Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 474
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
В parfumi-shop.net промоция на Acqua di Parma.

# 421
Скрит текст:
В кой от сайтовете имаше отстъпка за рожден ден?

MakeUp

Благодаря!

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 18:16 от bubanka

# 422
В makeup дават и подаръци при годишнина от първата поръчка. Миналата година си избрах чанта за пазаруване, сега пак дойде момента за подарък Simple Smile. "Трябва" бързо да реша какво ще взема, лошото е, че всички парфюми, които наблюдавам, не са налични Sad. Дали има шанс да ми се размине този път без парфюм... Grinning

# 423
Колко е отстъпката за РД в мейкъп? И те ли пращат мейл, за да уведомят?

# 424

Ако поръчката е под 59лв - отстъпката е 5лв, а ако е над - 10лв отстъпка. На мен не са ми изпращали имейл, дори и в кошницата не ми се начисли. Видях я в имейла с потвърждение на поръчката.

# 425
  • Бургас
Не разбрах точно промоцията на Parfumi-shop с Пармите....20 секунди след като получих имейл ,отварям и нищо общо с това което рекламират на промоция 6 синички и 1 жълтичко за цвят ,а кафевичките къде се дянаха Joy....толкова ли сте бързи всички Joy

# 426
Моят Ели Сааб Роял излезе тестер от Парфимо 66 лв. януари месец. В момента виждам, че е 69, което не е никаква разлика особена за този разкошен парфюм. Simple Smile

# 427
Сега си видях по-добре поръчката като я отворих, че първо само хвърлих бърз поглед - та, всъщност 69 лв. е бил с доставката, т.е. взела съм го за 64, 50 лв. Но да, тогава много играеха цените, не помня обаче дали е стигал чак до 60 лв., макар да помня шегите с бидона, а и мненията, че е фалшив.. Simple Smile Но който иска да чака и следи, вече и по други сайтове го има на подобна цена, с кодове, безплатни доставки и т.н. За мен 70 лв. за тестер си е пак хубава цена за този парфюм.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 19:25 от Сиси ♥♥

# 428

Ако поръчката е под 59лв - отстъпката е 5лв, а ако е над - 10лв отстъпка. На мен не са ми изпращали имейл, дори и в кошницата не ми се начисли. Видях я в имейла с потвърждение на поръчката.
На мен ми изпратиха мейл и го отразиха и в кошницата.

# 429

На мен ми изпратиха мейл и го отразиха и в кошницата.

Явно са имали технически проблем в този момент, когато съм пуснала.

Някой вземал ли си е Soleil Blanc EDP TF от -spam292-? Гледам, че в момента има 50-ка единствено там и в get.bg, но си имат разлика около 70лв.

# 430
  • Стара Загора
Скоро някой написа, но нали съм си патица... С капачки ли са тестерите на Elie Saab? И аз го бях харесала Рояла зимата, обаче май трябва да си го припомня. Имам лоши спомени от тествани по веднъж аромати, които купувам и после съжалявам.

# 431
  • ново
iv4enceto_91, да!

# 432
Здравейте ароматни момичета, днес получих пратката ми от Makeup - Light blue 50 мл на промоция от 61лв. Беше опакован в кашонче и сигурно 500 гр амбалажна хартия Grinning
Трайността на Light blue-то е отчайващо малка - има няма 30 мин...А като си спомня преди да пуснат интенз версията колко беше траен....Ех, времена...
Изплакнали са казана с тая вода Grinning
Иска ми се нещо като миналагодишната Rawa- плътно, ароматно, на добра цена и трайно Hug

# 433
Роял си заслужава всяка стотинка! Аз също го хванах на доста добра цена, но бих платила и двойно за него! Просто невероятен е - един от абсолютните ми любимци!

За да не е спам, получих Club de Nuit Intense Woman Armaf от парфимо. Перфектен беше, имаше и празен ход, което напоследък не ми се случва често. Ароматът е...скандално е, че е толкова хубав и толкова евтин..

# 434
  • София
Поръчах Shiro от Нотино, ще съм бяла и добра. Нямаше опция try it first дано се харесаме.

Общи условия

Активация на акаунт