Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 692
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Чукарландия
Сънче, ще се гърмим заедно... 😂
И гледай да забравяш да пишеш... 🤣😜😉

SODT: Paris Eau de Printemps Limited Edition 2009 - такова ми е едно зелено, свежо, розово! 🌹

# 151
  • Бургас

SODT: Paris Eau de Printemps Limited Edition 2009 - такова ми е едно зелено, свежо, розово! 🌹
Белла, а  има ли нещо общо с Роза верде на Валентино?

# 152
  • Чукарландия

Белла, а  има ли нещо общо с Роза верде на Валентино?

Не познавам Роза Верде, някой който ги познава и двата, моля да се включи!

# 153
И на мен вече ми иде да се гръмна. От планираните за тази година парфюми ми остава да купя само още два. Обаче с непланираните положението е страшно. Скоро очаквам поръчка от MFK, която включва и мостра Oud cashmere, който не познавам. И ако вземе да ми хареса...

# 154
  • Sofia
Сънче, ще се гърмим заедно... 😂
И гледай да забравяш да пишеш... 🤣😜😉

Много добре си ми беше като не ходих по моловете, близо 5 месеца отсъствие.
За един час вчера и искам да изкупя планетата. Grinning
Бел, паметта по принцип ми изневерява, но стане ли въпрос за такива неща, помни като слон хаха

# 155
  • виртуално
Забравих да напиша, че в Нотино е зареден - Girls Can Be Crazy Zadig & Voltaire

...и ми хареса, и ще си го купя, и ми иде да се гръмна с моя безкраен на квадрат списък....Joy

може ли линк, че не го намирам

# 156
# 157
Благодаря на отзовалите се цитросовите аромати.

# 158
Някой запознат със Soleil de Capri на Montale би ли споделил дали цитрусът е сладък или е по-скоро остър и кисел? Не харесвам Light Blue, но този ми е интересен.

# 159
Една приятелка носи много Soleil De Capri, дори аз й го подарих.  Върху нея не е кисел цитрусът, по-скоро е сладък (ако е възможно въобще цитрус да бъде сладък). Аз бягам надалеч от всякакви подобни нотки и комбинации, и дори не съм го пробвала. Но тя е изключително доволна от него, казва, че ризите й миришат след пране. Не е тежък за околните или поне за мен не е.
Не е много помощ, но все пак...

Аз да питам, някой пробва ли бялото пачули на Bvlgari?

# 160
  • Пловдив

...и ми хареса, и ще си го купя, и ми иде да се гръмна с моя безкраен на квадрат списък....Joy
Значи софиянци ще му се радват. Нас майните кучета ни яли 😜😃😃
Ако го видите онлайн, свиркайте. Чакам си го.
Soleil de Capri не харесах достатъчно, а обожавам Light blue. За мен е скучен цитрус и нищо повече.

# 161

Аз сега се чудя на едно Нарцисо, бялото кубче, не съм го пробвала но много го искам Cry моя не много безкраен списък включваше и Britney Spears Believe, но нещо като четох ревютата във фрагрантика и се отказах

# 162
Плахо ще спомена, че от всички кубове НР, мога да понеса само бялото, но в топло е душливо. Едва ли точно сега ще го оцениш.

# 163
Ето моите жълти, потресена съм, не знаех, са толкова, може да съм пропуснала нещо, но нямам сили, сега трябва да прибирам Smiley

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 23:19 от Dorry88

# 164
Може ли малко повече инфо за Фуриоза на Фенди?

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 08:10 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт