Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 233
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Редактирам с още един скрийншот от Е Маг.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 23:52 от Ellinor*

# 46
  • До сърцето...
В Нотино парфюмите на Версаче са с безплатна доставка и на прилични цени.
https://www.notino.bg/search.asp?exps=versace

Ако се получи и кода за 5% да ви отпусне, ще е още по-добре
Скрит текст:
един от мен - EB1-24A-SPM

Допълвам:
Versace Vanitas (ЕДП) 50 ml са по-евтини от 30 ml Rolling Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 09:40 от Радика

# 47
Аз похвалвам elfragrance отново. Поръчах The only one intense в сряда. Обадиха ми се за потвърждение същия ден и ми казаха часови диапазон, в който ще доставят пратката в четвъртък. Много мили и коректни. Ако изпращаха и по някоя мостричката щяха да имат още един +, но и сега съм много доволна от тях.

# 48
  • Франция
Поръчах пълен комплект проби от сайта на Parfums Dusita. Платих с българска банкова карта. Поръчката пристигна по пощата, само за три дни, въпреки че на сайта са отбелязани много по-дълги срокове.

Всички пробички са в отделна красива кутийка. Придружени са от гланцова рекламна картичка, отделно покана за новия им бутик (ЛМ вика "айде да отиваме!" Satisfied) и отделно благодарствена картичка, подписана от Pissara Umavijani, на която името ми е написано на ръка и украсено със сърчице. ЛМ заключи по почерка, че го е писала азиатка Satisfied

Очарована съм Heart

# 49
  • София
Поръчах пълен комплект проби от сайта на Parfums Dusita. Платих с българска банкова карта. Поръчката пристигна по пощата, само за три дни, въпреки че на сайта са отбелязани много по-дълги срокове.

Всички пробички са в отделна красива кутийка. Придружени са от гланцова рекламна картичка, отделно покана за новия им бутик (ЛМ вика "айде да отиваме!" Satisfied) и отделно благодарствена картичка, подписана от Pissara Umavijani, на която името ми е написано на ръка и украсено със сърчице. ЛМ заключи по почерка, че го е писала азиатка Satisfied

Очарована съм Heart

Много добре звучи. Аз съм поръчвала проби преди 4 години може би, когато имаше само 3 парфюма. Бяха доста скъпи, поне за мен, по 15 евро едната. Получих ги всяка с рисувана  картичка и стихотворение, доколкото помня на баща й, който е известен тайландски поет. От трите парфюма ми хареса единствено Исаара, но върху ММ. Удът беше толкова фекален, че се чудя кой го носи, а е адски популярен - подарих го. Мисля, че съм писала в парфюмната тема, но не съм сигурна. Зимата видях парфюмите й в Австрия, но дори не ги тествах. Пръснах само един, който много го спрягат във Фейсбук и Инстаграм, нещо с Ереван. Смятам, че марката е доста комерсиална и много са завишени цените, но пък компенсират с презентациите. Азиатката Писара много добре напипа как се продава в джунглата от ниш и инди брандове днес.

# 50
  • Чукарландия
Забърсах един парфюм (тестер) на Дюпон за ММ от парфюми-шоп.
Vanilla & Leather. А цената е повече от чудесна. От кога го дебна... 😉😁🤗

# 51
Ами не знам мъж дали ще иска да носи това, той си е почти само ванилия... Суха и монотонна. Аз кожа не открих.

# 52
  • Чукарландия
И мъже го носят! 😉
Ето едно мъжко мнение:
Скрит текст:
"St Dupont Vanilla & Leather  - няма никъде инфо за него. Изглежда по същия начин като Noble Wood. За парфюма - WOW! WOW! WOW!  Фантазия е за моя вкус! Накратко ще го опиша така - ако Tom Ford Tuscan Leather и Tom Ford  Vanille Fatale си имаха бебе, това щеше да е St Dupont Vanilla & Leather.
Думи нямам да опиша кефа от този парфюм!!! Взел е от Тускан Ледър онова плодово-кожено излъчване, но някакси по един ултра удобен и мек, объл начин, като е добавено онова плътно и мощно мръснишко мега секси/за мен/ излъчване от Vanille Fatale... В моите представи  Vanilla & Leather излъчва секс до небесета! В по-голям процент усещам характера на Vanille Fatale, но в началото имаше доста нюнси и от Тускан Ледър. Плътен, вечерен, секси, излъчва като звяр - невероятна работа от St Dupont."
🤗

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 16:06 от BBeLLa

# 53
  • До сърцето...

Честит да ти е! Преди година го взех на много по-добра цена от елфраганс, свиркай че търсиш Stuck Out Tongue Winking Eye
При мен е разкош - мека, гальовна кожа и деликатна ванилия, която в базата взема доминираща роля.

Сигурна съм, че и на теб много ще ти хареса!

# 54

Наистина са на страхотни цени! И него, и Амбъра, ги дебнах дълго, но ги взех сравнително наскоро с по около 10лв отгоре  на сегашните цени и пак мислех, че е добра сделка за това, което получаваш) 👌👌👌

# 55
Аз забърсах Роял Амбър.

# 56
  • София
Bbella-от телефон текст се крие така:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 12:37 от stefina

# 57
  • Бургас
Момичета, Амбъра го има например в Нотино за 82 лв, а ванилената кожа в "за човека" /не съм поръчвала от там, но всички казват, че е читав/ също около 80 лв. Парфюми шоп с това мижаво намаление от 6%  и цена над 100 лв не са много конкурентни. Само казвам...

п.п. в елфрагранс пък е 78 лв http://www.elfragrance.bg/dupont-vanilla-leather-eau-de-parfum-s … seks-p-16200.html

# 58
  • виртуално
Момичета, Амбъра го има например в Нотино за 82 лв, а ванилената кожа в "за човека" /не съм поръчвала от там, но всички казват, че е читав/ също около 80 лв. Парфюми шоп с това мижаво намаление от 6%  и цена над 100 лв не са много конкурентни. Само казвам...

п.п. в елфрагранс пък е 78 лв http://www.elfragrance.bg/dupont-vanilla-leather-eau-de-parfum-s … seks-p-16200.html

https://www.parfumi-shop.net/product/23620-dupont-royal-amber-b- … html?options=cart
https://www.parfumi-shop.net/product/28169-dupont-vanilla-leather-b-o.html
65лв са в момента, без опаковка

# 59
И аз взех Б.О.

Общи условия

Активация на акаунт