Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 468
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Пуснах една поръчка в Нотино. Поръчах разни мазила и се зарекох, че парфюм няма да взема. Не успях Grinning. Търсих да добавя нещо с безплатна доставка и се спрях на Armaf Red Ruby. След това видях Armaf La Rosa и реших, че и него трябва да имам Grinning. Без парфюм поръчката беше скучна. Важно е тръпка да има! Grinning.

Parfumsbg.com го считам за читав сайт. Нямам поръчка от там, но все го наблюдавам. Харесах си от там един Шанел на много изгодна цена, но вече не го виждам. Чакам пак да се появи.

# 391
Току-що ми дойде поръчката от Мейк ъп. Направена е миналата седмица, кашончето беше идеално, продуктите добре обвити в амбалажна хартия, няма чукнато връхче или нещо подобно. Взех малко козметика и два парфюма- Mugler Aura sensuelle продукт и RCavalli Gemma di paradisso 75 мл. продукт. Имаше и мостра на крем като комплимент към поръчката. Кавалито изобщо не ми е в стила, малко с мъжки уклон ми идва, но определено е интересно, а и бутилчето ми харесва. От 2 седмици го следях навсякъде и не го намаляха, тъкмо поръчах и след 2 дни му бутнаха цената с 10 лв и в Мейк ъп и в парфимо. Голям съм карък. Rage
Чакам поръчка и от Парфимо, от събота сутринта е, но все още си стои на етап обработва се, малко взе да ми омръзва чакането, защото когато я изпратят ще минат още поне 3 дни, докато стигне до мен.

# 392
Аз вчера направих поръчка от Парфимо и днес ми звъннаха за потвърждение. Досега не бяха потвърждавали поръчка по телефона.
И ме предупредиха, че нещата ще пристигнат чак другата седмица, но аз не бързам, така че ме устройва.

# 393
  • София
Не съм крайно зависима от аромати по принцип, но съм на периоди, в които ме обзема парфюмната обсесия. И тогава съм като лудата с картечница.Stuck Out Tongue Closed Eyes Последният ми период беше отпреди 10-ина години. Сега навлизам в нова вълна, но съм си обещала да съм по-кротка. Та...по темата: Поръчка от Нотино преди две седмици - плащане с карта, бърза доставка, безупречно опаковани продуктите и подарък едно виалче на Етро Сандало. Тъй като тази поръчка бе по-скоро за подаръци, за себе си взех само едни 10 мл. Уоман на Келвин Клайн за проба. Обикновено нежно и непретенциозно парфюмче, става за всекидневна употреба, в жегите не тежи. И три пробички на Монталите, от които разносих само Сантал Уд-а, който много ми хареса в една прохладна вечер. Другото ще остане за есента.
Едно посещение до дрогерия Лили, за да си купя боя за косата и .... ооо, чудо! Пуснали тестер на Бушерон Розата от Куатре серията. Пръснах на блотерче и докато стигна на касата не се стърпях и си пръснах на ръката. Хареса ми и до вечерта си го усещах. Не е нещо бомбастично, но реших - ще се купува. /И без това нямам голямо количество парфюм за разливане. По принцип се пръскам "а ла Маринската", както преди години тук имаше един лаф/. Та поръчах от Мейкъп една стотица и, за да не е сам, взех и един Бушерон Куатре абсолю де нуит. Този не е толкова впечатляващ като розата, но пък имам доволно количество за проба през всеки сезон на годината. Доставката беше с куриер. С тази поръчка взех и едни слънчогледи на Елизабет Арден пак за подарък и няколко блудкоча на Eyfel абсолютно на сляпо. Ще отидат за ароматизиране на тоалетната. Всичко бе опаковано, както казахте в амбалажна хартия и кашонче с щампа на Мейкъп. Отново плащане с карта.
Не се спрях до тук и продължих със стрелбата на сляпо: От Парфимо си поръчах "скромно по 30 мл." Розата на Герлен от серията мон Герлен /Когато съм ви чела за бръснарска нотка и съм се чудела как може да има подобен парфюм, то тук я открих много осезаемо. Добре, че "бръснарницата" е добре проветрена, чиста и украсена от бели цветя. Навярно лавандулата дава този аромат./ Ще остана само с тези 30 мл. Вторият е пак на Герлен - Блек Перфекто на Малката рокля. Усещам черешите, кожата и розата. Харесва ми, но ще остана с тридесетицата, докато го видя през сезоните. Може някой ден да се вземем и за по-дълго. Третият и най-впечтляващ засега е L`Extase на Нина Ричи. Явно си падам по сладкиши и компоти Smiling Imp От този ще се леят количества. И тук продуктите бяха добре обезопасени, с бъбъл опаковки всяко шишенце. Не открих възможност да платя с карта и затова кеш, в офиса на куриерската фирма.

# 394
Поръчах Шанелите (о вив и о фреш) от Нотино , тъй като бяха  отстреляли 50 милилитрония о вив в Парфимо , та сега съм със стотица🤔, поръчката пристигна днес- нямам никакво съмнение в оригиналността на Шанелите освен ако не е ужасно добра имитация, имат отдолу едни метални пластинки вместо гравираното на бутилката.

# 395
От Нотино чакам La Nuit Trésor À La Folie за подарък и се надявам външния вид да е безупречен. За мен - Момичето в Капри.
vodica, за коя Роза на Герлен пишеш? Тоалетна или парфюмна вода.
Много, много харесвам edT, дори ми е последното лятно желание. Не съм пробвала парфюмната роза.

# 396
  • София
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-Bloom- … f-Rose-53320.html EDT  За тази говоря. Все така сапунена си отива от мен.

Аз не се сдържах и все пак звъннах на parfumsbg.com, питах за Azzaro pour elle, в момента го нямали, но очакват да го заредят до две седмици, разбрахме се да се чуем пак, и все пак им зададох въпроса"нали са оригинални парфюмите? ", отговориха ми, че гарантират за качеството, не продавали имитации, ще пробвам пак след две седмици, дано го заредят, сега пак си пръснах, имам една мостричка, ами страхотен е почва да се развива, като Karl lagerfeld for her, ноо този кашмеран, който се намесва после променя всичко, парфюма става прелестен!
И все пак аз чакам да намалят Elie saab le parfum royal в Parfimo, я кажете помните ли най ниската цена на тестера, помня че зимата се разграби, но аз не посмях да го поръчам на сляпо, сега съжалявам...

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 18:14 от bubanka

# 397
  • София
Тук плюс код july 6% е съвсем изгоден:
https://www.parfumi-shop.net/product/33015-elie-saab-le-parfum-royal-b-o.html

# 398
И все пак аз чакам да намалят Elie saab le parfum royal в Parfimo, я кажете помните ли най ниската цена на тестера, помня че зимата се разграби, но аз не посмях да го поръчам на сляпо, сега съжалявам...
За 69 лв. го купих аз и в момента е толкова, май беше паднал още малко, но не си спомням точно, може би 66..

Да, ще спестиш доставка така.

# 399
Аз пък имам спомен, че се писа тогава, че е под 60 лв., даже се бъзикаха, че го пълнят от някой бидон.. Grinning и затова си чааакам хахаха

# 400
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-Bloom- … f-Rose-53320.html EDT  За тази говоря. Все така сапунена си отива от мен.

Ясно, благодаря.Simple Smile
Имах мостра от Дъглас, при мен е свежест и прелест... Видях, че и 30мл са ги изкупили Smiley

Ако помня добре Роял падна до 62 лв. Тия дни пръснах на ръка и се сетих колко много щастливки има сдобили се с тестера. Smile

# 401
Кодче за отстъпка от Нотино - 5% валиден днес Simple Smile
Скрит текст:
EB1-22G-ACN

# 402
  • София
Аз пък имам спомен, че се писа тогава, че е под 60 лв., даже се бъзикаха, че го пълнят от някой бидон.. Grinning и затова си чааакам хахаха
не е имало подобно нещо.

Ако помня добре Роял падна до 62 лв. Тия дни пръснах на ръка и се сетих колко много щастливки има сдобили се с тестера. Smile

Под 65лв не съм виждала Роял.
Аз купих тогава моя за Цена: 77,60 лв +4,50 доставка януари месец.
След това момичета ми предлагаха да го купят за цена, която и те били чували.. ами надявам се да са си го купили на такава вече и да са доволни. Аз не успях да го хвана тогава на такава. Но пък имам Номад абсолю за 50, благодарение на Елинор! Flowers Hibiscus Така, че те нещата се изравняват и си идват на място!

Сега дебна добра цена на Мон Герлен Интенз. Това от зимата още. Сега вече се питам, дали ми трябва, след като имам МГ ЕДТ и МГ ЕДП?? Ако не, да ми потрябва Флорала, тогава?Smiley

# 403
  • Пловдив
Някой връщал ли е парфюм на Парфюми-шоп да ми каже как става, защото се свързах с тях, те ми казаха да го изпратя в гр.Гълъбово с наложен платеж, а такъв адрес не виждам на сайта?

# 404
  • Бургас
Аз пък моля, ако някой види Пантерата на Картие едТ, едП или лежерната на добра цена да свирка силно.... може и да е малка опаковка - не е задължетилно да е тестер. Бих била много щастлива ....

Общи условия

Активация на акаунт