Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 468
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Мон Интенз май не е за това време.В студеното усещам звънчета, камбанки, птички, пчелички.....Вчера се напръсках и нищо от тези красоти нямаше, даже към 18 часа от косата ми изби La Belle, с който бях предния ден....

# 406
Аз пък моля, ако някой види Пантерата на Картие едТ, едП или лежерната на добра цена да свирка силно.... може и да е малка опаковка - не е задължетилно да е тестер. Бих била много щастлива ....
https://www.get.bg/cartier-la-panthere-legere-edp-parfjum-za-zhe … ampaign=pazarfeed

# 407
Почти убедена съм за цената, става въпрос за периода около черния петък или след това, аз тогава купих Aura за 59 лв., (комплект) от тогава не е имало такава цена, но това не значи, че не е вярно..не ми се спори, и все пак аз знам, че цената ще падне все някога, колкото до Nomad беше 45 лв.,защото с поръчка на 2 излизаше 90 лв. и безплатна доставка, но аз и тогава се двоумих, не го познавам, не поръчах и пак се прецаках.. Grinning

# 408
Ех, това желание да не се прецакаш с няколко лева.

# 409
Момичета, coach  парфюмите са без капачка, нали? Т.е. тестерчето няма да се различава от продукта?

# 410
Момичета, coach  парфюмите са без капачка, нали? Т.е. тестерчето няма да се различава от продукта?

Да, абсолютно няма никаква разлика. Има си и дори предпазна лепенка на емблемката.

# 411
В случая не познавах ароматите, не беше заради няколкото лева,не бих купила нещо само за да стои така и да си го гледам(защото видиш ли, е без пари.. ) , и другото което е всеки си гледа джобчето, ако на Вас ви е все тая колко и за какво харчите,аз имам много по-важни покупки от парфюмите, за това винаги изчаквам.. Simple Smile

# 412
A. Peneva, благодаря!
Предполагам, че на floral цветето също ще е там (висулката)

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 17:00 от Dari_77

# 413
Елинор имат ли някакъв код в момента?

# 414
  • Балчик
Роялът беше паднал до 59 и нещо-60 лв в Парфимо, повече не съм го виждала на тази цена.

# 415
Елинор имат ли някакъв код в момента?
june - 15%

# 416
колкото до Nomad беше 45 лв.,защото с поръчка на 2 излизаше 90 лв. и безплатна доставка, но аз и тогава се двоумих, не го познавам, не поръчах и пак се прецаках.. Grinning

Nomad беше 53,40, а 2 броя излизаха по-евтино, защото в Нотино имат опция за добавяне на 2ри продукт на по-ниска цена.

# 417
В кой от сайтовете имаше отстъпка за рожден ден?

# 418
В кой от сайтовете имаше отстъпка за рожден ден?

MakeUp

# 419
Аз пробвах с july и тъкмо мислех да опитам и с june, тъй като си спомних, че may важеше дълго и през юни. Simple Smile Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт