Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 379
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • Тополовград
Благодаря. Ще звънна. Не съм от София и не мога да поръчам от БИЗ.

# 526
В makeup Shalimar edt е на 64,90лв. за 90мл. Нямам нито един Shalimar в колекцията си и тази оферта ми се струва добра. Дали си заслужава? По принцип искам edp, но това май не е за изпускане.

# 527
В makeup Shalimar edt е на 64,90лв. за 90мл. Нямам нито един Shalimar в колекцията си и тази оферта ми се струва добра. Дали си заслужава? По принцип искам edp, но това май не е за изпускане.
аз съм пристрастна, защото много го харесвам и го имам, много красив, може да го носите направо сега в топлото време

# 528
  • София
Едт е най-добрата версия на Шалимар.

# 529
Dorry88, Атти, благодаря Flowers Hibiscus. Това исках да чуя Grinning. Поръчвам Simple Smile.

Днес си взех и поръчка от Нотино - балсами, кремовe и 2 случайни парфюма на Armaf. Тествах само La rosa, прекрасен е. Първо ми заприлича много на Gres Cabotine Fleur Splendide, буквално като копие. Но после пръснах Gres за сравнение и се успокоих, различни са Grinning. Втория Armaf е Red Ruby, ще изчака малко Simple Smile.

# 530
  • София
effe, дано се сработи с кожата ти, защото при мен е като препарат за фаянс с аромат на лимон. А мирисът от бутилката е прекрасен. Heart Eyes

# 531
effe, дано се сработи с кожата ти, защото при мен е като препарат за фаянс с аромат на лимон. А мирисът от бутилката е прекрасен. Heart Eyes

Хахаха, дано! Поръчах го вече, че като ви знам колко сте бързи, се притесних Grinning

# 532
effe , аз имам Червения рубин на Армаф - от Нотино. За мен е Ванилия - натуралистична, мека, с плодова сладост. Като постоя няколко месеца цветът му стана тъмно червен, както се получава при черния чай, когато се предозира. Хубав парфюм Flowers Hibiscus
И за да не е спам постът ми - подобрих си мнението за Get.bg Бяха леко груби в кореспонденцията, но последните два пъти, не е така. А от получените парфюми, съм доволна, освен, когато има разминаване в снимките.

# 533
. Това за Шалимар ли, тъкмо се чудех дали става за сляпа поръчка?

# 534
Не, не става. За мен е точно като препарат. Лимони с ванилия най-общо казано.

# 535
  • София
О, не, Шалимар на сляпо недей. Пробвай го първо, и то на блотер, да не се чудиш после къде да избягаш от кожата си.
Иначе е прекрасен за мен и ми е сигничър, но е последното, което бих препоръчала без тест на невинни хора Grinning

# 536
Не ме плашете с този Шалимар Grinning. Надявам се да се разберем с него Simple Smile.

effe , аз имам Червения рубин на Армаф - от Нотино. За мен е Ванилия - натуралистична, мека, с плодова сладост. Като постоя няколко месеца цветът му стана тъмно червен, както се получава при черния чай, когато се предозира. Хубав парфюм Flowers Hibiscus

Почти съм сигурна, че ще ми хареса, но чакам да го тествам на по-хладно време, да не се разочаровам Simple Smile. Само че вече не знам как да преценявам кой парфюм за кога е Grinning. Май е индивидуално за всеки. Имам Fetish by Ferragamo, който взех преди 2 години само защото исках да имам нещо на Kurkdjian Grinning. Пробвах го периодично в студовете, ами не става, мирише на желирани бонбони наблъскани с химия. Вчера го извадих пак да го пробвам. Ок. 2ч. си мирише на тези бонбони, но след това става великолепен. Определено сега му е времето Simple Smile.

# 537
Не ме плашете с този Шалимар Grinning. Надявам се да се разберем с него Simple Smile.
За мен едт е прекрасен и на моята кожа и за моя нос е опушена смолиста ванилия, без лимони. Но аз много си държа на лимоните, затова имам и този https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2353.html
Мислех да го разменя единствено с цел намаляване на бройката, но ще си го задържа.
Но пробата не е никак лоша идея, защото доста хора се стряскат.

# 538
  • виртуално
Единственият Шалимар, който успях да харесам е Shalimar Souffle de Parfum, но го нося само в студено време.

# 539
  • София
. Това за Шалимар ли, тъкмо се чудех дали става за сляпа поръчка?
Да, за него. Лично аз не препоръчвам сляпа поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт