за аромата с една едва прокрадваща се мека ванилия, което е малко тъжно, понеже ми хареса и исках да му се порадвам по-дълго време. Знам, че е жега, влага, потим се и т.н. но паралелно на другата ръка пръснах Shalimar Souffle d'Oranger. Него и до сега усещам и му се любувам. Чудя се просто, ако си намеря от старите бутилки Самсара, какво да очаквам? Не говоря за винтидж, а за предишния дизайн на флаконите.

# 80
Здравейте! Отскоро имам Gucci Bloom Aqua di fiori. Искам да ви попитам само върху моята кожа ли е толкова нетраен или принципно е такъв?

# 81
Ако Jour D'Hermes Absolu може да се причисли към жълтите парфюми, добавям и него. Много любим също!

# 82
Имам едно питане към по-просветените, тъй като аз нямам опит с по-старите парфюми:
Течността в червените бутилки Самсара различава ли се, и по какво, от новите с пчеличките?
Днес пробвах  Самсара ЕДП и два часа по-късно остана само намекът за аромата с една едва прокрадваща се мека ванилия, което е малко тъжно, понеже ми хареса и исках да му се порадвам по-дълго време. Знам, че е жега, влага, потим се и т.н. но паралелно на другата ръка пръснах Shalimar Souffle d'Oranger. Него и до сега усещам и му се любувам. Чудя се просто, ако си намеря от старите бутилки Самсара, какво да очаквам? Не говоря за винтидж, а за предишния дизайн на флаконите.
Не знам дали се различават, имам ЕДТ в червена от Парфимо. Вчера си пръснах и се изгуби много бързо. Не му е сезона явно. Може би трябва зимата да го пробвам. А от тестерите, новите бутилки имам спомени за доста добра трайност, но не помня ЕДТ, или ЕДП пробвах.

Снимката от първия пост ме подсети за първият ми хубав парфюм- Burberry woman. Преди около 17 години го имах и беше като облак около мен, колежките много го харесваха. Има ли някой наблюдения дали все още е такава бомба, или са го развалили и него?

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 21:37 от Мау Мау

# 83
Със Самсара щях да се уморя едно лято - напръсках се на едно летище с новата версия на едп. По време на полета имах чувството, че няколко реда около мен го усещат и се чувствах много некомфортно, направо ме задуши. Пробвай го пак, но само него, да не би да е била друга причината за това усещане.

AnnaGaudi, при мен Acqua di Fiori e със съвсем прилична трайност.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 22:19 от silver pearl

# 84
  • София
Аква ди Фиори на Гучи го обичам много и при мен също си има добра трайност!

За съжаление не мога да кажа същото за новият ми Диор Жадор Ин Джой. 😏
Задържа се върху мен, колкото вода върху мушама....

# 85
Да, влюбена съм в Аква ди Фиори и затова го взех от Нотино, но буквално след час все едно не съм се пръскала, а е толкова многопластов...

# 86
Аз днес пробвах новия Осеаn di Gioia на Армани и много го харесах, но аз си падам по акватици. Мирише ми на море, но има лека близост с Лайт Блу. Само че се притеснявам относно трайността - стори ми се, че бързо изчезна от блотера.

# 87
Получих от Дъглас Mugler Alien Mirage. За мен прилича на класическия, но много разбавена и лека, по-нежна  версия. За температури под 30 градуса

# 88
  • София
На мен пък ми се е приискало да си взема някоя Омния. Виждам ги на много добри цени Б.О. тук
https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/parfyumivtransportnaopakov … d=51&pol=2533
Върти ми се в главата Розов сапфир или Корал да си взема? Smirk
Има ли някой и двата за да ми даде мнение?
Или пък искам и Параиба? https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/bvlgari-omnia-paraiba.html
Ох не знам, толкова обичах навремето Омния Кристалин! Обичам бутилчето!

# 89
  • Бургас
Аз днес пробвах новия Осеаn di Gioia на Армани и много го харесах, но аз си падам по акватици. Мирише ми на море, но има лека близост с Лайт Блу. Само че се притеснявам относно трайността - стори ми се, че бързо изчезна от блотера.
И аз трябва да ходя да пробвам Осеаn di Gioia имам големи надежди за него и ако е да, ще ми е първото Армани.Щом има лека близост с Лайт блу значи може и да ми хареса, аз го харесвам нищо, че според някой си бил изтъркан и бла, бла, бла.За мен е класика и ми стои прекрасно, дори мисля да си купя Интенз или Сън.Розовият Сапфир на мен лично ми харесва повече от Корал, който не можа да ме впечатли, а и изчезва бързо, Сапфира при мен си е доволно траен.Парфюм за днес Amouage Honour.

Общи условия

Активация на акаунт