Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Monaco
Пазарували ли сте от този сайт? Парфюмите оригинални ли са? Има тестери на много добри цени и се чудя дали да рискувам да поръчам. https://fragrancebg.com/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0% … C/limit=20/page=3

# 496
Оу, Килиън за 80 лв! От читав, по-читав. Бягай далече.

# 497
Много си забавна, tuali. Blush

А към горната, питащата - надали някой е поръчвал.
Тук темата е само за оригинали и проверени търговци.
Но поне да се позабавлявкаме, ако не друго. Mr. Green
Поръчки за 22 лв. надали ще има. Joy

# 498
Отново огромно браво за ЕЛИНОР!!! Бях си поръчала тестер на Angel Muse TM, последен останал 1 бр., като отново помолих доставка в конкретен ден, поради спецификата на работното ми време и нежеланието ми да ми се мотаят поръчките из офиси на куриерски фирми, съхранявани при незнайно какви температурни /и други/ условия. Това вече сме го "играли" много пъти, без никакъв проблем с любезното съдействие на Елинор. Друго обаче ме впечатли безкрайно много, и то приятно. Получих имейл днес, че за съжаление не разполагали с тестерния вариант на желания от мен парфюм, но ще получа опакован продукт, 100 мл на същия! Ето на това казвам аз супер професионално отношение, с грижа и мисъл за клиента, не като доста други, при които изчерпан означава "чакай си зареждане, ама не се знае кога и дали въобще ще стане, може би "друг път" /реплика от известен български филм/, т.е. елементарно злъгване с цел да се излезе от ситуация, докато се забрави. Не работя за Елинор, не познавам никого от тази компания, нито съм от София, още  по-малко имам представа къде се намира физическият им магазин. Просто давам за пример как трябва да се процедира в такава и други подобни ситуации с цел максимално удовлетворяване желанието на клиента, особено при положение, че пропускът, макар и неволен, е направен  от сайта. За съжаление, малко са професионалистите, които умеят да си признават грешките, реагират и работят по този начин и с такъв точно маниер. Адмирации, Елинор!!! SmileFlowers HibiscusFlowers BouquetFlowers BlossomHands Plus1

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 22:37 от cabochard

# 499
Радвам се, cabochard за емоциите ти, но се замислих как не сме свикнали на адекватно обслужване от нашенските търговци, и реално неща, които по "дифолт" трябва да са налице, като за претендираща страна, част от "развития" уж свят, ние се "кланяме" все едно кой знае какво станало. Grinning

Иначе, ок, нека все позитив да има. То и аз съм доволен от Елинор, принципно.

Сега обръщение към всички, четящи от сайтовете - господа, започнете да слагате мостри, както правят западните ви колеги, и давайте избор от поне няколко да си избира клиентът. Тогава да заслужите още повече хвалбите, като на горната потребителка.
Тук ментета, и "схеми" даже не се и помислят, но си имаме едно наум. Wink

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 09:47 от FragranceFanatic

# 500
  • София
Съгласна за мострите, на запад са много напред в това отношение, а тук я ти сложат някой евтинджос, я не. Не че няма евтини парфюми, които са хубави, аз самата имам и такива, но ми схванахте идеята- как пък все ми слагат някое Азаро или Дюпон и никога Герлен и Диор. Joy

Точно парфюмът, който вчера отнесох за 3-ти или 4-ти път (Краднатата целувка) е от мостра в чужбина. Даже ми набутаха 3. И се влюбих от първо помирисване. Тук още го нямаше.

Спестих 100 кинта. Тиарето на Монтал ми е готинко, но посредствено, ще мина и без него. Лалик le parfum - читав, както го помня, дълбок и наситен. От Нотино. Добре опаковани. Нямам забележки. Допадна ми, че в шоурума цените са като на сайта и всъщност има доста неща за пробване. Вече във всички други са с едни 10-15-20 лв по- високи на място.

# 501
Ноа Кашарел с каква трайност се слави? Искам го за подарък, тя женицата не разбира от парфюми, знам, че аромат на чиста пудра ще и хареса, но искам да впечатля и с трайност 😊
В Нотино е на добра цена.

# 502
Съгласна за мострите, на запад са много напред в това отношение, а тук я ти сложат някой евтинджос, я не. Не че няма евтини парфюми, които са хубави, аз самата имам и такива, но ми схванахте идеята- как пък все ми слагат някое Азаро или Дюпон и никога Герлен и Диор. Joy

Точно парфюмът, който вчера отнесох за 3-ти или 4-ти път (Краднатата целувка) е от мостра в чужбина. Даже ми набутаха 3. И се влюбих от първо помирисване. Тук още го нямаше.

Спестих 100 кинта. Тиарето на Монтал ми е готинко, но посредствено, ще мина и без него. Лалик le parfum - читав, както го помня, дълбок и наситен. От Нотино.

Ти пък какво се оплакваш с Азаро и Дюпон, Кечър!?! Joy На мен все ми слагат едни лилавки на Салвадор Дали purple lips, някаква Артемизия 67 и други подобни световно неизвестни и невпечатляващи ме водички. Добре че са съфорумките, че при размяна доста пъти получавам интересни мостри на непознати за мен нишови парфюми, които наистина са ми любопитни и разучавам с интерес. Hug

# 503
Пазарували ли сте от този сайт? Парфюмите оригинални ли са? Има тестери на много добри цени и се чудя дали да рискувам да поръчам. https://fragrancebg.com/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0% … C/limit=20/page=3
тия вярно са много странни - имат ниски цени на скъпи продукти, а високи на доста бюджетни....амуаж тестер върви над 200, тука 80!?

# 504
  • София
Ами ако си купя Том Форд, очаквам да ми дадат мостра от горе- долу същата ценова категория. Не за парите като номинал, а като адекватна политика за ценителите на нишови примерно аромати, каквито има доста във форума.

П.П. Не се слагам в кюпа, затова първото ми изречение е за Том Форд.

# 505
Е как никъде не го намира, ето поне няколко достоверни варианта за Boss Intense
https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/hugo-boss/boss-bottled- … 100ml-p353973825/
За този става въпрос:

Този е спрян от производство, та наистина грабвай линка на Лайка от предната страница. Другаде едва ли ще се появи вече.

# 506
  • София
Има го в този английски сайт.
Имат доставка до бг.
https://www.fragrancedirect.co.uk/boss-intense-eau-de-parfum-spr … 50ml-0002523.html
Е, не е на "промоция за 22лв." Joy
Може ли малко пояснения как става с доставка до България? И въобще, какви са възможните опции за възползване от кодове, отстъпки, регистрации? Никога не съм пазарувала от този сайт и не съм наясно, за което се извинявам.

# 507
Не е наличен във фрагрансдирект.

# 508
Ами ако си купя Том Форд, очаквам да ми дадат мостра от горе- долу същата ценова категория. Не за парите като номинал, а като адекватна политика за ценителите на нишови примерно аромати, каквито има доста във форума.

Хахах, тъкмо се сетих, че последната поръчка от Елинор, която объркаха, но все пак получих на финала, към Bottega Veneta-та имаше мостра на Dali Wild 😂 Който аз пак купих, но от друг сайт, че беше доста по-изгоден 🤣🤣🤣 Разбирам, че сигурно чистят налични мострета, ама... нали. Още повече, че  ми беше объркана поръчката и ги чаках около месец.
Елфрагранс отново безупречни: оказа се, че нямат поръчания от мен 30мл Fendi Furiosa и ще ми пратят 50мл, защото само това имали, но на цената на 30мл.
Не мога да открия коя съфорумка писа скоро за Furiosa, от нея се повлиях, но специално трябва да ѝ благодаря. Голяма находка. И странна, но голяма ☺️

# 509

Хахах, тъкмо се сетих, че последната поръчка от Елинор, която объркаха, но все пак получих на финала, към Bottega Veneta-та имаше мостра на Dali Wild 😂 Който аз пак купих, но от друг сайт, че беше доста по-изгоден 🤣🤣🤣 Разбирам, че сигурно чистят налични мострета, ама... нали. Още повече, че  ми беше объркана поръчката и ги чаках около месец.
Елфрагранс отново безупречни: оказа се, че нямат поръчания от мен 30мл Fendi Furiosa и ще ми пратят 50мл, защото само това имали, но на цената на 30мл.
Не мога да открия коя съфорумка писа скоро за Furiosa, от нея се повлиях, но специално трябва да ѝ благодаря. Голяма находка. И странна, но голяма ☺️
Ще опишеш ли Фуриозата в другата тема, моля, и мен нещо ме привлича този парфюм

Общи условия

Активация на акаунт