Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 448
  • 759
  •   2
Отговори
# 465
Тестер на j'adore in joy е на много добра цена - 99,50лв/100мл. На снимката е без капачка, но нещо не ми се вярва Dior да пуска такива тестери.
Поръчвах миналия месец, дойде с капачка в бяла тестерска кутия. С код за отстъпка и доставка излезе около 97 лв.

# 466
  • София
Теракота на Герлен в Парфимо, тестер е на 50 лв. Сега го видях.

Вече не? Или аз не го виждам.

Брайтче, и аз го отлагам, ама ей - на. А от нотино ще получа ли СМС за поръчка, която съм пуснала за получаване в шоурума?

# 467
И аз чакам доставка в магазина на Нотино. Вчера звънях по телефона да питам дали е там. Казаха ми, че когато бъдела готова за предаване, колегите им от магазина щели да ми изпратят SMS или да ми се обадят.

# 468
  • София
Изпращат СМС, когато поръчката е в магазина. Никога не са ми се обаждали по телефона.

# 469
Впрочем, за подаръка часовник от Brasty, беше по лесно да се настрои от колкото мислех. Просто потърсих модела в youtube и намерих упътване. И трябва да ги похваля, доставката беше бърза и всичко си беше точно. Много ми харесва, че имат голям асортимент от 10мл отливки Blush

А тая Теракота ехее откога я търса, в Parfimo и аз не я виждам

# 470
Направих онлайн поръчка с опция вземане от магазина на Дъглас .
Колко време ще ме чакат някой знае ли ?

# 471
  • София
alethea, при последната си поръчка към Дъглас, успях да я взема 5дни, след като беше пристигнала там.

Нямах проблеми, само на място даваш номера на поръчката.

# 472
  • София
Изпращат СМС, когато поръчката е в магазина. Никога не са ми се обаждали по телефона.
Благодаря, и аз получих. Досега по куриер съм поръчвала. Да видим дали има нещо интересно и в шоурума за пробване. Simple Smile

# 473
Получих си Нотино пратката, този път само за 3 дни! Двата парфюма са в идеално състояние, притеснявах се за Lancome La Nuit Trésor À La Folie(за подарък), но няма да се червя, освен, ако съдържанието не ме изложи Smiley

В следващата тема няма да се записвам, че тук е като парфюмна борса! Цени падат-вдигат се, само след няколко поста. Wink

# 474
Получих си Нотино пратката, този път само за 3 дни! Двата парфюма са в идеално състояние, притеснявах се за Lancome La Nuit Trésor À La Folie(за подарък), но няма да се червя, освен, ако съдържанието не ме изложи Smiley

В следващата тема няма да се записвам, че тук е като парфюмна борса! Цени падат-вдигат се, само след няколко поста. Wink

Няма, прекрасен е!

# 475
От Нотино ми пращат мейл, когато е готова поръчката ми за вземане от магазина им.
От Дъглас при предни намаления помня, че имаше доста забавени поръчки с опция доставка в магазин. И аз поръчвах така, почаках си и аз. Не бързах тогава и не помня колко дни, но беше минимум седмица.

# 476
Аз направих поръчката в петък и в събота получих имейл, че ме чака в магазина , но не  съм в града до събота поне та се чудя дали ще ме изчакат до уикенда да отида я взема .....

# 477
  • виртуално

и аз го получих днес, светкавична доставка от нотино
30мл шише е страхотно бижу, а ароматът направо опиянява

# 478
  • Тополовград
И аз там съм връщала развален тестер, също ми върнаха парите с наложен платеж, но след разправия се съгласиха да си поемат доставката. Повече не съм пазарувала от сайта, за нещо наистина изгодно бих се прежалила и бих опитала отново, но като цяло подобно арогантно поведение каквото не съм провокирала, а получих, не толерирам. Особено пък при такава конкуренция. И аз купих тестер на Шанел от парфюми шоп нет за подарък на дъщеря ми. Докато и го изпратя мина срока рекламация. Като го отворила - едно шишенце от нещо между стъкло и пластмаса без надписи. Обадих се да разбера какво може да е станало. Непрекъснато ми отговаряха че съм изтървала срока срока за връщане. Пък уж сме земляци. Да са живи и здрави.

# 479
Получих и имейл, и смс от Нотино по обяд. Изкефи ме, че има опция "резервиране" – да изберете до коя дата ще отидете да я вземете. Даже пробвах опцията и дава, че дотогава ще ви се пази поръчката в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт